Antargaz

Antargaz

Aspiravi Energy

Aspiravi Energy

Ecopower

Ecopower

Elegant

Elegant

Eneco

Eneco

Energie2030

Energie2030

Energy People

Energy People

ENGIE Electrabel

ENGIE Electrabel

Essent

Essent

Lampiris

Lampiris

Luminus

Luminus

OCTA+

OCTA+

Poweo

Poweo

Sociaal Tarief

Sociaal Tarief

Total

Total

Trevion

Trevion

Wase Wind

Wase Wind

Energieleveranciers vergelijken: een fluitje van een cent

Energie vergelijken is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk. Met de grote hoeveelheid energieleveranciers zie je vaak als Belgische consument door de bomen het bos niet meer. Aanbieders.be maakt het Belgische consumenten zo makkelijk mogelijk om onafhankelijk en zo gemakkelijk mogelijk energie te vergelijken. Of je nu elektriciteit wil vergelijken of simpelweg op zoek bent naar de goedkoopste energieleverancier, via Aanbieders kan je de energieleverancier vinden die het beste bij je wensen past. En dit laatste is dan ook zéér belangrijk: een energieleverancier kiezen die bij je past.

Advies op maat

Energieprijzen vergelijken, aanbieders en hun ervaringen vergelijken, het kan allemaal. Maar, er is nooit sprake van de beste energieleverancier. Bij het vergelijken van energie is het belangrijk om te kijken wat je wensen zijn en deze naar aanleiding van de filters op de site in te vullen. Op deze manier kan je objectief en goed energie vergelijken en kijken welke aanbieder het beste past jouw wensen en thuisomgeving. De energieleverancier die het beste bij jouw buurman of oom past, is dus absoluut niet automatisch de beste energieleverancier voor jou.

Energieverbruik in kaart

Voor de consumenten die energie vergelijken adviseren we dan ook om goed in kaart te brengen wat je thuissituatie is. Het is altijd handig om van tevoren te weten hoeveel elektriciteit en gas je ongeveer op jaarbasis verbruikt. Mocht je dit niet weten, dan kan je simpel via onze site aangeven in wat voor type huis je woont en met hoeveel mensen. Op deze manier berekenen we dan alles door op een geschat verbruik. Met normaal gebruik ligt dit in de praktijk nooit ver van de werkelijkheid.

Vraag het een expert

Mocht je na het vergelijken van energie en de bijbehorende aanbieders toch nog niet tot een keuze komen, geen paniek. Onze klantendienst is gespecialiseerd in het adviseren en het maken van de juiste keuze. Aarzel dan ook niet om onze klantendienst te contacteren want we helpen je graag op weg met je vergelijking.