Mega

De duurzaam goedkopere energieleverancier

7.3

Mega

Mega is een jonkie op de Belgische energiemarkt met roots in Luik. Ze gaan prat op groene energie die ze aan groothandelsprijzen en dus goedkoper aanbiedt. Zo garandeert Mega dus mega-energie voor megaprijzen.

Dáárom Mega

Ken je energieleverancier Mega nog niet? Dan stellen we je graag voor aan deze redelijk nieuwe leverancier. Ze hebben recent grote stappen gezet om het klantpotentieel uit te breiden en zijn ook partner geworden van ons. Ze verkopen elektriciteit en gas online aan een groothandelsprijs, op een persoonlijke manier en duurzaam goedkoper. Dus als je nog twijfelt of Mega de energieleverancier is die het best bij jou past? Lees dan verder!

Wat maakt Mega uniek?

Mega speelt ondertussen mee met de grotere energieleveranciers. Ze bieden concurrentiële tarieven aan voor particulieren en professionelen. Bij dit jonge energiebedrijf hebben ze één missie: elektriciteit en gas aan de laagste prijs leveren, op een correcte en eenvoudige manier. Want zowel elektriciteit, als gas, zijn grondstoffen net zoals water én dus ook een basisbehoefte.

De beloftes van Mega

Goedkoper
Hou je niet van verrassingen op je factuur? Dan is Mega een goede keuze, zeker als je voor een vaste prijs kiest. Want de leverancier komt er vaak als voordeligste speler van de markt uit, ook bij groepsaankopen blijkt het tarief van Mega erg goed te scoren.

Persoonlijke klantendienst
Mega kiest er bewust voor om niet met een extern callcenter te werken, maar beantwoord zelf je vragen. Zo staat er altijd een deskundig en enthousiast persoon paraat om telefonisch al je vragen te beantwoorden.

Groene energie
Deze energieleverancier hanteert een milieuvriendelijke aanpak en ondersteunt hernieuwbare energieproductie. Op die manier bieden zij groene elektriciteit aan jou als klant. Wist je trouwens dat ze een score van 17/20 halen bij Greenpeace?! Dit maakt Mega één van de groenere spelers op de energiemarkt.

Belgisch
In dat groene plaatje, speelt ook de lokale factor mee. Het is een Belgisch bedrijf dat bijdraagt aan onze eigen economie. Dit doen ze door werkgelegenheid te creëren en een alternatief te zijn voor grote buitenlandse multinationals.

Energieleverancier Mega vergelijken

Uiteindelijk is gas, gas en stroom, stroom, dus je betaalt beter de laagste prijs voor deze basisbehoefte. Twijfel je of Mega de voordeligste energieleverancier voor jou is? Maak dan een vergelijking via onze website. Wil je graag persoonlijk advies? Dan staan we online en telefonisch voor je klaar, dus neem zeker contact op met onze klantendienst.

Wist je trouwens ...

  • Groene energie
  • Groothandelsprijzen
  • Groepsaankopen mogelijk
  • Klantendienst is bij klachten enkel te bereiken via e-mail
  • Biedt geen extra diensten aan
  • Alternatieve leverancier
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord