Luminus

LUMINUS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 23Facturatie/Technische problemen: 078-15 02 10Klanttevredenheid:   8.5 /10 - 585 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8.5/10


Er zijn 585 beoordelingen geschreven over Luminus. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Luminus of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Luminus

  •    8.3/10
  •    8.6/10
  •    8.7/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 585 reviews
Luminus
Momenteel verloopt allesprima

Review geplaatst op 26 januari 2018, 11:33, door anoniem uit regio Herzele

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Luminus
goede dienst

Review geplaatst op 21 januari 2018, 19:00, door Gotte uit regio Aalter

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Goed

Review geplaatst op 17 januari 2018, 15:20, door Prijs William uit regio Tongeren

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Prima

Review geplaatst op 16 januari 2018, 09:40, door anoniem uit regio Aalst

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zo zouden er meer diensten moeten zijn

- anoniem (Aalst)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
3 maanden is te kort om reeds een mening te geven.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 08:58, door Monika Van Den Bossch uit regio Mechelen

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb Luminus wel via de website gecontacteerd over het reinigen van een ketel en heb daar nooit antwoord op gekregen. Hopelijk geen voorteken van de service.

- Monika Van Den Bossch (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (3) | Ongepast?

Luminus
Beste prijs voor mij, nog geen ervaring met klantendienst, overstap ging vlot.

Review geplaatst op 15 januari 2018, 17:56, door Sam uit regio Leuven

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Beste prijs voor mij, nog geen ervaring met klantendienst, overstap ging vlot.

- Sam (Leuven)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

Luminus
Geen probleem gevad met de overstap. enkel een goedkopere factuur.

Review geplaatst op 15 januari 2018, 15:38, door anoniem uit regio Machelen

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik denk dat ik een goede beslissing heb genomen met de overstap naar luminus.

- anoniem (Machelen)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Erg goede dienstverlening bij moeilijke overgang eni

Review geplaatst op 15 januari 2018, 14:21, door anoniem uit regio Oudenaarde

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overgang heeft zeker 2 maanden vertraging gekregen daar Eni maar altijd probeerde ons te overtuigen van te blijven heeft overdracht op de normale in gang zetting tegengehouden en door mijn schrijven een Luminus hebben ze dan telefonisch contact genomen zo is alles geregeld geweest met dank aan de vriendelijke telefoniste van Luminus.

- anoniem (Oudenaarde)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Supper goed

Review geplaatst op 15 januari 2018, 14:08, door Chantal Schippers uit regio Zwijndrecht

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Zeer toegangkelijk voor info - probleemoplossingen-opvolging

Review geplaatst op 15 januari 2018, 14:00, door anoniem uit regio Wingene

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gezien het hier gaat om een nieuwe woonplaats konden we ons een bepaald verbruik niet voorstellen. De vorige bewoners hadden geen gegevens. Een eerste afrekening na 100 dagen leverde al een meerprijs van 500 euro op. Metteen vonden we bij Luminus niet alleen de mogelijkheid voor een mooie afbetaling maar ook de richtlijnen en bevoegde instanties om bepaalde zaken ivm elektriciteit op te lossen. We waren met andere woorden geen nummer.

- anoniem (Wingene)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 585 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Luminus

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Luminus, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Luminus? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Luminus als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Luminus hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .