eni

ENI

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8,6 /10 - 354 reviews

eni is een van de grootste geïntegreerde energiebedrijven in de wereld en actief in de winning, productie en verkoop van olie, aardgas en elektriciteit.
Wereldwijd is eni aanwezig in 85 landen en in Europa voorziet eni meer dan 9 miljoen klanten dagelijks van energie. In België is eni actief in de aardgas- en elektriciteitsmarkt, de petrochemie (Versalis) en engineering voor de olie- en aardgasindustrie (Saipem).

eni wil energie weer transparant en verstaanbaar maken. We bieden eenvoudige en slimme oplossingen, duidelijke producten en een overzichtelijke administratie:

1.    U komt op de eerste plaats
Bij eni draait alles rond u: u bent onze prioriteit. En dat maken we waar in alle facetten van onze dienstverlening. Precies daarom zijn we elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8 tot 20 uur, en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Hebt u ons buiten die uren nodig? Kies dan voor de optie ‘bel me terug’.

2.    In alle vertrouwen

U bent lid van een grote familie. In Europa vertrouwen meer dan 9 miljoen klanten op eni. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw energiebevoorrading: eni is een grote groep met eigen gasproductie wereldwijd.

3.    Vernieuwende oplossingen die het verschil maken

Uw leven verandert, en dus ook uw energieverbruik. eni ontwikkelde volumeschijven zodat de uurtarieven zich aanpassen aan uw behoeften en zodat u niet te veel betaalt. En u moet daar zelf niets voor doen: wij doen het automatisch voor u.

 Klantendienst eni

Klantendienst eni
Medialaan 34
1800 Vilvoorde
Klant worden: 011-29 07 21
Bestaande klanten: 078 15 28 28