VOO

Là Pour VOO

10

VOO

De kracht van de kabel in Wallonië en Brussel
Voo is in Wallonië wat Telenet in Vlaanderen, en is bijgevolg alleen beschikbaar op de Franstalige markt. Ga voor een pack of abonnement met mobiele of vaste telefoon, televisie of internet of combineer ze allemaal in één pakketje. Dat all-in-one pakket van Voo heet heel toepasselijk ‘One’.

Dáárom VOO

VOO
Voo is een Belgische telecom aanbieder die diverse diensten aanbiedt op het gebied van televisie, internet en telefonie. Dit wordt ook wel triple-play genoemd. Voor is actief in Wallonië en een deel van Brussel. Woo is de tegenhanger van de bekende Vlaamse Telenet en het Numericable van Brussel.

Voor heeft diverse losse diensten op het gebied van vaste telefonie, internet, televisie en mobiel. Zo is het mogelijk om separaat een telefoonabonnement of televisie-abonnement af te sluiten. Voo onderscheidt zich echter met zijn packs. De meest bekende en populaire packs zijn de One, de Trio en de Duo. Waar de One suggereert dat het om een enkel product gaat, is de One echter het all-in-one-pack met televisie, internet, mobiel en vaste telefonie.

Wil je meer informatie over VOO of de producten van VOO, neem dan gerust contact met onze klantendienst of kijk op onze telecompagina om de diensten van VOO te vergelijken met die van andere telecom aanbieders.

Wist je trouwens ...

  • Voo is enkel beschikbaar is Wallonië.
  • In Vlaanderen heb je wel toegang tot het Wi-Free-netwerk dankzij een samenwerking met Telenet.
  • Beheer je abonnement met de MyVoo-app.
  • Via het Youtube-kanaal van Voo kan je zelf technische problemen oplossen.
Klant Klantreviews

Ervaringen met VOO

Trés bon service et trés bon prix

Het is jammer dat de TRIO-packs meer betaald moeten worden voor de voetbalwedstrijden als het genoeg is om het grote pakket te behagen.

10/09/2018, 09:58 - De Tremerie, Rixensart

Klantwaardering
10
Prijs / Tarieven
10
Klantendienst
10
Fakturatie
10
Om je bezoek aan onze website persoonlijker en makkelijker te maken, gebruikt onze website cookies. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Got it!