eni

ENI

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8,2 /10 - 288 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,2/10


Er zijn 288 beoordelingen geschreven over eni. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door eni of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over eni

  •    8,8/10
  •    7,6/10
  •    8,4/10
  •    7,6/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 288 reviews
eni
Okido

Review geplaatst op 08 januari 2016, 00:26, door Dirk Verlaak uit regio Maaseik

Review eni Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Zeer goede service prijs-kwaliteit ik heb al veel vergelijkingen gemaakt maar mij niet verbeteren

Review geplaatst op 07 januari 2016, 18:15, door Paul Gabriels uit regio Zottegem

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

EEN AANRADER EN GEEN ONVERWACHTE FACTUREN VAST ELEKTRICITEIT 3JAAR

- Paul Gabriels (Zottegem)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Prima prijs

Review geplaatst op 23 december 2015, 09:30, door Livia Wernerova uit regio Oosterzele

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tevreden met de tarieven en ook met de klantendienst Bedankt aanbieders.be

- Livia Wernerova (Oosterzele)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Prima prijs maar overstap en dienstverlening lopen wat stroef

Review geplaatst op 23 december 2015, 00:19, door anoniem uit regio Diest

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na 2 maanden van de ene leverancier naar de nieuwe overgestapt te zijn, kunnen we ons nog steeds niet registreren op de website van onze nieuwe leverancier (Eni). Bijgevolg kunnen we onder andere onze facturen niet online raadplegen... We namen al meermaals telefonisch contact op met de klantendienst , maar voorlopig kunnen ze het probleem nog altijd niet oplossen. Er wordt aan gewerkt zeggen ze, maar het duurt nu toch wel héél lang. Bij telefonisch contact met de klantendienst moet je veel geduld hebben vooraleer je aan de beurt komt. Via de website kan je ook contact opnemen, maar daarvoor moet je je eerst registreren, dus dit lukt voor ons niet. Dit lijkt een straatje zonder einde.

- anoniem (Diest)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
De overstap is vlot verlopen

Review geplaatst op 22 december 2015, 17:48, door Pol Toye uit regio Kortrijk

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het overstappen naar Eni leverde geen enkel probleem op. Vlotte communicatie.

- Pol Toye (Kortrijk)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Super

Review geplaatst op 22 december 2015, 17:12, door anoniem uit regio Laarne

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ideale hulp om te veranderen van goedkopere leverancier.

- anoniem (Laarne)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Nog steeds tevreden

Review geplaatst op 22 december 2015, 15:52, door anoniem uit regio Herk-de-Stad

Review eni Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Prima communicatie

Review geplaatst op 30 juli 2015, 21:07, door anoniem uit regio Aalst

Review eni Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Waren nog maar net overgestapt en kregen telefoon met uitleg om een voordeliger tarief te krijgen.... dit is altijd aangenaam als klant!

- anoniem (Aalst)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een gastarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Het is moeilijk op een korte periode een geldig advies te geven .

Review geplaatst op 16 juli 2015, 12:17, door anoniem uit regio Kampenhout

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het is moeilijk op een korte periode een geldig advies te geven .

- anoniem (Kampenhout)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Degelijke gasprijzen, maar de klantendienst laat vaak te wensen over.

Review geplaatst op 24 april 2015, 18:58, door anoniem uit regio Kruibeke

Review eni Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ENI moet het vooral hebben van z'n tamelijk scherpe gasprijzen. Qua elektriciteit is ENI vooral interessant voor grote verbruikers (meer dan 5000 kWh/jaar) met een enkelvoudige meter. Voor gezinnen met en kleiner verbruik en dag- en nachttarief, kan ENI moeilijk concurreren. De grote sterkte van Relax 3 jaar is de gegarandeerde prijs voor 3 jaar, maar met een hoge vaste kost (abonnnement) verliest deze troef al snel zijn waarde. Ook mogen gezinnen die bij de Gezinsbond zijn aangesloten een grotere korting krijgen. De extra korting in % nachttarief telt niet echt mee als overtuigend argument. Het is ook jammer dat er bij de klantendienst ruimte voor verbetering is: via mail werd ik vaak correct en - tamelijk - snel verdergeholpen, maar de wachttijden aan de telefoon (+ het dure tarief met

- anoniem (Kruibeke)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een gastarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 288 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .