back

Info en nieuws

Jouw vinger aan de pols van de leveranciersmarkt

Update telecommarkt
Posted on 06/06/2019 by Anke

Beweging op de telecommarkt: een update

Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het telecomlandschap? Lees hier de laatste ontwikkelingen en wat je zeker moet weten!

Read More
bellen buitenland roamingkosten
Posted on 28/05/2019 by Anke

Bellen naar en vanuit het buitenland: hoe zit dat nu precies?

Met de vakantieperiode voor de deur, kan je maar beter goed weten welke tarieven jouw mobiele provider kan aanrekenen. Alles over bellen in het buitenland!

Read More
Het beste mobiel internet in België?
Posted on 15/05/2019 by Anke

Bij welke providers heb je het beste mobiel internet?

Naast bellen en sms’en is het al enkele jaren vanzelfsprekend dat je toegang hebt tot snel mobiel internet, waar en wanneer je maar wilt. Toch blijft veranderen van provider of abonnement voor sommigen een grote stap. Want ergens blijven we toch gewoontedieren. Aangezien overstappen gemakkelijker is dan ooit, zijn er echter weinig of geen redenen […]

Read More
Overstappen naar een andere energieleverancier
Posted on 09/05/2019 by Anke

Wat gebeurt er tijdens de overstap naar een andere energieleverancier?

Overstappen naar een andere energieleverancier is vandaag de dag aantrekkelijker dan ooit. Zeker wanneer je jaarlijks overschakelt, kan je heel wat geld besparen. Dit dankzij de mooie welkomstkortingen waarvan je bij haast elke energieleverancier geniet. Hieronder leggen we je uit wat er precies gebeurt tussen je aanvraag en de effectieve overstap naar je nieuwe energieleverancier!

Read More
Onbeperkt internet, is dat wel zo onbeperkt?
Posted on 02/05/2019 by Anke

Onbeperkt internet thuis, is dat wel zo ‘onbeperkt’?

We kunnen er niet omheen: het internet is alomtegenwoordig. Bijna alles gebeurt tegenwoordig online, wat maakt dat we nog maar moeilijk kunnen zonder internet. Daarom opteren we steeds vaker voor een abonnement met ‘onbeperkt internet’. Maar hoe onbeperkt is onbeperkt internet?

Read More
Vast of variabel energietarief
Posted on 25/04/2019 by Anke

Vast of variabel energietarief: wat is het beste voor jouw gezin?

Een nieuwe energieleverancier kiezen en beslissen welke formule het beste past bij jou en je gezin, is niet altijd evident. Elke formule heeft zo zijn voor- en nadelen, en ook elk gezin is anders. Het verbruiksprofiel van je buren is misschien helemaal anders dan het jouwe, waardoor de formule die zij hebben, niet ideaal is voor jouw situatie. Zelfs als woon je in een gelijkaardig huis.

Read More
5G komt er aan
Posted on 18/04/2019 by Anke

5G komt eraan: een stand van zaken

Ben je geïnteresseerd in snel mobiel internet op je smartphone of tablet, dan kan je binnenkort niet heen om 5G. Wat het is, wat je eraan hebt, en wanneer je het kunt krijgen? Daar gaan we hieronder graag uitgebreid op in. Maar laten we eerst nog een keertje langs 4G (en 3G) passeren, dan ben je meteen helemaal mee.

Read More
Huishoudbudget besparen
Posted on 11/04/2019 by Anke

Meer halen uit je huishoudbudget? Slimmer uitgeven is de sleutel

Het is voor gezinnen niet altijd gemakkelijk om hun uitgaven onder controle te houden. Meer nog, in het dagelijks huishouden verliezen we vaak veel geld doordat we bepaalde gewoontes hebben, die we niet of amper in vraag stellen. Door slimmere keuzes te maken en te kiezen voor betere oplossingen, kunnen gezinnen aanzienlijk besparen op hun maandelijkse uitgaven. Minder comfort? Neen, hoegenaamd niet. Slimmer omspringen met het huishoudpotje en meer geld overhouden om leuke dingen mee te doen? Yes, please!

Read More
Btw op elektriciteit
Posted on 04/04/2019 by Anke

Btw op elektriciteit: was het nu 6 procent of 21 procent?

De afgelopen jaren zijn er enkele serieuze veranderingen geweest wat betreft de belasting op elektriciteit. In 2014 daalde de btw fors naar 6 procent voor particulieren, alleen maar om minder dan een jaar later terug te stijgen naar 21 procent. Waarom er vanuit de overheid werd gekozen voor een daling, en later opnieuw een stijging? Wij gingen graven.

Read More
De dekking van mobiele netwerken onder de loep
Posted on 28/03/2019 by Anke

De dekking van mobiele netwerken onder de loep

Ervaar je problemen met je mobiele netwerk en wil je daarom van GSM-provider veranderen? Bekijk dan eerst de dekking van de netwerken in je omgeving.

Read More
Om je bezoek aan onze website persoonlijker en makkelijker te maken, gebruikt onze website cookies. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Got it!