Energie.be energieleverancier - Vergelijk energieprijzen in België

Energie.be energieleverancier

Klantbeoordeling Tevreden (487)
Energie.be in het kort
  • Altijd zeker van een scherp energietarief, jaar na jaar
  • Eerlijke tarieven in plaats van misleidende promo’s
  • Eén tarief voor iedereen
  • Transparant
  • 100% groen en Belgisch

Wat je moet weten over Energie.be

Energie.be is een van de jongste spelers op de energiemarkt in Vlaanderen en probeert met haar no-nonsense tactiek één duidelijk tarief aan te bieden voor elke consument. Eenvoud en eerlijkheid zijn de belangrijkste troeven volgens oprichters Bart Feyen en Tom Van Den Bosch. Die eenvoud toont zich in het feit dat je als klant bij Energie.be geen overbodige extra's kan nemen bij je energiecontract, en dat de geleverde service volledig digitaal verloopt.

Sluit je bij Energie.be een energiecontract af, dan mag je je verwachten aan een energieleverancier die zich inzet om groene, Belgische en (zoveel mogelijk) hernieuwbare stroom te leveren.

De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.


Promotie beleid

  • De vaste vergoeding (onderdeel van de ENERGIE-kosten) is tijdens je eerste contractjaar volledig verschuldigd. Vanaf het 2e contractjaar betaal je de vaste vergoeding pro rata.
Vergelijk alle Energie.be producten

Goedkoopste tarieven van Energie.be

Elektriciteit & Gas
€ 2.036,21 per jaar

Energie.be Elektriciteit & Gas

Momenteel geen promoties
Elektriciteit
€ 610,95 per jaar

Energie.be Elektriciteit

Momenteel geen promoties

Vergelijk Energie.be met je huidige leverancier

Vergelijk Energie.be met je huidige leverancier en bereken je besparing

Meer informatie over Energie.be

Waarom kiezen voor Energie.be

Ben je nog niet helemaal overtuigd van Energie.be? Dan sommen wij hieronder graag de belangrijkste eigenschappen van deze leverancier voor jou op.

Wat maakt Energie.be uniek?

Deze groene én lokale Energieleverancier wil ervoor zorgen dat jij van een transparant energiecontract geniet in een - toch wel complexe - energiemarkt.

De beloftes van Energie.be

Scherpe tarieven
Energie.be gaat voor een beperkt aanbod: er is één tarief voor iedereen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over welk tarief je moet kiezen en je krijgt automatisch het goedkoopste tarief dat Energie.be kan aanbieden.
 
Door hun klantenservice en dienstverlening digitaal aan te bieden én extra opties op energiecontracten uit te sluiten, verlaagt Energie.be een deel van de kosten die andere (grotere) energieleveranciers uitgeven aan hun services en een breed aanbod van producten. Desondanks kan je makkelijk contact opnemen met Energie.be via hun contactformulier op de website, en hebben ze een FAQ die de meest gestelde vragen beantwoordt.
 
100% groen, Belgisch en transparant
Deze kleine maar 100% groene energieleverancier belooft garanties van Belgische oorsprong te kopen voor het energieverbruik van hun klanten. Hoewel de energie die zij leveren niet volledig hernieuwbaar is, streeft Energie.be ernaar transparant te zijn over de herkomst van jouw energie. 

Energieleverancier Energie.be vergelijken

Twijfel je of Energie.be de voordeligste energieleverancier voor jou bedrijf is? Maak dan een vergelijking via onze website. Wil je graag persoonlijk advies? Dan staan we online en telefonisch voor je klaar, dus neem zeker contact op met onze klantendienst.

Energie.be klantendienst

Telefoonnummer:

Klant worden:
Bestaande klanten:

Klantendienst adres:

Koning Albert II-laan 7
1210 Brussel

Onze klantwaardering

Onze klanten zijn over het algemeen tevreden over Energie.be
Beoordeling 487 klanten
Zeer tevreden
27%
Tevreden
33%
Neutraal
24%
Ontevreden
7%
Zeer ontevreden
9%
Deze beoordeling is gebaseerd op de mening van alle klanten die via Aanbieders.be overgestapt zijn naar deze energieleverancier. Zij geven aan of de uiteindelijke overstap naar volle tevredenheid is verlopen en beoordelen de nieuwe leverancier op de volgende onderdelen: of de ontvangen communicatie van de leverancier duidelijk en correct is, of zij het juiste tarief hebben gekregen en of het berekende voorschot naar verwachting is. Het delen van elkaars ervaringen helpt nieuwe bezoekers weer met het maken van een goede keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Ontdek andere leveranciers

Aspiravi Energy

Aspiravi Energy

Elegant

Elegant

Eneco

Eneco

Energy People

Energy People

ENGIE

ENGIE

Frank Energie

Frank Energie

Luminus

Luminus

Mega

Mega

OCTA+

OCTA+

Sociaal Tarief

Sociaal Tarief

TotalEnergies

TotalEnergies

Trevion

Trevion

Wase Wind

Wase Wind