Reviews kaartuitgevers | Betalen

Lees de ervaringen van andere bezoekers over credit cards, Prepaid credit cards. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe kredietkaart uitgever. Heb je zelf ervaring met sommige kaartuitgevers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 25 reviews
Keytrade
Prima bank !

Review geplaatst op 17 september 2015, 18:04, door Eric Cabus uit regio Antwerpen

Review Keytrade Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al vele jaren bij keytrade, eerst een beetje huiverig maar nu heb ik nergens anders nog een rekening. Overboekingen gaan snel, zowel inkomend als uitgaand, de klantenservice is top. Aanmelden, overschrijvingen doen, online aankopen doen, allemaal een stuk eenvoudiger en veel gebruiksvriendelijker dan met een digipass. mijn inmiddels opgezegde abn amro kaart werd hier bij 3 op 4 tankautomaten geweigerd, mijn keytrade kaart heeft me nog nooit, nergens in de steek gelaten. Ik ben zeer tevreden !

- Eric Cabus (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een kredietkaart van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Keytrade
Gratis met aardig aanbod van online functionaliteit maar minder diensten

Review geplaatst op 07 april 2015, 20:50, door Isaak uit regio Leuven

Review Keytrade Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben al een tijd klant bij KT en het is een degelijke bank, maar ik zou mijn rekening bij hen nooit als hoofdrekening of als enkele rekening gebruiken. Noot dat mijn ervaring enkel beperkt blijft tot de zicht- en spaarrekening. Eerst de positieve punten: - Klantendienst heeft ruime openingsuren met niet te lange wachttijd - Website functies zijn oké! - Degelijke app - Rekening is gratis en je krijgt wat centjes voor je activiteiten De negatieve kanten: - Klantendienst weigert sommige simpele taken te doen, zoals renteberekening. - Geen SMS functies - Updates over betalingen in zichtrekening zijn traag! Enkel updates 's morgens of zo..? - Stortingen ontvangen ven ext. rek. trager dan trad. bank! KT blijft een leuk speeltje, maar zal met hun huidige werking nooit mijn h

- Isaak (Leuven)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een kredietkaart van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Een aantal zaken zijn gratis maar de dienstverlening is ook erg pover.

Review geplaatst op 14 januari 2015, 12:34, door anoniem uit regio Halle

Review Argenta Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het duurt heel vaak lang voor je antwoord krijgt en als je dan antwoord krijgt dan is het vaag of onvolledig.

- anoniem (Halle)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een kredietkaart van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

KBC
Tevreden maar het mag wat pro-actiever

Review geplaatst op 13 januari 2015, 12:34, door anoniem uit regio Oud-Heverlee

Review KBC Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

KBC heeft erg mooie producten maar mag deze iets pro-actiever aanbieden. voorbeelden: + Kredietkaart heeft mooie verzekeringsopties (die ook geldig zijn bij betaling via ander KBC betaalmiddelen) + Start-to-save spaarrekening (je mag 'maar' 500 EUR per maand er opzetten, maar wel erg mooi rendement)

- anoniem (Oud-Heverlee)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een kredietkaart van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

Beobank
Prima kaart voor als je goed de kleine letters hebt gelezen

Review geplaatst op 07 september 2013, 01:25, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Beobank Visa

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

- ietwat omslachtige doch correcte aanvraagprocedure (goed lezen wat je ondertekend) - bij de terugzending van mijn exemplaar van de overeenkomst, heb ik een contract van iemand anders ontvangen via de post wat een flagrante overtreding is van de wet op de privacy en de eigen algemene voorwaarden) - 3% cashback op alle onlineaankopen tot max € 100,- per jaar, - het eerste jaar krijg je de € 5,- bijdrage onmiddellijk teruggestort - gratis verzekering voor alle online aankopen vanaf € 50,- (echter gelimiteerd max bedrag van aankoop) - vooropgestelde domiciliëring is misleidend (kosten kunnen hier hoog oplopen, lees maw goed de kleine letters) - telefonische hulpverlening is waardeloos (outsourcing door Nederlanders, die de materie onvoldoende beheersen)

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Beobank

Kies nu ook voor een kredietkaart van Beobank

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (4) | Ongepast?

Neteller
Niet klantvriendelijk!

Review geplaatst op 18 augustus 2013, 22:35, door Warddddddddd uit regio Vilvoorde

Review Neteller Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

bpost
Gemakkelijk, maar niet overal

Review geplaatst op 08 augustus 2013, 21:58, door Arno uit regio Antwerpen

Review bpost bpaid

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik gebruik deze kaart enkel voor op reis. Daar is het altijd gokken of de kaart zal werken of niet. Meestal doe ie het, soms ook niet. Zo is het onmogelijk om tol te betalen in Frankrijk met deze kaart. Jammer en lastig, als je hierop vertrouwt. Geld afhalen lukt perfect.

- Arno (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over bpost

Kies nu ook voor een kredietkaart van bpost

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (1) | Ongepast?

Bank van de Post
Ics bank vd post mastercard is dsegelijk

Review geplaatst op 29 juli 2013, 14:24, door Neirynck Steven uit regio Zonnebeke

Review Bank van de Post Mastercard

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vriendelijk en begrijpend contact. Echter, een contactmogelijkheid is moeilijk te vinden, en een emailadres om iets te vragen of te regelen helemaal niet. Dat is een heel jammerlijk hekel punt!

- Neirynck Steven (Zonnebeke)

Schrijf zelf een review over Bank van de Post

Kies nu ook voor een kredietkaart van Bank van de Post

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

bpost
2de gedacht

Review geplaatst op 22 juli 2013, 15:21, door Tony uit regio Beveren-Waas

Review bpost bpaid

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eerst heel tevreden met de eerste paar betalingen die ik online heb gedaan. Maar dan heb ik een betaling gedaan en plots ging men saldo in het negatief! Dit is nu al 3 weken zo en ik weet ook niet hoe het komt! Dit is niet acceptabel aangezien dit eigelijk een pre-paid card moet zijn!!

- Tony (Beveren-Waas)

Schrijf zelf een review over bpost

Kies nu ook voor een kredietkaart van bpost

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

bpost
Overschrijvingstermijn bpaid véél te lang

Review geplaatst op 03 juli 2013, 23:25, door anoniem uit regio Bonheiden

Review bpost bpaid

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wanneer je via elektronische bankoverschrijving geld op de bpaid kaart wil zetten duurt dit min. 5 dagen. Wanneer je zoon of dochter in het buitenland cash nodig heeft is dit extreem lang in deze tijden van razendsnel internetverkeer. Hierover contact opnemen met bpost is ook al geen sinecure... waar vind je in godsnaam een mailadres of een item dat verwijst naar de bpaid kaart??

- anoniem (Bonheiden)

Schrijf zelf een review over bpost

Kies nu ook voor een kredietkaart van bpost

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 25 reviews