Watz

WATZ

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-36 02 31Facturatie/Technische problemen: 03-500 98 00Klanttevredenheid:   8.7 /10 - 22 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8.7/10


Er zijn 22 beoordelingen geschreven over Watz. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Watz of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Watz

  •    6.0/10
  •    10.0/10
  •    10.0/10
  •  
Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 22 reviews
Watz
Een aanrader

Review geplaatst op 16 november 2017, 21:35, door Ria uit regio Waregem

Review Watz Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

zeer goede dienstverlening en als je al eens een vraag hebt, wordt die onmiddellijk beantwoord in verstaanbare taal.

- Ria (Waregem)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een stroomtarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

Watz
Watz is de beste en meest correcte

Review geplaatst op 05 november 2016, 10:48, door Koen uit regio Schilde

Review Watz Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heel veel leveranciers, maar Watz is voor mij de beste. Duidelijke no-nonsens communicatie. Vriendelijke aanpak. 'Hier ben je nog klant'

- Koen (Schilde)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een stroomtarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (2) | Ongepast?

Watz
De beste tarieven zonder promoties

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 15:39, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Watz Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De aanvraag is niet zo vlot gegaan en ook de service aan de telefoon is niet goed. De tarieven blijven een doorslaggevende factor

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een gastarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Watz
Prijs-kwaliteit top!

Review geplaatst op 26 september 2016, 13:55, door anoniem uit regio Sint-Truiden

Review Watz Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

alles vlot en correct verlopen. Zeer tevreden

- anoniem (Sint-Truiden)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een Energietarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Watz
Voor het moment voor mij de goedkoopste en volledig groene energie.

Review geplaatst op 25 september 2016, 12:44, door anoniem uit regio Geel

Review Watz Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daar ik met warmtepomp verwarm en de prijzen voor ons momenteel de pan uitswingen, was Watz op dat moment toch iets goedkoper.Daarnaast vind ik groene energie belangrijk en vaste prijs.

- anoniem (Geel)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een Energietarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Watz
Zeer goede dienstverlening aan concurentiële prijs

Review geplaatst op 08 februari 2016, 17:40, door Wilfried Minnaert uit regio Gavere

Review Watz Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vanaf het eerste contact bij overstap naar Watz in 2013 een zeer goede indruk over het bedrijf. Alles werd per mail afgehandeld op ongeveer 15 minuten tijd met Gert (de patron)zelf op een duidelijke en zeer beleefde manier en dit allemaal 's avonds rond 22.00u. Ongelooflijk, dit zijn nog mensen die willen werken en volledig ten dienste staan van hun bedrijf. Proficiat

- Wilfried Minnaert (Gavere)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een Energietarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Watz
Snelle en degelijke overstap

Review geplaatst op 30 juli 2015, 13:03, door Richard De Pooter uit regio Genk

Review Watz Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

degelijke prijs afspraak

- Richard De Pooter (Genk)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een stroomtarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Watz
Tevreden over alles

Review geplaatst op 17 juli 2015, 07:29, door Sweertvaegher Roza uit regio Alveringem

Review Watz Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

erg tevreden over alles,prijs,overstap.

- Sweertvaegher Roza (Alveringem)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een gastarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Watz
Zeer vlotte start!

Review geplaatst op 13 maart 2015, 09:17, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Watz Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nieuwe aansluiting via Eandis met Watz als leverancier. Geen enkel probleem ondervonden en Watz was steeds bereid om een snel en adequaat antwoord te formuleren op mijn vragen. Ging allemaal zo vlot, dat ik bijna vergeten was dat dit vandaag de dag nog mogelijk zou zijn! Facturatie loopt makkelijk (geen fouten in namen, adressen,...) wat bij andere leveranciers niet altijd het geval was/is. Kortom: bij Watz verloopt alles zoals het hoort! (en dat is vandaag al heel wat, blijkbaar)

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een stroomtarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Watz
De fakturatie prima

Review geplaatst op 13 oktober 2013, 16:04, door Ronny uit regio Assenede

Review Watz 100% belgisch en 100% groen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik kon in mijn eerste review nok niks melden in verband met de facturatie. Inmiddels heb ik tweemaal mijn voorschotfactuur ontvangen. Heel éénvoudig. Geen tralala, maar gewoon de maandelijkse prijs die ik moet betalen. Alles netjes. Geen opmerkingen. Ik kan enkel zeggen, dat men alles goed in de hand heeft. Ik beveel dus Watz zeker aan. Sprekende uit mijn eigen ondervinding. Het positieve is, dat men 6 weken op voorhand de nieuwe prijzen krijgt. Men is akkoord of niet. Als men niet akkoord is, heeft men ruimschoots de tijd om een andere leverancier te vinden die beterkoop is.

- Ronny (Assenede)

Reactie van Aanbieders.be:

Beste Ronny,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Met vriendelijke groet,

Britt, Aanbieders.be

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een stroomtarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (21) | Neen (12) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 22 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Watz

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Watz, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Watz? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Watz als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Watz hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .