Lampiris

LAMPIRIS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 24Facturatie/Technische problemen: 011-49 49 48Klanttevredenheid:   8,6 /10 - 389 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,6/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 389 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door Lampiris of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over Lampiris

  •    9/10
  •    8,1/10
  •    8,2/10
  •    9/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 389 reviews
Lampiris
Goede dienstverlening, maar niet de goedkoopste

Review geplaatst op 16 juli 2015, 21:32, door anoniem uit regio Sint-Jans-Molenbeek

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dienstverlening en vriendelijkheid zeer goed. Overstap was minder, maar was de schuld van Sibelga. Ondertussen wel overgestapt voor een betere prijs. Contract was voor mede-eigendom, dus de prijs is daar de bepalende factor.

- anoniem (Sint-Jans-Molenbeek)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Kan nog niet de beoordeling doen.

Review geplaatst op 16 juli 2015, 13:40, door De Smet Noel uit regio Zwalm

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is maar van 1/8/2015 GRT

- De Smet Noel (Zwalm)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Wij zijn zo pas overgestapt, de voorschotfaktuur valt best mee.

Review geplaatst op 17 april 2015, 10:57, door anoniem uit regio Gavere

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij kunnen nog geen mening geven, tot nu toe verloopt alles prima

- anoniem (Gavere)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Let op met de klantendienst facturatie

Review geplaatst op 28 maart 2015, 16:42, door anoniem uit regio Asse

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overgestapt naar email facturatie, daar is bij de overstap iets misgelopen (kreeg 2 facturen in dezelfde maand, maar dan ééntje van vorige maand) en de maand ervoor had ik door een misverstand ook 2x betaald. Klantendienst gebeld, waarbij geconfirmeerd werd dat alles betaald was en niets openstond (dit was wel een vriendelijke dame) maar blijkbaar had ze het maar achteraf blijkt dat het maar over één van de twee facturen ging. Een paar weken later kreeg ik een herinneringsbrief dat een rekening niet betaald was, waarbij ik de klantendienst opnieuw belde om dit misverstand uit te leggen. De houding en toon van deze persoon was eufemistisch gesteld niet echt professioneel (onvriendelijk).

- anoniem (Asse)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 16 maart 2015, 13:20, door Marc Streefland uit regio Brecht

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Erg goede dienstverlening aan prima prijs

- Marc Streefland (Brecht)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Vlot

Review geplaatst op 14 maart 2015, 09:11, door Roberto Mamone uit regio Kapellen

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

heel gemakkelijk , zonder zorgen, gewoon vlot zoals het moet zijn

- Roberto Mamone (Kapellen)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Prima service, goede prijs

Review geplaatst op 12 maart 2015, 19:26, door anoniem uit regio Aarschot

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Vlotte overstap en goede prijs.

Review geplaatst op 12 maart 2015, 16:30, door anoniem uit regio Stekene

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap verliep vlekkeloos en we hebben ondertussen nog geen problemen ondervonden. De prijs is goed. De contacten verliepen vlot: dus zeker aan te raden!

- anoniem (Stekene)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Snelle response op vragen.

Review geplaatst op 12 maart 2015, 15:16, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Uitstekende, goed georganiseerde leverancier van gas en elektriciteit.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Goede dienstverlening goede prijs

Review geplaatst op 12 maart 2015, 14:53, door anoniem uit regio Lanaken

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben erg tevreden over deze energieleverancier. Heb een goede overstap gemaakt. Houden zo!

- anoniem (Lanaken)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 389 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Lampiris

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Lampiris, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Lampiris? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Lampiris als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Lampiris hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .