Lampiris

LAMPIRIS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 24Facturatie/Technische problemen: 011-49 49 48Klanttevredenheid:   8,6 /10 - 387 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,6/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 387 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door Lampiris of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over Lampiris

  •    9/10
  •    8,1/10
  •    8,2/10
  •    9/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 387 reviews
Lampiris
Wij zijn zo pas overgestapt, de voorschotfaktuur valt best mee.

Review geplaatst op 17 april 2015, 10:57, door anoniem uit regio Gavere

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij kunnen nog geen mening geven, tot nu toe verloopt alles prima

- anoniem (Gavere)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Let op met de klantendienst facturatie

Review geplaatst op 28 maart 2015, 16:42, door anoniem uit regio Asse

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overgestapt naar email facturatie, daar is bij de overstap iets misgelopen (kreeg 2 facturen in dezelfde maand, maar dan ééntje van vorige maand) en de maand ervoor had ik door een misverstand ook 2x betaald. Klantendienst gebeld, waarbij geconfirmeerd werd dat alles betaald was en niets openstond (dit was wel een vriendelijke dame) maar blijkbaar had ze het maar achteraf blijkt dat het maar over één van de twee facturen ging. Een paar weken later kreeg ik een herinneringsbrief dat een rekening niet betaald was, waarbij ik de klantendienst opnieuw belde om dit misverstand uit te leggen. De houding en toon van deze persoon was eufemistisch gesteld niet echt professioneel (onvriendelijk).

- anoniem (Asse)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 16 maart 2015, 13:20, door Marc Streefland uit regio Brecht

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Erg goede dienstverlening aan prima prijs

- Marc Streefland (Brecht)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Vlot

Review geplaatst op 14 maart 2015, 09:11, door Roberto Mamone uit regio Kapellen

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

heel gemakkelijk , zonder zorgen, gewoon vlot zoals het moet zijn

- Roberto Mamone (Kapellen)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Prima service, goede prijs

Review geplaatst op 12 maart 2015, 19:26, door anoniem uit regio Aarschot

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Vlotte overstap en goede prijs.

Review geplaatst op 12 maart 2015, 16:30, door anoniem uit regio Stekene

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap verliep vlekkeloos en we hebben ondertussen nog geen problemen ondervonden. De prijs is goed. De contacten verliepen vlot: dus zeker aan te raden!

- anoniem (Stekene)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Snelle response op vragen.

Review geplaatst op 12 maart 2015, 15:16, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Uitstekende, goed georganiseerde leverancier van gas en elektriciteit.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Goede dienstverlening goede prijs

Review geplaatst op 12 maart 2015, 14:53, door anoniem uit regio Lanaken

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben erg tevreden over deze energieleverancier. Heb een goede overstap gemaakt. Houden zo!

- anoniem (Lanaken)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Facturatie is een groot drama

Review geplaatst op 03 april 2013, 11:01, door Jst uit regio Liège

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In het begin liep alles vlot echter nu is het dus een grote puinhoop. Klantendienst bellen dan krijg je ook nog eens een antwoord als ik weet het niet waarom. Ze zijn niet in staat facturen correct te sturen beloven van alles maar niets, nada op het eind. Back office van mylampiris werkt ook al niet. Netwerk infrastructuur die ze hebben staan kan het allemaal niet aan. Ga nu maar overstappen. En ze zijn ook nog eens niet de goedkoopste.

- Jst (Liège)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (1) | Ongepast?

Lampiris
Jammergenoeg niet meer de goedkoopste.

Review geplaatst op 28 januari 2013, 04:35, door anoniem uit regio Eeklo

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben nu reeds een aantal jaren bij Lampiris. De tarieven voor gas zijn nog relatief. Voor electriciteit, zijn ze echt niet zo goedkoop meer. Ik heb toch eens vergeleken met Eneco en het scheelt toch 140€ per jaar, dat ik bij Eneco goedkoper ben. Mijn contract gaat nu voor het derde jaar in. Ik heb de klantendienst gecontacteerd, en gevraagd aan welke prijs ik zat. Ik kreeg onmiddellijk antwoord (heel vriendelijk). Ik heb dezelfde vraag gesteld aan Lampiris via mail. En ik kreeg na 2 dagen antwoord, maar met een totaal ander "hoger" tarief. Welke is nu de juiste. Scheelt het een 10€ dan verander ik niet, maar voor een 140€ per jaar...ben nog in twijfel. Natuurlijk heb ik wel voordelen als lid van Test-Aankoop. Maar bij Eneco en Octa+ ook. Aan iedereen goede raad, vergelijk om de 6 m

- anoniem (Eeklo)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 387 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Lampiris

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Lampiris, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Lampiris? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Lampiris als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Lampiris hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .