OCTA+

OCTA+

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 078-05 26 00Klanttevredenheid:   7.3 /10 - 118 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   7.3/10


Er zijn 118 beoordelingen geschreven over OCTA+. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door OCTA+ of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over OCTA+

  •    6.0/10
  •    8.0/10
  •    8.0/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 118 reviews
OCTA+
Erg goede befiening aan prima prijs

Review geplaatst op 19 oktober 2018, 13:40, door anoniem uit regio Brasschaat

Review OCTA+ Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

OCTA+
Vrij hoog voorschot

Review geplaatst op 15 december 2017, 22:10, door D'hondt uit regio Oostrozebeke

Review OCTA+ Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

HOGER VOORSCHOT DAN DE VORIGE LEVERANCIER TE VEEL EIGENLIJK NIET ECHT TEVREDEN !

- D'hondt (Oostrozebeke)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een stroomtarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

OCTA+
Foutieve facturatie bij overstap

Review geplaatst op 01 april 2016, 12:48, door anoniem uit regio Essen

Review OCTA+ Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben zeer ontevreden over octa+ om 2 redenen. Ten 1ste omdat ze er als de kippen bijzijn om een aanmaningskost aan te rekenen, zelfs als de betaling op dezelfde dag als de vervaldatum betaald wordt. Ten 2de omdat ze bij de eindafrekening de kost voor de vaste vergoeding voor het volgende jaar aanrekende terwijl ik overstapte naar een andere leverancier. Het ging om ongeveer 45 €.... ik had dit opgemerkt en het bedrag werd terugbetaald, maar wie dit niet in de gaten heeft gehouden of houdt, daarvan incasseert octa+ onterecht een toch wel aanzienlijk bedrag, volgens mij. AH

- anoniem (Essen)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een Energietarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

OCTA+
Arrogantie ten top

Review geplaatst op 29 maart 2016, 13:45, door Maes uit regio Kasterlee

Review OCTA+ Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

07/01/2016: SLOTFACTURE VAN OCTA het creditbedrag van 2849,22 € naar ons zal worden gestort voor 21/01/2015. Wij drongen herhaaldelijk aan op betaling van dit credit. 27/01/2016 : MAIL VAN OCTA : credit was opgemaakt volgens

- Maes (Kasterlee)

Reactie van Aanbieders.be:

Beste, bedankt voor uw reactie. Wij, aanbieders.be, zijn een vergelijker voor alle energietarieven en telecom producten. Helaas kunnen wij u niet verder helpen met geschillen over betalingen en dergelijke. U kan hiervoor steeds contact opnemen met de ombudsman voor energie. http://www.ombudsmanenergie.be/nl Indien gewenst kunnen wij wel uw eindafrekening vergelijken en bekijken of er een goedkopere oplossing is voor uw energiekosten.

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een Energietarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

OCTA+
Arrogantie ten top

Review geplaatst op 29 maart 2016, 13:45, door Maes uit regio Kasterlee

Review OCTA+ Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

07/01/2016: SLOTFACTURE VAN OCTA het creditbedrag van 2849,22 € naar ons zal worden gestort

- Maes (Kasterlee)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een Energietarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

OCTA+
Zeer goede dienstverlening en vooral aan zeer voordelige prijs

Review geplaatst op 17 maart 2016, 17:55, door anoniem uit regio Affligem

Review OCTA+ Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer goede dienstverlening, vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon, goed duidelijke fakturatie. in een woord ZEER tevreden

- anoniem (Affligem)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een Energietarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

OCTA+
Goede dienstverlening en goede prijs

Review geplaatst op 21 januari 2016, 20:59, door anoniem uit regio Dendermonde

Review OCTA+ Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

goede energieleverancier niks op aan te merken

- anoniem (Dendermonde)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een Energietarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

OCTA+
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 28 augustus 2015, 21:23, door anoniem uit regio Gingelom

Review OCTA+ Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

tevreden van deze energieleverancier, ook een voordeel met het puntenspaarprogramma

- anoniem (Gingelom)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een Energietarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

OCTA+
Goedkoopste,verder geen problemen.

Review geplaatst op 19 juli 2015, 17:24, door De Vadder Inge uit regio Zoutleeuw

Review OCTA+ Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles verliep vlot, geen problemen.

- De Vadder Inge (Zoutleeuw)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een Energietarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

OCTA+
Klantvriendelijke dienstverlening

Review geplaatst op 27 april 2015, 11:04, door anoniem uit regio Hasselt

Review OCTA+ Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Klantvriendelijke dienstverlening

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over OCTA+

Kies nu ook voor een stroomtarief van OCTA+

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 118 reviews

Beoordelingen door echte klanten over OCTA+

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over OCTA+, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar OCTA+? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u OCTA+ als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of OCTA+ hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .