Vergelijk alle gsm abonnementen

In het vak hieronder kunt u uw wensen voor uw gsm abonnement invoeren; het aantal belminuten, sms’jes en het aantal MB internet per maand. Mocht u graag gratis bellen met familie, of vooral ’s avonds en in het weekend bellen, kunt u dit ook aangeven.
Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Snel vergelijken

 min. p/m
1h, 2h, 3h, 4h, +10h

 SMS p/m
50, 100, 500, +1000 sms

 MB p/m
200 MB, 500 MB, 1 GB, 3 GB

 € p/m

Vergelijk alle gsm abonnementen

Voor het vergelijken van gsm abonnementen bent u bij Aanbieders.be aan het juiste adres. In het vak hierboven kunt u uw wensen voor uw gsm abonnement invoeren; het aantal belminuten, sms’jes en het aantal MB internet per maand. Mocht u graag gratis bellen met familie, of vooral ’s avonds en in het weekend bellen, kunt u dit ook aangeven. Door op ‘Toon als lijst’ te klikken komen alle resultaten tevoorschijn die zoveel mogelijk overeenkomen met uw zoekopdracht. Zo kunt u makkelijk de gsm abonnementen op prijs vergelijken. Met de knop ‘Toon top 4’ ziet u de vier abonnementen die het beste bij uw zoekopdracht passen en die de laagste tarieven hanteren. U kunt dus ook de gsm tarieven vergelijken van alleen de vier best passende abonnementen. Zo kunt u makkelijk en snel de goedkoopste gsm tarieven in België met elkaar vergelijken!

Onze extra mogelijkheden om de gsm tarieven in België te vergelijken

Er is echter meer mogelijk bij ons. Omdat er zoveel telecom aanbieders zijn, kan het lastig zijn de gsm tarieven in België te vergelijken. U wilt hiervoor zoveel mogelijk details om de gsm tarieven goed te bekijken. Door na het invoeren van een zoekopdracht bij enkele aanbieders het vakje links aan te vinken en op ‘Vergelijk details’ te klikken kunt u details van deze aanbieders met elkaar vergelijken. Denk hierbij aan extra aanbiedingen, kosten buiten de bundel en wanneer u het abonnement kunt opzeggen. Ook ziet u onderin hoe andere gebruikers de abonnementen beoordelen; dit is heel belangrijk bij het vergelijken van gsm abonnementen en gsm tarieven. Voor het vergelijken van de meeste details moet u hier zijn!

Vraag gelijk uw abonnement aan

Wanneer u alle gsm tarieven heeft vergeleken en het goedkoopste gsm tarief heeft gevonden, kunt u dit abonnement gelijk aanvragen. Bij elk abonnement staat een knop met ‘Online aanvragen’; door hierop te klikken gaat u naar een formulier. Na het invullen van dit formulier kunt u deze opsturen en is uw gsm met abonnement zo binnen de kortste tijd binnen! U hoeft zich niet druk te maken over het overstappen van uw oude provider naar een andere, omdat u door de nieuwe telecomwet van 1 oktober 2012 gratis van provider kunt veranderen! Alleen wanneer u in de eerste zes maanden van uw contract opzegt zult u moeten betalen, maar nooit meer dan het resterende abonnementsgeld. Wij houden hier goed rekening mee, dus kies een nieuw abonnement bij ons!

Een abonnement niks voor u? Kies dan de herlaadkaart

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement, maar liever alleen betalen voor wat u echt gebruikt? Dan is een herlaadkaart wellicht een betere optie voor u. Op deze kaarten zet u een bepaald bedrag, bijvoorbeeld €10,-. Met dit bedrag kunt u bellen, sms-en en op het internet surfen, waardoor er geld van uw herlaadkaart af gaat. U betaalt dus alleen voor datgene wat u gebruikt. Vergelijk hier zeer eenvoudig herlaadkaarten. Ook deze herlaadkaarten kunt u zeer eenvoudig vergelijken!