EDPnet

EDPNET

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 44 11Facturatie/Technische problemen: 03-265 67 00Klanttevredenheid:   7,3 /10 - 52 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   7,3/10


Er zijn 52 beoordelingen geschreven over EDPnet. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door EDPnet of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over EDPnet

  •    8,4/10
  •    6,8/10
  •    6,8/10
  •  
Eerste « Vorige 123456 Volgende » Laatste
1-10 van 52 reviews
EDPnet
Reeds 12 jaar een uitstekende dienstverlening, pakketten precies op maat aan competitieve prijzen.

Review geplaatst op 10 januari 2018, 12:19, door Webstone uit regio Turnhout

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meer dan 12 jaar bijzonder tevreden klant bij EDPnet (regio Turnhout). Doorheen de jaren als consument proactief van formule naar formule gefietst om uiteindelijk ook met het bedrijf bij EDPnet uit te komen. Van ADSL in 2006, even een ADSL2 omweggetje, tot VDSL & VOIP sinds 2011. Ik ben het proactieve en tevens geduldige type: steeds de nieuwe pakketten opvolgend, solide netwerk en deftige hardware (Fritz/Cisco/Siemens). In al die jaren is er al eens een facturatiefout geweest bij een verhuis of migratie van pakket, maar na een online ticketje werd dit zonder morren rechtgezet. Ook ik heb ettelijke lijnmetingen laten uitvoeren en de stoep eens laten openbreken, maar telkens geraakten we er op een professionele manier uit! En ook ghost calls zijn al een tijdje verleden tijd. Toppie!!!

- Webstone (Turnhout)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Lage prijs ten.koste van service

Review geplaatst op 06 december 2017, 01:09, door Jonathan uit regio Sint-Gillis

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn ervaring met edpnet is heel kort geweest. Ze zijn nooit komen installeren. Technicus die niet komt opdagen , planning die verandert wordt per sms terwijl per mail en telefonisch andere tijdstippen is afgesproken, planner vindt het normaal dat om 16h de shift erop zit terwijl dat zij u laten wachten tussen 8h en 16h30 en ervan uitgaat dat een dag verlof nogmaals nemen voor een tweede afspraak de normaalste zaak van de wereld is. Ik neem het de technicus niet kwalijk, die lage kosten zullen wel van ergens moeten komen. Geen reactie van de helpdesk of ik mijn bestelling kan annuleren en modem terugsturen.

- Jonathan (Sint-Gillis)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Erg tevreden met dienstverlening, prijzen en hulplijnen.

Review geplaatst op 09 november 2017, 16:40, door Vereycken uit regio Zoersel

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben bij EDPNET vanaf november 2008. Nooit ernstige problemen gehad. Goede dienstverlening door IBS. Na overgang op VDSL (sept 2017) alles 100 %. Snelheid ok-telefoon ok. Kosten bij installatie zeer laag.

- Vereycken (Zoersel)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Redelijke provider zolang je geen technische problemen hebt.

Review geplaatst op 07 oktober 2016, 23:01, door anoniem uit regio Malle

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Meer dan twee jaar (sinds eind 2013) problemen met internet verbinding via Edpnet, volgens Edpnet zit de fout in onze binnen installatie, fout in de Proximus kabel is oorzaak van de problemen. Edpnet rekent 149€ aan voor kleine herstelling van corrosie aan Proximus kabel, terecht??? Problemen zijn niet opgelost. Edpnet doet verder niets dan alleen internet snelheid met de helft verminderen , amper 5 mbps, om onderbrekingen tegen te gaan. Mogen wel betalen voor volle snelheid van 12 mbps. De knoop doorgehakt: veranderd van provider, Proximus kabel buiten hersteld (slechte las) door nieuwe provider en alle problemen opgelost. Snelheid nu 24 mbps voor dezelfde prijs als bij Edpnet. Voor ons nooit meer Edpnet, slechtste ervaring met een provider in pakweg 30 jaar. Een teleurgestelde klant.

- anoniem (Malle)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (1) | Ongepast?

EDPnet
Stees trager geworden

Review geplaatst op 08 maart 2016, 19:25, door Soni uit regio Gent

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gebruik edp al 6 a 7tal jaren. De eersye jare viel t goed mee in Gent maar de laatste twee jaar is t zeer traag geworden terwijl mijn gebruik en verbruik hetzelfde is gebleven ...

- Soni (Gent)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Prijs hoog duitsland de helft goedkoper belgie normaal tarief

Review geplaatst op 04 december 2015, 14:06, door Danny uit regio Kelmis

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu de snelheid ligt niet aan edpnet maar aan peoximus . Dus na +- na 20 jaar internet nu (2015) op een 50 mbit lijn . Daar voor 2 mbit.

- Danny (Kelmis)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Al jaren heel tevreden

Review geplaatst op 28 september 2015, 13:33, door anoniem uit regio Wachtebeke

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duidelijke facturatie, de hulplijn is prima nooit problemen ondervonden en altijd snel antwoord

- anoniem (Wachtebeke)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (8) | Ongepast?

EDPnet
Vriendelijke medewerkers en goede dienstverlening

Review geplaatst op 24 juli 2014, 19:32, door anoniem uit regio Sint-Niklaas

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als het goed is mag het ook gezegd worden. Ons internet en onze telefonie zijn zoals het hoort, snel en we hebben geen problemen.

- anoniem (Sint-Niklaas)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (14) | Ongepast?

EDPnet
Vroeger fantastisch, sinds 2013 zowel technisch als administratief een ramp

Review geplaatst op 31 december 2013, 12:05, door anoniem uit regio Antwerpen

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds sinds meer dan 5 jaar klant bij EDPnet, maar sinds midden 2013 zijn er administratieve als technische dingen die mis lopen. Facturatie is een zooitje (enkele maanden geen factuur, en na aandringen een verkeerde factuur gekregen). Na de upgrade(s) van het belgacom netwerk is mijn VDSL profiel verschillende malen verhoogd, maar de snelheid is soms om te huilen (download snelheid die theoretisch 70MBps is haal je nooit, uitzonderlijk tot 65 Mbps maar heel vaak de laatste maanden naar 0,5 Mbps). Hoewel ik een ongelimiteerd abonnement heb ben ik reeds tweemaal (per ongeluk) op narrowband geplaatst. De helpdesk antwoord sinds korte tijd terug in het Nederlands (het is ooit anders geweest) EDPnet wordt wakker en verhelp je groeipijnen... Op dit moment zou ik deze provider vermijden

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (20) | Neen (3) | Ongepast?

EDPnet
Edpnet respecteert de nieuwe telecomwet niet.

Review geplaatst op 03 juli 2013, 22:27, door anoniem uit regio Antwerpen

Review EDPnet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Omdat edpnet niet meegaat met het alsmaar betere aanbod van de concurentie, ben ik overgegaan naar een ander. Toch blijk ik langer te moeten betalen dan dat de nieuwe telecomwet aangeeft (op datum dat de klant kiest). Enige medewerking vanuit de klantendienst was ver zoek. Daardoor wordt edpnet nog duurder... mijn advies is wegblijven.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (22) | Neen (4) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456 Volgende » Laatste
1-10 van 52 reviews

Beoordelingen door echte klanten over EDPnet

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over EDPnet, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar EDPnet? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u EDPnet als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of EDPnet hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .