ENGIE Electrabel

ENGIE ELECTRABEL

Telefonisch bestellen: 011-29 44 17Facturatie/Technische problemen: 078-35 33 33Klanttevredenheid:   8,6 /10 - 256 reviews

ENGIE Electrabel is de historische producent en leverancier van energie in België.  Ze maakt deel uit van de Groep ENGIE, een wereldleider op het vlak van energie en milieu, die voor 100% eigenaar is. De onderneming is actief op het vlak van productie en verkoop van elektriciteit, aardgas en energiediensten aan retail- en businessklanten.

ENGIE Electrabel biedt u:
- een heel brede waaier van producten waarmee u gemakkelijk en snel een tariefvoorstel kunt vinden op maat van uw behoeften en verwachtingen.
- flexibele en modulaire diensten
die u helpen uw energieverbruik te verminderen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.
- een klantendienst die altijd bereikbaar is via diverse communicatiekanalen.

Onze doelstelling?
Een langetermijnrelatie met u en al onze klanten opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en beschikbaarheid. Als grootste energieproducent en leverancier op de Belgische markt sinds 1905 streeft ENGIE Electrabel er ook naar de elektriciteitsvoorziening van haar residentiële, professionele en industriële klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week te garanderen dankzij de diversificatie van haar productiepark. Het aantal installaties voor de productie van hernieuwbare energie in dit park blijft toenemen, waardoor ENGIE Electrabel de grootste producent en leverancier van groene stroom in België is.

 Klantendienst ENGIE Electrabel

Klantendienst ENGIE Electrabel
Postbus 109
2600 Berchem
Klant worden: 011-29 44 17
Bestaande klanten: 078 35 33 33