Scarlet

Eenvoudiger en goedkoper

8.2

Scarlet

Het essentiële aan de beste prijs.

Scarlet is het kleinere zusje van Proximus. Less is more, dus richt Scarlet zich op gebruikers die nood hebben aan een basispakket voor internet, telefonie en digitale tv, en combineert deze diensten bovendien in één bundel: Scarlet Trio.

Dáárom Scarlet

Scarlet
Je bent op zoek naar Scarlet en dat is waarschijnlijk niet zonder een goede reden. Scarlet is een populaire provider met een duidelijke missie. Scarlet heeft met het netwerk van Proximus de beste en snelste dekking van België. Met snelheden van 39 Mbps en een dekking van 97,85% zit het met Scarlet technisch wel goed. Het credo dat we allemaal hetzelfde gebruiken, maar toch verschillende bedragen betalen, is de hoeksteen van de dienstverlening van Scarlet. Scarlet hanteert lage prijzen en probeert zo laagdrempelig mogelijk haar telecomdiensten aan te bieden aan de Belgische bevolking. Dit uiteraard allemaal zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de telecomproducten en de dienstverlening.

Historie Scarlet
Scarlet is een relatief jonge speler binnen de telecommarkt. Sinds het ontstaan in 1992 in Nederland heeft Scarlet een vogelvlucht doorgemaakt. Vijf jaar na oprichting heeft Scarlet de sprong van Nederland naar België gemaakt. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Vijf jaar later in 2002 neemt Scarlet KPN België over. Twee jaar later moet Tiscali België er ook aan geloven. Het succes van Scarlet bleef dan ook niet ongemerkt en werd in 2008 dan ook overgenomen door Belgacom. Belgacom staat nu bekend als Proximus. In 2011 is Scarlet geheel op eigen benen gaan staan en werd Scarlet afgesplitst van Nederland. Scarlet België is een succesverhaal die op de dag van vandaag vecht voor de laagste prijzen voor de Belgische consument.

Diensten Scarlet
Scarlet biedt verschillende diensten en producten aan op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie, digitale televisie en internet. Consumenten kunnen ervoor kiezen om specifieke diensten zoals een Scarlet telefoonabonnement separaat af te sluiten. Het is echter vaak veel voordeliger en daarom ook populairder om een combinatie pack af te sluiten zoals de Scarlet Trio (internet, telefonie en televisie).

Wil je meer informatie over Scarlet en haar diensten, neem dan gerust contact met onze klantendienst of kijk op onze telecompagina om Scarlet te vergelijken met andere aanbieders.

Wist je trouwens ...

  • Betaal niet voor diensten die je niet gebruikt.
  • Een goede prijs-kwaliteit balans.
  • Geen verborgen kosten.
  • Hou je postpaid-verbruik in de gaten via de MyScarlet-app
Klant Klantreviews

Ervaringen met Scarlet

Ok mits men niet te veel verwacht

Vorige zomer overgestapt vanwege de goedkopere prijs. Aanvankelijk serieuze verbindingsproblemen (Scarlet dienst en Proximus lijn) met erg trage snelheid. Werd binnen redelijke termijn opgelost. Sindsdien zijn er regelmatig verbroken verbindingen, maar die duren maar kort (ergerlijk). Voor die...

Lees meer

06/02/2019, 19:27 - anoniem, Roosdaal

Klantwaardering
8.7
Prijs / Tarieven
10
Klantendienst
6.0
Fakturatie
10
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord