VOO

Là Pour VOO

10

VOO

De kracht van de kabel in Wallonië en Brussel
Voo is in Wallonië wat Telenet in Vlaanderen is, en bijgevolg alleen beschikbaar op de Franstalige markt. Ga voor een pack of abonnement met mobiele of vaste telefonie, televisie of internet of combineer ze allemaal in één pakket. Dat all-in-one pakket van Voo heet heel toepasselijk ‘One’.

Dáárom VOO

VOO
Voo is een Belgische telecom aanbieder die diverse diensten aanbiedt op het gebied van televisie, internet en telefonie. Dit wordt ook wel triple-play genoemd. Voo is actief in Wallonië en een deel van Brussel. Voo is de tegenhanger van de bekende Vlaamse Telenet en het Numericable van Brussel.

Voo heeft diverse losse diensten op het gebied van vaste telefonie, internet, televisie en mobiel. Zo is het mogelijk om apart een telefoonabonnement of televisie-abonnement af te sluiten. Voo onderscheidt zich echter met zijn packs. De meest bekende en populaire packs zijn de One, de Trio en de Duo. Waar de One suggereert dat het om een enkel product gaat, is de One echter het all-in-one-pack met televisie, internet, mobiel en vaste telefonie.

Wil je meer informatie over VOO of de producten van VOO, neem dan gerust contact met onze klantendienst of kijk op onze telecompagina om de diensten van VOO te vergelijken met die van andere telecom aanbieders.

Wist je trouwens ...

  • Voo is enkel beschikbaar is Wallonië.
  • In Vlaanderen heb je wel toegang tot het Wi-Free-netwerk dankzij een samenwerking met Telenet.
  • Beheer je abonnement met de MyVoo-app.
  • Via het Youtube-kanaal van Voo kan je zelf technische problemen oplossen.
Mogen we je gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord