EDPnet

EDPNET

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 03-265 67 00Klanttevredenheid:   9.2 /10 - 57 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9.2/10


Er zijn 57 beoordelingen geschreven over EDPnet. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door EDPnet of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over EDPnet

  •    10.0/10
  •    8.5/10
  •    9.0/10
  •    10.0/10
Eerste « Vorige 123456 Volgende » Laatste
1-10 van 57 reviews
EDPnet
Degelijk en aan een redelijke prijs

Review geplaatst op 20 oktober 2018, 21:35, door Thomas uit regio Leuven

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoewel niet de goedkoopste op de markt, bied Edpnet een technisch degelijk product met ongelimiteerd downloaden en goede gesprekskwaliteit. Voor ons was het een flinke besparing (via plus-pack) en meerdere nummers (aan 5euro/maand ipv 20). Ook het open systeem laat gebruik van andere providers toe (vb voippro.com) voor mobiele of internationale gesprekken. Je moet wel technisch beetje onderlegd zijn (hoewel sinds het gebruig van de zeer goede Fritzbox 7490 alles veel eenvoudiger is geworden). De helpdesk is soms maar matig van niveau, doch ze hebben uitstekende technische know-how in huis (oa Joachim Slabbaert). Gouden tip: koop goede hardware (Fritzbox bvb) en laat een test & label doen van je lijn door Belgacom (kost 50euro). Edpnet lijkt me vooral interessant voor grotere gebruikers.

- Thomas (Leuven)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Erg tevreden met dienstverlening, prijzen en hulplijnen.

Review geplaatst op 09 oktober 2018, 16:40, door Vereycken uit regio Zoersel

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben bij EDPNET vanaf november 2008. Nooit ernstige problemen gehad. Goede dienstverlening door IBS. Na overgang op VDSL (sept 2017) alles 100 %. Snelheid ok-telefoon ok. Kosten bij installatie zeer laag.

- Vereycken (Zoersel)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Rapide et illimité, excellent!

Review geplaatst op 01 oktober 2018, 20:28, door De Voeght Harold uit regio Mons

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonnee voor een paar maanden, ik heb geen spijt van Scarlet, voo, numericable ... de fritzbox is oneindig veel beter dan de bbox, veel stabieler en biedt functies die geen andere operator aanbiedt (vpn, nas, telefonie op smartphone, spraakberichten van de vaste lijn verzonden per e-mail, en super belangrijk omdat elders optioneel: weergave van het oproepnummer, enz ...). Enige fout: geen tv, maar op het moment van netflix en replay is het niet erg serieus. Kortom, tot vandaag ben ik uiterst tevreden.

- De Voeght Harold (Mons)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Zeer goede service en prijs!

Review geplaatst op 27 februari 2018, 16:10, door anoniem uit regio Sint-Niklaas

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds jarenlang klant, en steeds een goede service aan de scherpste prijs in de markt!

- anoniem (Sint-Niklaas)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Schitterend: snel, betrouwbaar, goedkoop.

Review geplaatst op 10 februari 2018, 16:43, door anoniem uit regio Gent

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€35/maand voor 100down, 40up. Betrouwbare verbinding, goede snelheid, vel goedkoper en echt zonder limieten

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Reeds 12 jaar een uitstekende dienstverlening, pakketten precies op maat aan competitieve prijzen.

Review geplaatst op 10 januari 2018, 12:19, door Webstone uit regio Turnhout

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meer dan 12 jaar bijzonder tevreden klant bij EDPnet (regio Turnhout). Doorheen de jaren als consument proactief van formule naar formule gefietst om uiteindelijk ook met het bedrijf bij EDPnet uit te komen. Van ADSL in 2006, even een ADSL2 omweggetje, tot VDSL & VOIP sinds 2011. Ik ben het proactieve en tevens geduldige type: steeds de nieuwe pakketten opvolgend, solide netwerk en deftige hardware (Fritz/Cisco/Siemens). In al die jaren is er al eens een facturatiefout geweest bij een verhuis of migratie van pakket, maar na een online ticketje werd dit zonder morren rechtgezet. Ook ik heb ettelijke lijnmetingen laten uitvoeren en de stoep eens laten openbreken, maar telkens geraakten we er op een professionele manier uit! En ook ghost calls zijn al een tijdje verleden tijd. Toppie!!!

- Webstone (Turnhout)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Lage prijs ten.koste van service

Review geplaatst op 06 december 2017, 01:09, door Jonathan uit regio Sint-Gillis

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn ervaring met edpnet is heel kort geweest. Ze zijn nooit komen installeren. Technicus die niet komt opdagen , planning die verandert wordt per sms terwijl per mail en telefonisch andere tijdstippen is afgesproken, planner vindt het normaal dat om 16h de shift erop zit terwijl dat zij u laten wachten tussen 8h en 16h30 en ervan uitgaat dat een dag verlof nogmaals nemen voor een tweede afspraak de normaalste zaak van de wereld is. Ik neem het de technicus niet kwalijk, die lage kosten zullen wel van ergens moeten komen. Geen reactie van de helpdesk of ik mijn bestelling kan annuleren en modem terugsturen.

- Jonathan (Sint-Gillis)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Goede prijs

Review geplaatst op 15 mei 2017, 22:57, door Baron uit regio Mol

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Punt is: als je niet ver van de kabel verdeeler woont ( max 300 mtrs draad) dan is het internet altijd uitstekend...maar dit is bij alle koperdraad providers; dus ook bij Proximus, Scarlet, Dommel, Destiny...Met andere woorden: Edpnet biedt hetzelfde wat Proximus biedt voor minder prijs...zo simpel is dat, meer is er niet aan. Dus wie zegt dat het slechter is dan de een of de andere snapt geen ballen over internet verbindingen.

- Baron (Mol)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Redelijke provider zolang je geen technische problemen hebt.

Review geplaatst op 07 oktober 2016, 23:01, door anoniem uit regio Malle

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Meer dan twee jaar (sinds eind 2013) problemen met internet verbinding via Edpnet, volgens Edpnet zit de fout in onze binnen installatie, fout in de Proximus kabel is oorzaak van de problemen. Edpnet rekent 149€ aan voor kleine herstelling van corrosie aan Proximus kabel, terecht??? Problemen zijn niet opgelost. Edpnet doet verder niets dan alleen internet snelheid met de helft verminderen , amper 5 mbps, om onderbrekingen tegen te gaan. Mogen wel betalen voor volle snelheid van 12 mbps. De knoop doorgehakt: veranderd van provider, Proximus kabel buiten hersteld (slechte las) door nieuwe provider en alle problemen opgelost. Snelheid nu 24 mbps voor dezelfde prijs als bij Edpnet. Voor ons nooit meer Edpnet, slechtste ervaring met een provider in pakweg 30 jaar. Een teleurgestelde klant.

- anoniem (Malle)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (3) | Ongepast?

EDPnet
Stees trager geworden

Review geplaatst op 08 maart 2016, 19:25, door Soni uit regio Gent

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gebruik edp al 6 a 7tal jaren. De eersye jare viel t goed mee in Gent maar de laatste twee jaar is t zeer traag geworden terwijl mijn gebruik en verbruik hetzelfde is gebleven ...

- Soni (Gent)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456 Volgende » Laatste
1-10 van 57 reviews

Beoordelingen door echte klanten over EDPnet

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over EDPnet, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar EDPnet? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u EDPnet als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of EDPnet hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .