Home » Contact

Contact


Contact opnemen met Aanbieders.be

De kantoren van Aanbieders.be zijn gevestigd te Hasselt, in het centrum van de stad.

Aanbieders.be Klantendienst

Bereik onze klantendienst via klantendienst@aanbieders.be
Of via telefoon, tussen 9-17h30: 011-37 38 00

Contactadres

Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be
Guffenslaan 66
3500 Hasselt
BTW-nr: BE 0892.798.886

Telefoon & E-mail

E-mail: klantendienst@aanbieders.be
Telefoon: 011 37 38 00
Fax: 011 50 14 52
 


 

Pers & Communicatie

Voor alle persmededelingen, interviews of vragen over aanbieders.be kunt u zich het beste wenden tot:
Charles Dekkers 
E-mail: charles@aanbieders.be


 

Samenwerken met Aanbieders.be - Partner worden

Aanbieders.be is altijd op zoek naar partners om onze website nog beter en vollediger te maken. We zoeken steeds naar een win-win situatie voor beide partijen. Aanbieders.be heeft vanaf het begin van zijn ontwikkeling steeds veel aandacht besteed aan het mogelijke hergebruik van zijn vergelijkingsmodellen in diverse websites.  Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Je bent leverancier en wilt jouw producten toevoegen aan onze website?

In onderling overleg kunnen we zaken zoals orderfulfillment, productportfolio updates e.d. afstemmen.

White-label partnering

Onze vergelijkingsmodules worden na overleg aangeboden in stijl van jouw website, zodat deze m.b.t. look & feel naadloos passen in jouw eigen concept. Deze vorm van partnership noemen we White Label partnering.
Voorbeelden hiervan zijn bv. ons samenwerkingsverband met oa. www.vergelijk.be, netto.tijd.be, www.standaard.be of www.kieskeurig.be.

Grey-label partnering

Een Grey-label partner is zelf verantwoordelijk voor het capteren van de berekeningscriteria. Zodra een bezoeker de resultaten wilt bekijken, wordt hij doorgestuurd (bv. in een pop-up) naar Aanbieders.be, waar de resultaten onmiddellijk getoond worden, op basis van de doorgegeven criteria. Aanbieders.be verzorgt vervolgens de verdere informatievoorziening naar de bezoekers toe.

Je bent uitbater van een e-commerce website en wilt gebruik maken van het uitgebreide verkoopnetwerk van Aanbieders.be?

Als webmaster ben je er maar al te goed van bewust dat een website onderhouden en verbeteren een hele tijdrovende taak is. Als je daarbij ook nog eens denkt aan e-commerce zaken als orderopvolging, klantenbeheer, dan kom je dikwijls handen tekort.

Aanbieders.be is erkend partner van de meeste leveranciers die je op deze website terugvindt. In het uitbouwen en onderhouden van dit netwerk kruipt veel tijd en energie. Dit is niet altijd vanzelfsprekend, want je legt natuurlijk liever focus op het uitbouwen van uw website, en hebt niet de tijd noch middelen om alle leveranciers langs te gaan.

Wij staan toe dat je hiervoor gebruik maakt van onze bestelformulieren. Wij nemen vervolgens het hele orderfulfillment en klantenservice over.

Je denkt aan een andere vorm van partnership?

Wij staan altijd open voor nieuwe vormen van partnership.