Poweo

POWEO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-36 02 32Facturatie/Technische problemen: 078790479Klanttevredenheid:   9.0 /10 - 65 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9.0/10


Er zijn 65 beoordelingen geschreven over Poweo. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Poweo of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Poweo

  •    9.1/10
  •    9.1/10
  •    8.8/10
  •  
Eerste « Vorige 1234567 Volgende » Laatste
1-10 van 65 reviews
Poweo
Zorg dat jullie duidelijk zijn over facturen en optijd opsturen.

Review geplaatst op 18 januari 2018, 19:15, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Poweo Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

tot nu toe ben ik teverden over poweo en ga zou door veel succes.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een stroomtarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Een vlotte overstap aan zeer redelijk prijs.

Review geplaatst op 15 januari 2018, 14:40, door anoniem uit regio Balen

Review Poweo Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben zeer tevreden over de overstap. Die vlot geregeld is zonder dat ik iets moest doen.

- anoniem (Balen)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een Energietarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Prima prijs, goede dienstverlening

Review geplaatst op 15 januari 2018, 12:18, door Henderickx Heli uit regio Rendeux

Review Poweo Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

na een reeks (naar mijn inziens) onnodige telefoons van POWEO, is de zaak uiteindelijk in orde gekomen. Tot op heden geen klachten.

- Henderickx Heli (Rendeux)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een Energietarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Goeie prijs, goeie service, meer moet dat niet zijn

Review geplaatst op 20 december 2017, 13:20, door Jean-pierre Vanholsaet uit regio Dilsen-Stokkem

Review Poweo Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Goeie prijs, goeie service, meer moet dat niet zijn.

- Jean-pierre Vanholsaet (Dilsen-Stokkem)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een Energietarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Een vlotte overstap zonder problemen

Review geplaatst op 17 december 2017, 19:50, door anoniem uit regio Balen

Review Poweo Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een vlotte overstrap zonder problemen. Men wordt op de hoogte gehouden van het maandelijks voorschot. Bedrag en datum van het afschrijven op hun rekening. Ben best tevreden.

- anoniem (Balen)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een gastarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Poweo
Uitstekende dienstverlening!

Review geplaatst op 17 december 2017, 17:36, door anoniem uit regio Houthalen-Helchteren

Review Poweo Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn overstap naar Poweo verliep heel vlot dankzij de hulp van Aanbieders.be. Voor dat ik het wist was alles in orde en kreeg ik een afrekening van mijn huidige leverancier. Op naar een behoorlijke besparing!

- anoniem (Houthalen-Helchteren)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een gastarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Goede en duidelijke uitleg bij de overstap.

Review geplaatst op 16 december 2017, 14:22, door anoniem uit regio Maaseik

Review Poweo Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De prijs ; dat zie ik pas bij de eindafrekening van Poweo.

- anoniem (Maaseik)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een Energietarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 16 december 2017, 14:08, door anoniem uit regio Hasselt

Review Poweo Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

alles loopt gesmeerd aan een goede prijs

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een Energietarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Zelfde energie aan een betere prijs!

Review geplaatst op 15 december 2017, 06:56, door Vliegen uit regio Beringen

Review Poweo Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heel makkelijke overstap, gewoon super!

- Vliegen (Beringen)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een gastarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Slechte dienstverlening

Review geplaatst op 30 juni 2017, 14:56, door Verlinden Rudy uit regio Knokke-Heist

Review Poweo Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Onze nachtmeter is 9 maand stuk geweest en alles is dubbel getikt op dagmeter , resultaat opleg 1025 euro terwijl wij maar met 2 pers in flat wonen en altijd snachts en in weekends wassen en drogen . Wij hebben al het mogelijke gedaan 9 keer gebeld ook naar Eandis en resultaat is dat we vandaag al een in gebrekestellingsbrief gekregen hebben van Poweodat we binnen 10 dagen moeten betalen ! Sorry hoor maar hun leuze Poweo bespaar 400 euro per jaar klopt totaal niet wel betaal 1000euro meer per jaar dat kan ik bewijzen !

- Verlinden Rudy (Knokke-Heist)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een Energietarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 1234567 Volgende » Laatste
1-10 van 65 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Poweo

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Poweo, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Poweo? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Poweo als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Poweo hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .