Lampiris

LAMPIRIS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 24Facturatie/Technische problemen: 011-49 49 48Klanttevredenheid:   8,9 /10 - 429 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,9/10


Er zijn 429 beoordelingen geschreven over Lampiris. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Lampiris of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Lampiris

  •    9/10
  •    8,8/10
  •    9/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 429 reviews
Lampiris
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 15 januari 2018, 14:20, door L'espoir Ad uit regio Lanaken

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jammer dat naar een jaar aangesloten te zijn, altijd weer die prijs naar boven word aangepast ! maar nooit naar onder!!wat je doet besluiten om weer betere condities te zoeken ergens anders, en meestal lukt dat dan ook ! is toch vreemd.

- L'espoir Ad (Lanaken)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

Lampiris
Vlotte en correcte bediening

Review geplaatst op 15 januari 2018, 13:43, door anoniem uit regio Aalter

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

We waren heel tevreden over de vlotte en vriendelijke bediening. Er was initieel een misverstand over de startdatum van het nieuwe contract bij Lampiris, maar dat werd heel snel en correct aangepast. Ook stonden ze open om het maandelijks bedrag aan te passen aan wat wij zelf wensten. Tot nu toe zijn wij een tevreden klant!

- anoniem (Aalter)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Goede service

Review geplaatst op 15 januari 2018, 13:22, door anoniem uit regio Machelen

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

geen problemen gehad bij overgang vanaf een andere provider

- anoniem (Machelen)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

Lampiris
Vlotte administrtatie, da's alvast een goed begin!

Review geplaatst op 17 december 2017, 21:28, door anoniem uit regio Kampenhout

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Totnogtoe geen problemen ondervonden. De overstap werd heel vlot en transparant geregeld, en daar houden we van!

- anoniem (Kampenhout)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Alles is zeer vlot verlopen met uitstekende klantenservice

Review geplaatst op 16 december 2017, 08:39, door Andere Croughs uit regio Borgloon

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

geen enkele problemen gehad met omschakeling. goede facturering en tijdig. mocht je toch problemen hebben helpen ze je onmiddellijk

- Andere Croughs (Borgloon)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Topi !! ben echt tevreden alles netjes op tijd en duidelijk

Review geplaatst op 16 december 2017, 01:58, door Steenbergen Stefan uit regio Herk-de-Stad

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn beoordeling gaf ik al aan ,een tevreden mens is er twee waard !

- Steenbergen Stefan (Herk-de-Stad)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Duidelijke en transparante communicatie, interessante prijzen

Review geplaatst op 15 december 2017, 23:07, door Britt Verstraeten uit regio Tessenderlo

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij zijn ongeveer een half jaar geleden overgestapt naar Lampiris en hebben het ons nog geen moment beklaagd. De overstap verliep heel snel en makkelijk en de tarieven lagen een pak lager dan bij onze vorige leverancier. We betalen nu maandelijks via domiciliëring en krijgen telkens een mail met een overzicht van ons voorschot. Heel duidelijk en eenvoudig dus, zo hebben we het graag!

- Britt Verstraeten (Tessenderlo)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Tevreden klant !

Review geplaatst op 15 december 2017, 20:29, door Biesmans Jack uit regio Bree

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tevreden klanten zijn mensen die niets te kort komen en geen negatieve opmerkingen hebben, enkel op alle vlakken positief en te vree zijn. IK BEN ER DAAR EENTJE VAN !!!!!

- Biesmans Jack (Bree)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Goede dienstverlening aan scherpe prijs!

Review geplaatst op 15 december 2017, 08:18, door anoniem uit regio Niel

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Was de eerste aansluiting op mijn naam, verbruik was onbekend. Na enkele maanden werd er reeds een herberekening gedaan van het maandelijks bedrag en kon ik al meteen opnieuw besparen. Krijg steeds tijdig mijn voorschotfacturen via e-mail.

- anoniem (Niel)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Wij zijn zeer tevreden over de diestverlening

Review geplaatst op 14 december 2017, 21:06, door Chantal Claeys uit regio Destelbergen

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij betalen nu 30€ in de maand minder dan bij onze vorige leverancier, wij hopen wel dat Wij bij de jaarlijkse eindafrekening weer geen zware rekening krijgen zoals bij onze vorige leverancier

- Chantal Claeys (Destelbergen)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 429 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Lampiris

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Lampiris, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Lampiris? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Lampiris als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Lampiris hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .