back

Aanbieders.be

Altijd het beste product aan de gunstigste prijs!

Thank you for sending the request lorem ipsum.

Over Aanbieders.be

Altijd het beste product aan de gunstigste prijs!

Besparen op telecom-, internet-, energieproducten, is niet evident. Gelukkig is er Aanbieders.be, jouw besparingspartner. Samen met andere belangenorganisaties onderzoeken we op een objectieve manier hoe consumenten kunnen besparen.

Op onze website vergelijken we voor jou het actuele product- en prijsaanbod van elke leverancier op de markt. Dat alles gieten we in een handig overzicht, zodat de verschillen in één oogopslag zichtbaar zijn.

Het resultaat? Jij profiteert als consument optimaal van de onderlinge concurrentie en krijgt het meest geschikte product aan de gunstigste prijs.

Vervolgens kosteloos overstappen naar een leverancier, gaat heel gemakkelijk. Dat gebeurt via het bestelformulier op onze website.

Als je ergens niet aan uitgeraakt, is er trouwens altijd nog onze telefonische helpdesk. Besparen ging nooit eenvoudiger!

Alle voordelen op een rij…

Eerlijke, objectieve vergelijkingen

Alle getoonde producten worden op dezelfde manier in kaart gebracht. Vergelijkingen gebeuren altijd op basis van objectieve en meetbare gegevens.

Werkelijk inzicht in de kosten en besparingen

Door de manier waarop wij alle producten en prijzen met elkaar vergelijken, kun je snel uitrekenen hoe hoog jouw besparing kan oplopen.

Gratis overstapservice

Overstappen kan heel gemakkelijk en gratis via onze website. Daarvoor hebben wij specifieke afspraken gemaakt met de leveranciers. Daarnaast is onze klantendienst tijdens de kantooruren altijd paraat om te helpen.

Extra kortingen, promoties en voordelen

Hoe meer consumenten onze website gebruiken, hoe meer voordeel we bij de leveranciers kunnen krijgen. Voordelen worden rechtstreeks doorberekend in de prijzen.

Gratis notificatiedienst

Onze notificatiedienst brengt je automatisch op de hoogte op het moment dat je contract afloopt. Verder bieden we de mogelijkheid om je huidige contract tijdig te vergelijken met de actuele aanbiedingen.

Eenvoudig vergelijken

Iedereen kan overweg met onze vergelijkingsmethodes. Lopende promoties verwerken we in de jaarprijs om een zo volledig en correct mogelijk beeld te krijgen.

Groeiend productaanbod

Als er genoeg vraag is naar de vergelijking van andere producten of diensten, breiden we ons productaanbod daarmee uit. Ook daar pluk je dan weer de vruchten van.

Heb je nog vragen?

Wie weet vind je wel een antwoord op je vragen tussen onze veelgestelde vragen over energie en telecom. Je antwoord niet gevonden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, dat kan telefonisch op het nummer 011-37.38.00 of via mail naar klantendienst@aanbieders.be.

Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord