Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over Crelan geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met Crelan? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over Crelan

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews
Crelan
Service naar individuele normen en eisen

Review geplaatst op 25 december 2014, 20:55, door Luc De Clercq uit regio Blankenberge

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

persoonlijke en accurate dienstverlening. 100 % +++

- Luc De Clercq (Blankenberge)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (4) | Ongepast?

Crelan
Ondermaatse diensten aan overmaatse prijzen.

Review geplaatst op 02 januari 2014, 21:10, door anoniem uit regio Hechtel-Eksel

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ondermaatse diensten: - Plots kosten aanrekenen zonder dat de klant daarvan duidelijk op de hoogte werd gebracht. 0.35 cent per overschrijving vragen is toch echt veel geld! - Geen info geven over uw kredieten wanneer die op hun jaarlijkse vervaldag komen en dus hierzienbaar zijn. - Bankkaarten gestolen? 2 keer 15 euro per kaart betalen - Online kasje kwijt? 25 euro betalen - Overlijden in de familie? 70 euro kwijt + maanden en maanden wachten voor een rekening van amper 500 euro vrijgegeven wordt. - Lening laten herzien? Moet je bovenop de normale rente nog is 3% extra betalen!

- anoniem (Hechtel-Eksel)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (14) | Neen (4) | Ongepast?

Crelan
Aandelen

Review geplaatst op 19 december 2013, 17:02, door anoniem uit regio Oud-Turnhout

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

waarom kan ik bij crelan geen aandelen meer verhandelen,nu alleen mogelijk via de Agent.

- anoniem (Oud-Turnhout)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Crelan
Goede kantoorbedienden, rot slechte hoofdzetel.

Review geplaatst op 03 december 2013, 19:32, door Jan Brunnel uit regio Tienen

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

40 euro vaste kost en dan nog 4,20 euro furven vragen per verrichting die niet kan doorgaan... Voor dat geld kan men wel niet zeggen welke betaling er nu niet kon doorgaan. Fidelio kostenloos? In 2014 moeten we betalen voor overschrijvingen! Sterft je pa moet je 8 maand op het dossier wachten

- Jan Brunnel (Tienen)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

Crelan
Mijn geld willen ze wel maar daarna is het ....

Review geplaatst op 26 september 2013, 08:49, door Kurt uit regio Beerse

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik was klant bij Centea zeer goede dienstverlening. Er was toen de mogelijkheid om zoomit te blokkeren. Nu Centea overgenomen is door Crelan, is deze mogelijkheid er niet meer. Meerdere malen contact met de bank gehad, zij weigeren dit. Ik kan deze berichten zelfs niet verwijderen zonder de verzender toe te laten als geaccepteerde afzender. Klantvriendelijkheid bij Crelan een dikke nul.

- Kurt (Beerse)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (0) | Ongepast?

Crelan
Landbouwkrediet bazel super goed! crelan sint niklaas super slecht!

Review geplaatst op 25 september 2013, 23:29, door Linda Leemas uit regio Sint-Niklaas

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik was vroeger bij landbouwkrediet te bazel; ik was daar zeer tevreden ,er werd naar je geluisterd en kreeg advies dat bij je vragen en pofiel paste.Door een verhuis ben ik bij crelan te sint niklaas terecht gekomen, daar kreeg ik net het omgegekeerde , er werd niet naar mij geluisterd en kreeg fondsen AANGESMEERD die niet bij mijn vraag en profiel paste en waarvan de agent zelf niet volledig van op de hoogte was van dat produkt; ook de hoofdzetel kon of wou mij niet verder helpen en verwees mij terug naar de agent; dag en nacht verschil tussen landbouwkrediet en het huidige crelan

- Linda Leemas (Sint-Niklaas)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (1) | Ongepast?

Crelan
Tegenvallende prestatie tegenocer vroegen centea

Review geplaatst op 25 september 2013, 11:41, door anoniem uit regio Oostkamp

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een teleurstellende bank die totaal geen rekening houd bij de klant, Mist hoge kosten die tegenover vroegen centea niks anders dan problemen geeft.

- anoniem (Oostkamp)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (1) | Ongepast?

Crelan
Centea was een bankier. crelan een verstarde parastatale

Review geplaatst op 06 september 2013, 15:25, door anoniem uit regio Herne

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Crelan wil zich als profileren als een nabije bankier. Niets is minder waar. De bank hangt aan elkaar van reglementen en nog een reglementen. Vele personeelsleden zien door de bomen het bos niet. Bij een telefoontje naar de hoofdzetel kan men je ook niet verder helpen. In verband met kredietverlening is er geen enkele soepelheid. Je zou het geld op zak moeten hebben en pas dan kan je ook bij hen een krediet bekomen. Het on-line bankieren is middeleeuws te noemen. De erbij horende Digipas is klein en zeer onhandig.

- anoniem (Herne)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (0) | Ongepast?

Crelan
Voorheen, bij centea, was ik tevreden met de persoonlijke service, zij het toch behoorlijke kosten.

Review geplaatst op 23 juli 2013, 15:09, door anoniem uit regio Zoersel

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu Crelan: niemand van het personeel weet van iets, en de 'beheerskosten' lopen de pan uit. Ze hadden zelfs 3x het lef me 4.20 € aan te rekenen voor een onbestaande domiciliering die niet was doorgegaan... ! Ik ben overgestapt naar Argenta (géén beheerskosten, alles gratis; dat spaart mij en mijn vrouw bijna 70€ / jaar uit!) en tot nog toe vriendelijke persoonlijke behandeling zonder blunders. Hout vasthouden ! :)

- anoniem (Zoersel)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (1) | Ongepast?

Crelan
Slechtste site

Review geplaatst op 15 juli 2013, 21:49, door Luc Carlier uit regio Ieper

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De nwe Crelan site is gegarandeerd de slechtste site die ik al bezocht heb. Je moet eens proberen te betalen. Ik heb veel zin om van bank te veranderen omwille van deze klantonvriendelijke site Ben het BEU

- Luc Carlier (Ieper)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Crelan

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Crelan, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Crelan? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Crelan als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Crelan hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .