8 13.574 bezoekers elke maand

Aan de beste prijs internetten, tv-kijken en bellen? Stap kosteloos over

Onze topdeals

  (Tele)kom vergelijken en besparen!

  Internet- en tv-abonnementen vergelijken

  Internet en tv vergelijken

  Wil je providers vergelijken? Dan zit je op de juiste pagina. Via Aanbieders.be is het mogelijk om alle providers op het gebied van telefonie, internet en televisie te vergelijken. Providers vergelijken doe je gemakkelijk met enkele klikken. Via de beschikbare filters kan je zelf alles selecteren en aanpassen naar aanleiding van je persoonlijke wensen en behoeftes. Binnen de vergelijking kan je kiezen wat het beste bij jou past. Zo zijn er mensen die specifiek op zoek zijn naar het goedkoopste internet en tv pakket in België en andere willen weer puur tv en internet.

  Het beste advies op maat

  Met providers vergelijken is het dan ook onmogelijk om te zeggen dat er één specifieke provider het beste is. Uiteindelijk komt er altijd een advies uit dat het beste bij jou past. Wij geloven dan ook in het beste onafhankelijke advies. Dit is dan ook de kracht van het platform van Aanbieders.be. Internet vergelijken, digitale tv en internet vergelijken of gsm abonnementen vergelijken, het kan allemaal. Met het grote aanbod van tv en internet providers wordt het steeds lastiger voor de Belgische consument om de juiste keuze te maken. En niemand wil achteraf verrassingen en/of erachter komen dat de gekozen provider niet helemaal de juiste was. Gelukkig brengen wij daar al bijna vijftien jaar verandering in.

  Vergelijk, kies & bespaar

  Wij adviseren dan ook de Belgische consument om eerst goed te vergelijken en zelf te beslissen wat het beste voor jou is. Op deze manier ben je gebaat bij de best mogelijke oplossing. Mocht het voorkomen dat je na de vergelijking nog steeds geen goede keuze kan maken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij kijken graag vrijblijvend met je mee en helpen je graag op weg om samen de juiste keuze te maken. Wij wensen je veel plezier met providers vergelijken en bij vragen staan we voor je klaar.

  Internetten, tv-kijken en bellen

  ...aan een prijs die kan tellen

  Een specifieke vraag over telecom?

  Internet, tv en telefonie vergelijken: bekijk je factuur

  Elke operator is verplicht om op facturen het meest geschikte tariefplan te vermelden voor het gebruikspatroon. Je kunt ook altijd de informatiefiches gebruiken als vergelijkingsbasis.

  Meer Tips

  echte beoordelingen door echte klanten

  Customer Reviews

  Hulp of advies nodig?

  We beantwoorden met veel plezier al je vragen

  TERUGBELLEN

  Binnen het uur teruggebeld, elke werkdag van 9u-17u

  Live Chat

  Chat direct met een collega, elke werkdag van 9u-17u

  MAIL ONS

  Binnen één dag antwoord, elke werkdag van 9u-17u

  Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
  Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
  Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
  Akkoord