Lampiris

LAMPIRIS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 24Facturatie/Technische problemen: 011-49 49 48Klanttevredenheid:   8,6 /10 - 401 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,6/10


Er zijn 401 beoordelingen geschreven over Lampiris. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Lampiris of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Lampiris

  •    8,9/10
  •    8,9/10
  •    8,4/10
  •    2/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 401 reviews
Lampiris
Was goedkoop, nu niet meer + verkocht aan een petroliumreus

Review geplaatst op 17 juni 2016, 22:57, door anoniem uit regio Boom

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ze waren bij de goedkoopste, doe zelf even de VREG test en zie dat dat nu helemaal anders is. Ik ben net overgestapt (vanaf 1 augustus) naar andere leveranciers voor gas en elek want ik kan me totaal niet vinden in de overname van Lampiris door petroliumreus Total. Ze profileren zich als onafhankelijk en groen (altijd hun reclame) en dan verkopen ze zich uit aan een vervuilende mastodont... De klantendienst bij Lampiris is top. Maar voor die ene keer dat je er naar toe belt in 5 jaar is dat geen argument om te blijven.

- anoniem (Boom)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Prima service, goede prijs en klantvriendelijk

Review geplaatst op 12 januari 2016, 19:12, door Erik Van Limbergen uit regio Rotselaar

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Samengevat in bovenstaande zin

- Erik Van Limbergen (Rotselaar)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Vroeger bij de goedkoopsten, nu bij de duursten

Review geplaatst op 09 januari 2016, 15:53, door anoniem uit regio Stabroek

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Was 3 jaar lang bij Lampiris via een samenaankoop. Kreeg op het einde een voorstel voor hun TOP produkt dat 15% voordeliger zou zijn dan mijn oud contract + 5% korting op het energiegedeelte ??? Ben ik dan 3 jaar lang bedrogen geweest ? Nochtans, als ik de oefening maak bij een energieprijzenvergelijker, dan is Lampiris bij de duursten, terwijl die vroeger bij de goedkoopsten behoorden. Opletten en overstappen dus. Ik heb trouwens begrepen dat je alleen voordeel kan doen door jaarlijks te veranderen en alzo te profiteren van promoties of welkomspremies.

- anoniem (Stabroek)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Prima dienstverlening

Review geplaatst op 08 januari 2016, 09:46, door anoniem uit regio Hasselt

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Probleempjes werden vlot opgelost zonder zeuren. Bedankt!

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Lampiris
Goede klantenservice en correcte prijs

Review geplaatst op 07 januari 2016, 15:08, door anoniem uit regio Genk

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

groene stroom tegen een correcte prijs. telefonische dienstverlening is professioneel.

- anoniem (Genk)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Alles is goed verlopen

Review geplaatst op 28 december 2015, 11:08, door De Bruyne uit regio Keerbergen

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Alles prima behalve de fakturen.

Review geplaatst op 22 december 2015, 18:21, door Biets uit regio Kortessem

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Was zeer tevreden over LAMPIRIS, behalve over de fakturatie. Had recht op een korting van 180€ verspreid over 3 jaar. Dit was echter nergens duidelijk zichtbaar op de fakturen, noch de maandelijkse, noch de afrekening. Heb hierover gebeld met jullie diensten en men kon mij alleen vertellen dat dit maandelijks verrekend wordt.Wou dit echter ergens zien, maar kon niet.Heb ik die korting jaarlijks gekregen? Dus overstap naar andere leverancier.

- Biets (Kortessem)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Klantvriendelijk zeer goed, prijs valt tegen.

Review geplaatst op 22 december 2015, 16:28, door Martens Jeanine uit regio Hasselt

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben overgestapt naar Lampirus en betaal nu maandelijks 30€ meer,had ik helemaal niet verwacht.

- Martens Jeanine (Hasselt)

Reactie van Aanbieders.be:

Beste Mevrouw Martens, U kunt ten alle tijden uw voorschot laten aanpassen bij uw huidige leverancier. Dit is namelijk slechts een inschatting die de leverancier maakt op basis van uw verbruik. Met vriendelijke groeten, Het Aanbieders-team.

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Goede dienstverlening, maar niet de goedkoopste

Review geplaatst op 16 juli 2015, 21:32, door anoniem uit regio Sint-Jans-Molenbeek

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dienstverlening en vriendelijkheid zeer goed. Overstap was minder, maar was de schuld van Sibelga. Ondertussen wel overgestapt voor een betere prijs. Contract was voor mede-eigendom, dus de prijs is daar de bepalende factor.

- anoniem (Sint-Jans-Molenbeek)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Kan nog niet de beoordeling doen.

Review geplaatst op 16 juli 2015, 13:40, door De Smet Noel uit regio Zwalm

Review Lampiris Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is maar van 1/8/2015 GRT

- De Smet Noel (Zwalm)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een Energietarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 401 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Lampiris

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Lampiris, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Lampiris? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Lampiris als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Lampiris hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .