eni

ENI

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8,6 /10 - 354 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,6/10


Er zijn 354 beoordelingen geschreven over eni. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door eni of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over eni

  •    8,7/10
  •    8,8/10
  •    8,2/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 354 reviews
eni
Perfect, geen enkel probleem

Review geplaatst op 15 januari 2018, 12:07, door Peter Beloien uit regio Ham

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

eni
De overstap is prima verlopen !

Review geplaatst op 22 december 2017, 13:53, door L.durwael-van Ermengem uit regio Antwerpen

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

We zijn nog maar een paar maanden klant van Eni. Beoordeling is dus pas later mogelijk.

- L.durwael-van Ermengem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Super vriendelijke klantendienst

Review geplaatst op 22 december 2017, 13:06, door anoniem uit regio Boom

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

onlangs had ik een probleem en mailde ik naar de klantendienst. enkele dagen later kreeg ik een goede deftige uitleg via mail met de beantwoording van mijn vragen. dit was snel en makkelijk.

- anoniem (Boom)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Hogere prijs dan vorige leverancier

Review geplaatst op 17 december 2017, 08:52, door anoniem uit regio Geraardsbergen

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

cfr hoger+ weinig info

- anoniem (Geraardsbergen)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Zeer goede overstap zonder iets te moeten doen.

Review geplaatst op 17 december 2017, 07:06, door Genne Danny uit regio Diepenbeek

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Overstap heel vlot verlopen.

Review geplaatst op 15 december 2017, 19:18, door Tondeur uit regio Halle

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Maar net overgestapt naar ENI. Deze is zeer vlot verlopen. Uitleg is ook heel duidelijk.

- Tondeur (Halle)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Overstap is heel vlot verlopen

Review geplaatst op 15 december 2017, 18:14, door anoniem uit regio Ninove

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heel tevreden over overstap; enige nadeel is dat voorschotbedrag geen rekening houd met afgesproken korting; hebben het voorschotbedrag dus manueel verlaagd.

- anoniem (Ninove)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Tot dusverre is de dienstverlening beperkt tot de ontvangst van 3 mails

Review geplaatst op 15 december 2017, 14:03, door Vanhelmont uit regio Genk

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De communicatie over korting was niet duidelijk en kwam er slechts nadat ik daar uitdrukkelijk om verzocht

- Vanhelmont (Genk)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Vlotte dienstverlening

Review geplaatst op 15 december 2017, 09:26, door anoniem uit regio Maaseik

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duidelijke communicatie, klantvriendelijk

- anoniem (Maaseik)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 15 december 2017, 09:12, door anoniem uit regio De Panne

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

goede dienstverlening, goede klantendienst

- anoniem (De Panne)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 354 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .