8 13.574 bezoekers elke maand

De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.

57Top telecom deals

Onze topdeals

  Vergelijk alle energieleveranciers via Aanbieders.be

  Energieleveranciers vergelijken: een fluitje van een cent

  Vergelijken energie

  Energie vergelijken is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk. Met de grote hoeveelheid energieleveranciers zie je vaak als Belgische consument door de bomen het bos niet meer. Aanbieders.be maakt het Belgische consumenten zo makkelijk mogelijk om onafhankelijk en zo gemakkelijk mogelijk energie te vergelijken. Of je nu elektriciteit wil vergelijken of simpelweg op zoek bent naar de goedkoopste energieleverancier, via Aanbieders kan je de energieleverancier vinden die het beste bij je wensen past. En dit laatste is dan ook zéér belangrijk: een energieleverancier kiezen die bij je past.

  Advies op jouw maat

  Energieprijzen vergelijken, aanbieders en hun ervaringen vergelijken, het kan allemaal. Maar, er is nooit sprake van de beste energieleverancier. Bij het vergelijken van energie is het belangrijk om te kijken wat je wensen zijn en deze naar aanleiding van de filters op de site in te vullen. Op deze manier kan je objectief en goed energie vergelijken en kijken welke aanbieder het beste past bij jouw wensen en thuisomgeving. De energieleverancier die het beste bij jouw buurman of oom past, is dus absoluut niet automatisch de beste energieleverancier voor jou.

  Energieverbruik in kaart

  Voor de consumenten die energieleveranciers vergelijken adviseren we dan ook om goed in kaart te brengen wat je thuissituatie is. Het is altijd handig om van tevoren te weten hoeveel elektriciteit en gas je ongeveer op jaarbasis verbruikt. Mocht je dit niet weten, dan kan je simpel via onze site aangeven in wat voor type huis je woont en met hoeveel mensen. Op deze manier berekenen we dan alles door op een geschat verbruik. Met normaal gebruik ligt dit in de praktijk nooit ver van de werkelijkheid.

  Vraag het een expert

  Mocht je na het vergelijken van energie en de bijbehorende aanbieders toch nog niet tot een keuze komen, geen paniek. Onze klantendienst is gespecialiseerd in het adviseren en het maken van de juiste keuze. Aarzel dan ook niet om onze klantendienst te contacteren want we helpen je graag op weg met je vergelijking.

  De beste prijs voor gas en elektriciteit

  ...en dat is een feit.

  Een specifieke vraag over energie?

  Je energieleverancier vergelijken?

  Als we je een goede raad mogen geven: Vergelijk energietarieven altijd op basis van je exacte jaarlijkse verbruik. Dit vind je terug op je recentste jaarafrekening van je energieleverancier. Op die manier maak je de meest realistische vergelijking en heb je een goede indicatie welke besparing er te rapen valt!

  Meer tips

  echte beoordelingen door echte klanten

  Hulp of advies nodig?

  We beantwoorden met veel plezier al je vragen

  TERUGBELLEN

  Binnen het uur teruggebeld, elke werkdag van 9u-17u

  Live Chat

  Chat direct met een collega, elke werkdag van 9u-17u

  MAIL ONS

  Binnen één dag antwoord, elke werkdag van 9u-17u

  Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
  Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
  Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
  Akkoord