Telenet -

Telenet

Telenet in het kort
  • De snelste internetverbinding van ons land.
  • Wi-Free zorgt dat je ook buitenshuis verbonden blijft.
  • Met de Yelo-app kijk je televisie op al je schermen in huis.
  • Verdeel de data en minuten binnen je Wigo alles-in-één-pakket zelf over de simkaarten binnen je gezin.
  • Hou je mobiel verbruik onder controle met de Telenet Mobile-app.
  • Telenet gaat op ‘Helemaal mee tournee’ en bezoekt zijn klanten om hun digitale huishouding op punt te stellen.
  • Aanbieders.be kan altijd rekenen op een goede en snelle service.
  • Alleen voor de gelukkige Vlaming en Brusselaar.
  • In Wallonië heb je wel toegang tot het Wi-Free-netwerk dankzij een samenwerking met Voo.

Wat je moet weten over Telenet

Telenet is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in België.

Telenet heeft het allemaal: analoge en digitale tv, supersnel internet én vaste en mobiele telefonie. (Keuze)stress is niet nodig–Wigo verzamelt alles in één pakketje voor jou.

Vlamingen waren tot voor kort de enige gelukzakken die Telenet konden bestellen, maar daar is sinds kort verandering in gekomen. Dankzij de overname van SFR Belux, mogen ook de Brusselaars zich tegenwoordig gelukkig prijzen. Ook Base maakt deel uit van de Telenet-club.

Vergelijk alle Telenet producten

Meer informatie over Telenet

Waarom kiezen voor Telenet

Telenet
Telenet is een van de grootste telecom aanbieders van België. Telenet is gevestigd in Mechelen waar het tevens hoofdsponsor is van de lokale voetbalclub. Wat veel mensen niet weten is dat Telenet voor meer dan vijftig procent in handen is van de grote internationale telecom speler Liberty Global. Telenet biedt net als andere grote telecomspelers producten aan op het gebied van televisie, internet, telefonie en mobiele telefonie. Telenet is vooral bekend om hun product genaamd “Wigo”. Wigo van Telenet is het alles-in-1-product met televisie, telefonie internet en mobiele telefonie voor het gehele gezin.Telenet biedt verder producten aan voor consumenten en zakelijke gebruikers.

Geschiedenis Telenet
Voor het ontstaan van Telenet gaan we terug naar het jaar van 1996. De oprichting van Telenet is een resultaat van vele initiatieven van de regering in de voorgaande jaren om ICT-technologieën een stimulans te geven. Sindsdien bouwt Telenet hard aan de weg. In het jaar erop voltooien ze de bouw van hun glasvezelnetwerk. Met enkele strategische aankopen in de opvolgende jaren, krijgt Telenet het voor elkaar om in 2005 meer dan 1 miljoen abonnees te bedienen.

Diensten Telenet
Telenet heeft de missie om non-stop te bouwen aan het “allerstrafste” alles-in-één-netwerk van België. Dat betekent inhoudelijk dat zij zich ook richten op het netwerk binnen het huis. Telenet biedt daarom een slim Wifi-systeem aan met excellente dekking om elk hoekje in het huis af te dekken. Maar, ook buiten het huis stopt Telenet niet. De telecom aanbieder Telenet bouwt constant aan een beter mobiel netwerk en heeft aanzienlijke upgrades gepland. In 2020 wil Telenet zelfs 2800 GSM-masten upgraden en zelfs 1000 nieuwe GSM-masten toevoegen. Er mag vastgesteld worden dat Telenet ambitieus is.

Consumenten hebben verder de keuze uit diverse producten op het gebied van digitale tv, mobiel internet en vast bellen. Zoals bij andere telecom aanbieders is het mogelijk om onafhankelijk producten af te sluiten, maar de grote beweging bij consumenten gaat vaak naar de combinatiepakketten. In het geval van Telenet is dat het Wigo pakket. Met Wigo kan je ombeperkt bellen, onbeperkt surfen, krijg je aanzienlijk veel data op je GSM en kan je gebruik maken van digitale TV.

Wil je meer informatie over Telenet en de diensten van Telenet, neem dan gerust contact met onze klantendienst of kijk op onze telecompagina om de diensten van Telenet te vergelijken met die van andere telecom aanbieders.

Telenet klantendienst

Telefoonnummer:

Klant worden: 011373800
Bestaande klanten: 015 66 66 66

Klantendienst adres:

Liersesteenweg 4
2800 Mechelen

Ontdek andere leveranciers

Scarlet

Scarlet

Voo

Voo

Proximus

Proximus

Orange

Orange

EDPnet

EDPnet

Mobile Vikings

Mobile Vikings

Base

Base