Ecopower

ECOPOWER

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 03-287 37 79Klanttevredenheid:   0 /10 - 65 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over Ecopower geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met Ecopower? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over Ecopower

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 1234567 Volgende » Laatste
1-10 van 65 reviews
Ecopower
Ecopower is gewoon de max

Review geplaatst op 19 september 2016, 19:24, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ben al jaren bij ecopower en zeer tevreden jammer leveren ze geen gas

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (3) | Ongepast?

Ecopower
Super leverancier

Review geplaatst op 25 augustus 2016, 09:41, door Kd uit regio Menen

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al >10j klant bij ecopower - na jaren gesukkel met facturatie van electrabel was en is ecopower een absolute verademing. Er is nog nooit op meer dan 10 jaar een enkel probleem geweest, correcte prijzen, je krijgt een dividend. 2x verhuisd op die 10j - nooit een enkel probleem gehad. Fakturatie is eenvoudig en to the point, geen obscure voorwaarden en abonnementstoestanden. Prijzen zijn altijd bij de laagste en wat je meer betaalt gaat naar een bedrijf waar je zelf aandeelhouder van bent en die investeert in bijkomende groene produktie.

- Kd (Menen)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Ecopower
Duidelijke facturatie beantwoorden email zwak

Review geplaatst op 23 juni 2016, 19:33, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al jaren klant bij ecopower, factuur is overzichtelijk een zeer zwak punt is het beantwoorden van een simpele email. Was vorige keer ook het geval,ik wou gewoon weten hoeveel ik zou moeten betalen of terug krijgen en of ze mijn meterstand ontvangen hadden. Na 5 dagen nog geen antwoord.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Ecopower
Vlotte overstap en communicatie aan competitieve prijzen.

Review geplaatst op 29 maart 2016, 15:21, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlotte en duidelijke communicatie omtrent prijzen. Steeds de mogelijkheid om uw voorschotten naar wens aan te passen.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Ecopower
Geen enkele klacht over ecopower

Review geplaatst op 07 maart 2016, 15:17, door anoniem uit regio Gent

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben zeer tevreden over Ecopower. Al enkele jaren klant en nog nooit een overstap overwogen.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Ecopower
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 05 september 2015, 14:18, door Anoniem uit regio Ichtegem

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Perfecte prijs kwaliteit en uitmuntende service even als hun website ;-)

- Anoniem (Ichtegem)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Ecopower
Klant van bij het ontstaan van ecopower niets anders dan lof voor hun dienstverlening en prima prijs

Review geplaatst op 08 augustus 2015, 11:25, door anoniem uit regio Kortrijk

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds klant van bij het ontstaan van Ecopower.Niets anders dan lof voor hun dienstverlening en prima prijs

- anoniem (Kortrijk)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Ecopower
Simply the best

Review geplaatst op 26 april 2015, 12:29, door Van Den Eynde Paul uit regio Putte

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Over heel de lijn grootste onderscheiding cum laude. Voorstel : eens onderzoeken of een tussentijds factuur ook niet zesmaandelijks kan of een voorschotfactuur van 1 jaar. Drukt de kosten nog meer en kan alles misschien nog goedkoper ?

- Van Den Eynde Paul (Putte)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (0) | Ongepast?

Ecopower
Doorzichtige facturen

Review geplaatst op 06 maart 2015, 02:50, door anoniem uit regio Tongeren

Review Ecopower Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Doorzichtige facturen en goede kantendienst

- anoniem (Tongeren)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Ecopower
Voor zuinige gebruikers veruit de goedkoopste met de beste service!

Review geplaatst op 09 oktober 2013, 09:00, door anoniem uit regio Gent

Review Ecopower Vast

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Deze site doet geen eer aan Ecopower omdat hij zogezegd als duurste leverancier naar boven komt. Met geen woord wordt echter gerept over het feit dat de distributiekosten bij de kWh prijs bij ecopower inbegrepen zit. Dat heeft tot gevolg dat, wanneer u om en bij het gemiddelde gebruik van de modale belg zit, Ecopower de goedkoopste is én bovendien 100% gron is. Om aan te sluiten moet je wel een aandeel kopen, maar dat blijft zijn waarde behouden en brengt vaal nog een aardig centje op. De administratieve service Ecopower is een droom.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over Ecopower

Kies nu ook voor een stroomtarief van Ecopower

Vond je deze review nuttig? Ja (20) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 1234567 Volgende » Laatste
1-10 van 65 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Ecopower

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Ecopower, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Ecopower? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Ecopower als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Ecopower hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .