Base

BASE

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 0486-19 19 99Klanttevredenheid:   0 /10 - 186 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over Base geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met Base? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over Base

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 186 reviews
Base
Goeie prijs, enkel buitenland is zeer duur

Review geplaatst op 24 december 2013, 01:40, door Ward V uit regio Schaarbeek

Review Base GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

mijn abonnement is B19, hiervoor kan ik zeer veel bellen omdat ik dit meestal s avonds doe, zonder extra te betalen en zoveel sms-en als ik wil. dit voldoet prima voor mij, ware het niet dat ik soms enkele sms-en en korte telefoontjes naar het buitenland doe en die zijn dan weer extreem duur, zodat mijn factuur tot makkelijk 40 a 50 euro per maand oploopt. ik probeer dit nu te vermijden en te sms-en via skype.. de helpdesk is zeer goed.

- Ward V (Schaarbeek)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (8) | Ongepast?

Base
Zeer tevreden van de service en kennis van allo telecom

Review geplaatst op 15 november 2013, 13:29, door Tom uit regio Hasselt

Review Base GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer tevreden over Base en de After Sales van Base! Enige minpunt is de minder-overzichtelijke factuur.

- Tom (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (4) | Ongepast?

Base
Te weinig datavolume

Review geplaatst op 06 november 2013, 10:54, door anoniem uit regio Mol

Review Base GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als Base de prijzenmaker wil zijn zal het bij zijn abonnement van 9€ het data volume van 50MB zeker moeten omhoog brengen tot 300MB. Dan gaan ze meteen heel wat klanten bijwinnen.

- anoniem (Mol)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (7) | Ongepast?

Base
Ik mag niet klagen over service bij base

Review geplaatst op 09 oktober 2013, 21:02, door Maurice Heylen uit regio Houthalen-Helchteren

Review Base GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb de overstap gedaan van Telenet mobile naar Base.Overtap is vlekkeloos verlopen.Nummeroverdracht in èèn uur geregeld.Personeel in de Basshop te Genk zeer klantvriendelijk en efficient.Voor hen was niets te veel om een deskundige uitleg te geven.Gisterenavond nog naar de klantendienst gebeld voor de activatie van mobiel internet.Ze hebben onmiddellijk het nodige gedaan en na vijf minuten werkte het internet op mijn gsm. Die mevrouw bij de klantendienst was zeer vriendelijk en beleefd.

- Maurice Heylen (Houthalen-Helchteren)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (7) | Ongepast?

Base
Ontevreden over abonnement b-19!!!

Review geplaatst op 02 oktober 2013, 01:22, door Samira uit regio Antwerpen

Review Base B-19 Base

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Base B 19 - kost 19eur per maand: 180 minuten elke maand naar alle netwerken op elk moment van de dag Onbeperkt bellen 's avonds & in het weekend naar alle netwerken Een onbeperkt aantal sms`jes elke maand naar alle netwerken????? Base heeft blijkbaar een eigen woordenboek en geeft een eigen betekenis aan het woord ONBEPERKT! Eerste factuur bedroeg 43eur!! Pure bedrog!!

- Samira (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (26) | Neen (17) | Ongepast?

Base
Niet tevreden

Review geplaatst op 16 september 2013, 18:29, door Steeman Claire uit regio Lokeren

Review Base GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ben vorige maand B-0 naar B-19 overgestapt maar mijn factuur is 49.31€ ik vind dat het niet kan klan nr 0008035723 factuur nr 3480512513 graag uitleg

- Steeman Claire (Lokeren)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (18) | Neen (12) | Ongepast?

Base
Agressieve klantendienst en ongeoorloofde fakturatie manipulatie

Review geplaatst op 28 augustus 2013, 21:24, door anoniem uit regio Turnhout

Review Base GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik telefoneer klantendienst na bericht dat ik niet heb betaald. Ik laat weten dat ik geen factuur ontvangen heb. Volgend bericht bevestigt inderdaad dat de factuur naar hen is teruggestuurd met vraag terug te bellen. Ik bel terug en vraag factuur per e-mail en om mij factuur toch toe te zenden. Mijn adresgegevens zijn immers ongewijzigd. Ik betaal de factuur die ik per e-mail ontvang. Een weinig later krijg ik factuur met " overeengekomen afbetalingsplan" voor een "maandelijks bedrag" van ..... Terug de de klantendienst gebeld. Ik wordt door de dame van dienst afgesnauwd en zij gooit de telefoon dicht. Ik bel opnieuw naar de klantendienst en tref een andere dame die zich informeert. Zij bevestigt dat ik alles tot zover betaald heb en het "afbetalingsplan" vertikaal mag klasseren.

- anoniem (Turnhout)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (16) | Neen (6) | Ongepast?

Base
Overstap van andere operator naar base duurt langer dan een maand

Review geplaatst op 25 juli 2013, 12:02, door anoniem uit regio Mechelen

Review Base B-9

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bij het overstappen van een andere operator naar Base, koos ik voor nummerbehoud. Dat in orde brengen duurt nu al meer dan 6 weken en het werd nog steeds niet geregeld. Tientallen keren belde ik al met de klantendienst hiervoor en het antwoord luidt telkens dat ik wat meer geduld moet hebben. Soms is men ronduit onvriendelijk en kortaf aan de telefoon.

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (16) | Neen (3) | Ongepast?

Base
Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Review geplaatst op 24 juni 2013, 14:16, door Robin uit regio Putte

Review Base B-19

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kwaliteit van de gesprekken en internet behoorlijk, zeker niet minder als proximus. Klantendienst werkt iets minder adequaat en vriendelijk als proximus maar die heb ik nog niet veel nodig gehad. Ben 4 maand BASE en vind het een goede beslissing. Hier wordt ik niet gestraft om klant te zijn, en kan ik steeds het beste tarief genieten, in tegenstelling tot het arrogante proximus.

- Robin (Putte)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (3) | Ongepast?

Base
Online bestellen bij base

Review geplaatst op 23 mei 2013, 13:38, door Giovanni uit regio Roeselare

Review Base B-29

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bij online bestellen moet je 5 euro betalen en in de BASE-shop 10 euro. Volgens de helpdesk van BASE wordt dit bedrag wel in mindering gebracht van je eerste factuur. Enkele handige tips: 1) ga langs bij een BASE-shop, bespaart je een hoop kopzorgen. 2) Contactgegevens van extern bedrijf (zie vorig bericht) A&C Systems NV - Bleyveldstraat 6 3320 Hoegaarden - T. +32 16213050 - base.support@ac-systems.com 3) Door het vele werk moet je niet direct een antwoord verwachten op je mail en telefonisch zijn ze ook niet goed bereikbaar, blijkbaar door het grote aantal aanvragen. BASE had mijzelf eerst verkeerd emailadres gegeven tot tweemaal toe!

- Giovanni (Roeselare)

Schrijf zelf een review over Base

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Base

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 186 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Base

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Base, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Base? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Base als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Base hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .