EDPnet

Common sense internet

9.0

EDPnet

De beste service in combinatie met de beste prijs

Onbekend is onbemind? Niet in het geval van EDPnet. EDPnet is de telecom-underdog voor internet en telefonie thuis en op het werk. De provider bedient België en Nederland en dat ondertussen al bijna 20 jaar lang.

Hun diensten in een notendop? Adsl, vdsl, efm, glasvezelverbindingen, telefonie, hosting en registratie van domeinnamen.

Dáárom EDPnet

EDPNet
EDPnet is een onafhankelijke telecomprovider en daar is EDPnet trots op. Als onafhankelijke telecom aanbieder wil EDPnet tegenwicht bieden aan de grote telecomreuzen. EDPnet richt zich voornamelijk op het leveren van de beste service en kwaliteit. Dit zie je dan ook terug in de krantenbeoordelingen van EDPnet. Deze zijn positief gestemd en de goede service van EDPnet komt dan ook regelmatig terug in de reviews.

Geschiedenis EDPnet
De telecom aanbieder EDPnet is sinds 1999 ruim twintig jaar actief en geheel onafhankelijk. EDPnet is gevestigd in Sint-Niklaas en biedt diensten aan op het gebied van internet en telefonie. Sinds juni 2018 biedt EDPnet geen televisiediensten meer aan. EDPnet maakt gebruik van het netwerk van Proximus. Dit betekent dat EDPnet een ruime dekking heeft en iedereen gebruik kan maken van EDPnet als het Proximus netwerk in de betreffende regio aanwezig is.

Diensten EDPnet
In tegenstelling tot de grote telecom aanbieders, richt EDPnet zich op een kleiner portfolio van diensten en producten. Zo biedt EDPnet bijvoorbeeld geen televisie aan. EDPnet biedt een mobiel abonnement aan voor 1 euro per maand, een telefonieverbinding die je gratis bij een VDSL abonnement krijgt en internetabonnementen, waaronder fiber. EDPnet biedt verder onbeperkt internet aan. Zoals EDPnet aangeeft; echt onbeperkt internet zonder kleine letters.

Wil je meer informatie over EDPnet of de producten van EDPnet, neem dan gerust contact met onze klantendienst of kijk op onze telecompagina om de diensten van EDPnet te vergelijken met die van andere telecom aanbieders.

Wist je trouwens ...

  • EDPnet kan de beste prijs garanderen door (onder andere) operationele kosten laag te houden.
  • Dankzij een horizontale organisatiestructuur kan EDPnet eenvoudig communiceren en sneller beslissen.
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord