Base

Iedereen is anders, en wij dus ook

Base

Flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service

Base is het mobiele telefoniebroertje van de Telenet-familie. Je speelt binnen je abonnement naar hartelust met je belminuten en mobiele data, voor een formule die zich precies aanpast aan wat jij nodig hebt.

Dáárom Base

Base
Base is samen met Orange en Proximus één van de grote drie telecomproviders van België. Base investeert jaarlijks veel in de infrastructuur van haar GSM-netwerk. Met een investering van ruim 250 miljoen voor 1000 GSM-masten wil Base een optimale dekking garanderen. Deze investering blijft dan ook niet ongemerkt. Base heeft bijvoorbeeld met een gemiddelde downloadsnelheid van 54 Mbps en 15 Mbps uploadsnelheid bijvoorbeeld het snelste 4G-netwerk. Base draagt dan ook met trots uit dat zij een superieur netwerk hebben wat betreft snelheid. Ook claimt Base dat 99,3% van de oproepen succesvol zijn. Het is duidelijk dat Base kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Geschiedenis Base

Het hoofdkantoor van Base Company bevindt zich in Sint-Lambrechts-Woluwe en de oorsprong van Base gaat terug naar het jaar 1999. Als derde grote provider van België was Base destijds onderdeel van het Koninklijke KPN. Base werd toen opgericht als KPN Orange. In 2013 werd de officiële naam Base Company. Dit is de naam die vandaag de dag nog steeds gehanteerd wordt. Sinds 11 februari 2016 is Base onderdeel van het grote en bekende Telenet.

Diensten Base
Base richt zich puur op mobiele telefonie. Bij Base kan je kiezen uit verschillende mobiele telefonie abonnementen. De grootste verschillen zitten vaak in de data. Op het meest goedkope abonnement na, kan je bijna met elk GSM-abonnement van Base onbeperkt bellen en sms’en. Ook kan je een telefoonabonnement afsluiten in combinatie met een van de laatste GSM-toestellen. Voor een aanbod gecombineerd met televisie en internet zal je echter bij Telenet of andere aanbieders moeten kijken.

Wil je meer informatie over Base Company en de diensten van Base, neem dan gerust contact met onze klantendienst of kijk op onze telecompagina om de diensten van Base Company te vergelijken met die van andere aanbieders.

Wist je trouwens ...

  • Je abonnement past zich aan aan jouw bel- en surfgedrag.
  • Ongebruikte data en belminuten worden overgezet naar de volgende maand.
  • Volg je verbruik simpel op via de My BASE-app.
  • Je bent niet gebonden aan een vast contract.
Klant Klantreviews

Ervaringen met Base

Super tevreden

Ben al enkele jaren bij Base, en super tevreden. En nu stap ik over naar een andere formule dankzij Nesim super aardige medewerker waren er maar meerdere zoals hem, hij heeft me zeer goed geholpen en ik heb dankzij hem een kwijtschelding van maar liefst 840 euro gekregen. Enigste nadeel is dat je...

Lees meer

06/09/2017, 14:00 - John, Hamont-Achel

Klantwaardering
0.0
Prijs / Tarieven
0.0
Klantendienst
0.0
Fakturatie
0.0
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord