EDPnet

EDPNET

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 44 11Facturatie/Technische problemen: 03-265 67 00Klanttevredenheid:   7,7 /10 - 49 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   7,7/10


Er zijn 49 beoordelingen geschreven over EDPnet. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door EDPnet of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over EDPnet

  •    7/10
  •    8/10
  •    8/10
  •  
Eerste « Vorige 12345 Volgende » Laatste
1-10 van 49 reviews
EDPnet
Redelijke provider zolang je geen technische problemen hebt.

Review geplaatst op 07 oktober 2016, 23:01, door anoniem uit regio Malle

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Meer dan twee jaar (sinds eind 2013) problemen met internet verbinding via Edpnet, volgens Edpnet zit de fout in onze binnen installatie, fout in de Proximus kabel is oorzaak van de problemen. Edpnet rekent 149€ aan voor kleine herstelling van corrosie aan Proximus kabel, terecht??? Problemen zijn niet opgelost. Edpnet doet verder niets dan alleen internet snelheid met de helft verminderen , amper 5 mbps, om onderbrekingen tegen te gaan. Mogen wel betalen voor volle snelheid van 12 mbps. De knoop doorgehakt: veranderd van provider, Proximus kabel buiten hersteld (slechte las) door nieuwe provider en alle problemen opgelost. Snelheid nu 24 mbps voor dezelfde prijs als bij Edpnet. Voor ons nooit meer Edpnet, slechtste ervaring met een provider in pakweg 30 jaar. Een teleurgestelde klant.

- anoniem (Malle)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (1) | Ongepast?

EDPnet
Stees trager geworden

Review geplaatst op 08 maart 2016, 19:25, door Soni uit regio Gent

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gebruik edp al 6 a 7tal jaren. De eersye jare viel t goed mee in Gent maar de laatste twee jaar is t zeer traag geworden terwijl mijn gebruik en verbruik hetzelfde is gebleven ...

- Soni (Gent)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Prijs hoog duitsland de helft goedkoper belgie normaal tarief

Review geplaatst op 04 december 2015, 14:06, door Danny uit regio Kelmis

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu de snelheid ligt niet aan edpnet maar aan peoximus . Dus na +- na 20 jaar internet nu (2015) op een 50 mbit lijn . Daar voor 2 mbit.

- Danny (Kelmis)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Al jaren heel tevreden

Review geplaatst op 28 september 2015, 13:33, door anoniem uit regio Wachtebeke

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duidelijke facturatie, de hulplijn is prima nooit problemen ondervonden en altijd snel antwoord

- anoniem (Wachtebeke)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (5) | Ongepast?

EDPnet
Vriendelijke medewerkers en goede dienstverlening

Review geplaatst op 24 juli 2014, 19:32, door anoniem uit regio Sint-Niklaas

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als het goed is mag het ook gezegd worden. Ons internet en onze telefonie zijn zoals het hoort, snel en we hebben geen problemen.

- anoniem (Sint-Niklaas)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (11) | Ongepast?

EDPnet
Vroeger fantastisch, sinds 2013 zowel technisch als administratief een ramp

Review geplaatst op 31 december 2013, 12:05, door anoniem uit regio Antwerpen

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds sinds meer dan 5 jaar klant bij EDPnet, maar sinds midden 2013 zijn er administratieve als technische dingen die mis lopen. Facturatie is een zooitje (enkele maanden geen factuur, en na aandringen een verkeerde factuur gekregen). Na de upgrade(s) van het belgacom netwerk is mijn VDSL profiel verschillende malen verhoogd, maar de snelheid is soms om te huilen (download snelheid die theoretisch 70MBps is haal je nooit, uitzonderlijk tot 65 Mbps maar heel vaak de laatste maanden naar 0,5 Mbps). Hoewel ik een ongelimiteerd abonnement heb ben ik reeds tweemaal (per ongeluk) op narrowband geplaatst. De helpdesk antwoord sinds korte tijd terug in het Nederlands (het is ooit anders geweest) EDPnet wordt wakker en verhelp je groeipijnen... Op dit moment zou ik deze provider vermijden

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (16) | Neen (3) | Ongepast?

EDPnet
Edpnet respecteert de nieuwe telecomwet niet.

Review geplaatst op 03 juli 2013, 22:27, door anoniem uit regio Antwerpen

Review EDPnet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Omdat edpnet niet meegaat met het alsmaar betere aanbod van de concurentie, ben ik overgegaan naar een ander. Toch blijk ik langer te moeten betalen dan dat de nieuwe telecomwet aangeeft (op datum dat de klant kiest). Enige medewerking vanuit de klantendienst was ver zoek. Daardoor wordt edpnet nog duurder... mijn advies is wegblijven.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (19) | Neen (4) | Ongepast?

EDPnet
Na mijn verhuizing is de facturatie volledig mis gelopen. niemand kan daar zijn weg nog in vinden.

Review geplaatst op 02 april 2013, 09:32, door Werner Gross uit regio Oudergem

Review EDPnet enough internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na mijn verhuizing is de facturatie volledig mis gelopen. Niemand kan daar zijn weg nog in vinden.

- Werner Gross (Oudergem)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (2) | Ongepast?

EDPnet
Lage prijs ten koste van kwaliteit en dienstverlening!

Review geplaatst op 04 maart 2013, 20:07, door anoniem uit regio Genk

Review EDPnet Mobile

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb verschillende maanden een gsm-abonnement gehad bij EDPnet en dit is allesbehalve een professionele onderneming. Na 17u en in de weekends is er niemand bereikbaar, zo had ik in het weekend geen verbinding meer en daar sta je dan.. niemand te bereiken. Je kan hoogstens een ticket aanmaken op hun website. Facturatie een maand op voorhand betalen? Bij overstappen naar Base kreeg ik nadat ik reeds een maand was overgestapt een factuur voor de komende maand?? Bij navraag blijkt dat het abonnement administratief blijft doorlopen ondanks dat ik niet meer kan bellen via hun?? EDPnet is een absolute afrader!!

- anoniem (Genk)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (5) | Ongepast?

EDPnet
Goede dienstverlening & prijs. domiciliering te vroeg ingehouden

Review geplaatst op 26 februari 2013, 20:29, door anoniem uit regio Hoeilaart

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al verschillende jaren klant bij EDPNET met een basis internetverbinding (just in case). EDPNET levert correcte data debiet. Ik heb ook weinig network storingen gemerkt gedurende de afgelopen jaren. Betalingen worden te vroeg afgehouden door EDPNET: vb domiciliering in februari voor dienstverlening van maand april. Heb domiciliering opgezegd nadat bedrag 2x werd afgehouden.(rechtgezet na contact met klantendienst door 2de betaling als voorafbetaling van opvolgende maand te gebruiken). Vervaldatum van facturen nog steeds 1 maand vooraf te betalen. (vb te betalen voor 6 maart voor periode 9/4-9/5)

- anoniem (Hoeilaart)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (8) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12345 Volgende » Laatste
1-10 van 49 reviews

Beoordelingen door echte klanten over EDPnet

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over EDPnet, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar EDPnet? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u EDPnet als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of EDPnet hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .