De ene gasleverancier is de andere niet. Wij helpen je vergelijken én besparen!

Vergelijk alle gastarieven via Aanbieders.be

Je gasfactuur vergelijken? We helpen je daar mee!

Aardgas vergelijken

Gasleveranciers vergelijken is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk. Met de grote hoeveelheid energieleveranciers is het als consument niet makkelijk om de juiste keuze te maken. Aanbieders.be zorgt met de onafhankelijke vergelijkingstool dat je op een eenvoudige manier alle gasleveranciers kan vergelijken. Of je nu aardgas wil vergelijken of simpelweg op zoek bent naar de goedkoopste energieleverancier, via Aanbieders.be kan je de aardgasleverancier vinden die het voordeligste in voor jou. En dit laatste is dan ook zéér belangrijk: een energieleverancier kiezen die bij je past.

Advies op jouw maat

Aardgasprijzen vergelijken, leveranciers en hun ervaringen vergelijken, het kan allemaal. Maar, er is nooit sprake van de beste of goedkoopste energieleverancier. Bij het vergelijken van aardgas is het belangrijk om te kijken waar jij belang aan hecht en op die manier je filters aan te passen. Zo kan je objectief aardgas vergelijken en kijken welke gasleverancier het beste past bij jouw wensen en thuisomgeving. De leverancier die het beste bij jouw buurman of oom past, is dus niet automatisch de voordeligste energieleverancier voor jou.

Aardgasverbruik in kaart

Voor de consumenten die aardgas vergelijken adviseren we dan ook om goed in kaart te brengen wat je thuissituatie is. Je aardgasverbuik op jaarlijkse basis is een belangrijke factor om een juiste vergelijking te maken. Mocht je dit niet weten, dan kan je simpel via onze vergelijkingstool jouw thuissituatie opgeven zodat wij op basis van gemiddelden zo een correct mogelijk vergelijking kunnen weergeven. Op deze manier berekenen we dan alles door op een geschat verbruik. Met normaal gebruik ligt dit in de praktijk nooit ver van de werkelijkheid.

Vraag het een expert

Mocht je na het vergelijken van aardgas en de bijbehorende energieleveranciers toch nog niet tot een keuze komen, geen paniek. Onze klantendienst is gespecialiseerd in het adviseren en het maken van de juiste keuze. Aarzel dan ook niet om onze klantendienst te contacteren want we helpen je graag op weg met je vergelijking.

Hulp of advies nodig?

We beantwoorden met veel plezier al je vragen

TERUGBELLEN

Binnen het uur teruggebeld, elke werkdag van 9u-17u

Live Chat

Chat direct met een collega, elke werkdag van 9u-17u

MAIL ONS

Binnen één dag antwoord, elke werkdag van 9u-17u

Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord