Orange

Omdat het écht telt

7.4

Orange

Eén van de meest toonaangevende telecom-operatoren op de Belgische markt

Geen vaste lijn nodig? Dan is Orange misschien wel de geschikte provider voor jou. 4G+-internet, mobiele telefonie, televisie... jij vraagt, Orange heeft het.

Combineer ze allemaal in één all-in pakket waarvoor je je geen betere naam kan bedenken: Love. Orange (vroeger: Mobistar) gebruikt vandaag de infrastructuur van Telenet voor een ultrasterk netwerk.

Dáárom Orange

Orange
Orange is een van de meest toonaangevende spelers binnen de telecommarkt. Orange Belgium is onderdeel van de internationale Orange Groep. Dit levert Orange aanzienlijk schaalvoordelen op.

Orange investeert voortdurend in innovatie en telt inmiddels ruim drie miljoen klanten in België en Luxemburg. Orange België beschikt verder over een superieur netwerk concurrerend aan Proximus. Met Orange kan je gebruik maken van 4G, 4G+ en zelfs 4.5G. Orange onderscheidt zich dan ook voornamelijk op het gebied van mobiel. Uiteraard zoals andere aanbieders hebben ze ook een convergent aanbod van televisie, mobiel en internet. Met als uitgangspunt en fundament mobiel, werkt Orange hard aan de convergentie van het aanbod en de versterking hiervan.

Geschiedenis Orange
Orange komt voort uit het vroegere Mobistar. Orange is gevestigd in Brussel en onderdeel van de Orange Groep. Orange België heeft tevens een notering aan de Euronext. De oorsprong van Orange gaat terug naar 1995 waar Mobistar zijn licentie kreeg voor het GSM-900-netwerk. Dit was destijds de tweede GSM-licentie in België en hiermee werd de monopoliepositie van Proximus doorbroken. In 1998 heeft Mobistar de stap gemaakt naar de beurs. De geboorte van Orange vond echter plaats in 2000. In 2000 nam France Telecom het Britse Orange over. Alle activiteiten van mobiele telefonie werden in Orange overgebracht. Mobistar was hier een onderdeel van. Het was pas echter in 2016 dat de naam omgevormd werd naar Orange die tevens ook in andere landen gevoerd wordt.

Diensten Orange
Orange heeft zoals de meeste concurrerende aanbieders een convergent aanbod op het gebied van internet, televisie en mobiel. Eén van de meest populaire en bekende producten van Orange is de Orange Love. Dit is een gecombineerd pakket van televisie, internet en mobiel. Met een scherpe prijsstelling en het credo “all-in-unlimited” biedt Orange een zéér concurrerend pakket aan.


Wil je meer informatie over Orange en de diensten van Orange, neem dan gerust contact met onze klantendienst of kijk op onze telecompagina om de diensten van Orange te vergelijken met die van andere aanbieders.

Wist je trouwens ...

  • Surf mee op het snelste netwerk van ons land: het Telenet-netwerk.
  • Orange biedt geen vaste lijn aan.
  • Je hebt dus ook geen vaste lijn nodig voor een Orange-aansluiting.
  • Orange Belgium lanceerde als eerste op de Belgische markt een abonnement met echt onbeperkte mobiele data.
Klant Klantreviews

Ervaringen met Orange

Goede ontvangst

Net Orange aangevraagd en prima geholpen ! Direct alles overgenomen en in orde gemaakt. Zeer vriendelijk !

05/10/2018, 09:33 - Edwin, Maaseik

Klantwaardering
10
Prijs / Tarieven
10
Klantendienst
10
Fakturatie
10
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord