Essent

ESSENT

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 22Facturatie/Technische problemen: 078-15 79 79Klanttevredenheid:   8.9 /10 - 344 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8.9/10


Er zijn 344 beoordelingen geschreven over Essent. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Essent of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Essent

  •    8.2/10
  •    9.3/10
  •    9.1/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 344 reviews
Essent
Overstap vlot en gemakkelijk verlopen.

Review geplaatst op 15 januari 2018, 16:54, door Roger uit regio Bree

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aanbieders.be Daar vind je de correcte leverancier. Beter dan de vreg. Overstap zeer gemakkelijk,Ook al aangeboden aan vrienden om daar alles te berekenen Men kan zo veel € besparen. Essent Alles is prima verlopen,het is de overstap waard.

- Roger (Bree)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Niet van plan om ooit nog over te stappen naar andere verdeler

Review geplaatst op 15 januari 2018, 13:15, door anoniem uit regio Sint-Niklaas

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prima dienstverlening en correcte prijs

- anoniem (Sint-Niklaas)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Ik betaal bij essent nu méér dan voor de overstap toen ik klant was bij luminus !

Review geplaatst op 15 januari 2018, 12:59, door Jan Evers uit regio Overijse

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik betaal bij Essent nu méér dan voor de overstap toen ik klant was bij Luminus !

- Jan Evers (Overijse)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Goed tarief, klantendienst kan beter.

Review geplaatst op 27 december 2017, 09:13, door anoniem uit regio Kortrijk

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aansluiting duurde meer dan 2 maand. Na opbellen heeft Essent er niets aan gedaan om de termijn te halveren. Maandelijks factuurbedrag is veel te laag. Ik heb deze proberen te verhogen maar het lukt mij niet. Wat tarieven betreft, scoren ze zeer hoog (tenminste als je min. 1 jaar aangesloten blijft).

- anoniem (Kortrijk)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Prima overstap met geen over en weer geloop.

Review geplaatst op 16 december 2017, 01:41, door anoniem uit regio Turnhout

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

We hebben hier onze overstap aangevraagd en voor we het wisten waren we al overgestapt naar onze nieuwe energie leverancier. Voor ons de laagste vaste prijs. Door de soepele overstap en duidelijke mails van Essent hebben we nog geen beroep moeten doen op de klantenservice. Helemaal top!

- anoniem (Turnhout)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Algemeen tevreden

Review geplaatst op 15 december 2017, 17:36, door anoniem uit regio Gent

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Perfect

Review geplaatst op 15 december 2017, 11:52, door Van Gestel uit regio Antwerpen

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overgang verliep vlot , doe dit al enkele jaren en nog nooit problemen gehad

- Van Gestel (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Momenteel tevreden

Review geplaatst op 15 december 2017, 10:51, door anoniem uit regio Sint-Gillis-Waas

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Te weinig ondervinding voor een relevante beoordeling

- anoniem (Sint-Gillis-Waas)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Ik vind het altijd lang duren aleer iktelefonisch iemand aan lijn heb.

Review geplaatst op 15 december 2017, 10:04, door Van Gorp Gerlinde uit regio Herentals

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb geen klachten maar zoals ik al zei duurt het lang aleer ik een antwoord heb op mijn vragen.

- Van Gorp Gerlinde (Herentals)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 15 december 2017, 09:29, door anoniem uit regio Wijnegem

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De prijs zullen we nog moeten afwachten omdat we eerst één jaar klant dienen te zijn, maar zou ons toch veel geld besparen met wat we de vorige jaren betaalden bij een andere leverancier. De overstap is heel vlot verlopen, zonder enige problemen.

- anoniem (Wijnegem)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 344 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Essent

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Essent, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Essent? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Essent als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Essent hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .