Lampiris

LAMPIRIS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 24Facturatie/Technische problemen: 011-49 49 48Klanttevredenheid:   8,7 /10 - 414 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,7/10


Er zijn 414 beoordelingen geschreven over Lampiris. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Lampiris of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Lampiris

  •    9/10
  •    8,9/10
  •    8,4/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 414 reviews
Lampiris
Tevreden.

Review geplaatst op 05 juli 2017, 20:07, door anoniem uit regio Vorselaar

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Is het mogenlijk dat ik een goedkopere tarief kan verkrijgen voor gas en groene stroom daar ik al lang klant ben bij jullie en tot nu toe nog tevreden ben. In afwachting dank bij voorbaat. Boeckmans Vermeulen.

- anoniem (Vorselaar)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (4) | Ongepast?

Lampiris
Een probleemloze overgang met een goede prijs.

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:48, door Alberghs uit regio Heusden-Zolder

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Lampiris
Een probleemloze overgang met een goede prijs.

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:47, door Alberghs uit regio Heusden-Zolder

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Een probleemloze overgang met een goede prijs.

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:47, door Alberghs uit regio Heusden-Zolder

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Een probleemloze overgang met een goede prijs.

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:47, door Alberghs uit regio Heusden-Zolder

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Een probleemloze overgang met een goede prijs.

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:47, door Alberghs uit regio Heusden-Zolder

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Goed

Review geplaatst op 03 juni 2017, 05:53, door Adams Marc uit regio Tongeren

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Correct - zonder beslommering - vlot ... geruisloos.

Review geplaatst op 02 juni 2017, 08:20, door anoniem uit regio Brakel

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tot op heden ben ik best tevreden met de overstap naar Lampiris, overstap - rekeningen ... zonder problemen. In het dagelijks wisselende landschap van prijzen, vraag ik me wel af in hoeverre deze situatie in mijn dossier wordt opgevolgd, hier rond heb tot op heden niets vernomen. Graag wat meer info daar omtrent.

- anoniem (Brakel)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Enkel de prijs is belangrijk.

Review geplaatst op 01 juni 2017, 22:34, door Nicolai Leo uit regio Brecht

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlotte overstap, geen problemen ervaren. Zeer duidelijke en niet overdadige facturen.

- Nicolai Leo (Brecht)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Vlotte overstap

Review geplaatst op 01 juni 2017, 21:48, door anoniem uit regio Dendermonde

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een stuk goedkoper als andere leveranciers, nog geen klachten tot op heden.

- anoniem (Dendermonde)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 414 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Lampiris

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Lampiris, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Lampiris? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Lampiris als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Lampiris hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .