back

Gratis besparen op energie & telecom: ook voor bedrijven

Onze kmo-adviseur staat je in alles bij. Als je een afspraak maakt optimaliseren wij je contracten, gratis.

Thank you for sending the request lorem ipsum.

Het ideale tarief voor je bedrijf of kmo.

Als ondernemer ben je constant bezig met de groei van je bedrijf. Je hebt meestal geen tijd over om je zakelijke contracten en abonnementen tegen het licht te houden. Maar je wilt toch van het voordeligste tarief genieten?

Natuurlijk wil je niet dat je contracten voor energie, internet, telecom of mobiele diensten een verliespost worden. Daarom is prijsvergelijking essentieel.

Dat doen wij voor jou, simpel en gratis: als je onze handige vergelijkingsmodule gebruikt krijg je meteen alle kortingen en promoties van alle leveranciers in België te zien.

Je merkt dus in één oogopslag hoeveel je kan besparen.

Bovendien kan je het overzicht aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen, zo weet je welke leverancier jou op het lijf geschreven is.

Heb je gekozen? Dan laten we je gratis overstappen.

Je blijft bovendien besparen, want zodra we een nieuwe promotie voor je hebben gevonden laten we je iets weten, en kan je gewoon opnieuw gratis overschakelen. Zo heb jij je budget voor al je contracten en abonnementen altijd onder controle.

Slim besparen met de kmo-adviseur

Als zaakvoerder wil je natuurlijk liever geen tijd spenderen aan extra administratie. Laat staan dat je elke factuur grondig wilt onderzoeken. Maak daarom een afspraak met een van onze experts en laat je huidige contracten en producten herzien en optimaliseren. Helemaal gratis!

Stuur ons je factuur

Geschrokken van je laatste factuur,  maar geen tijd of zin om zelf aan het vergelijken te gaan? Via onze Stuur-je-Factuur-service  hoef je zelf niets te doen! Bezorg ons jouw meest recente eindafrekening en wij vinden voor jou de drie meest voordelige alternatieven.

 

Mogen we je gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord