eni

ENI

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8 /10 - 278 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 278 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door eni of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over eni

  •    8/10
  •    7,5/10
  •    7,7/10
  •    8,6/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 278 reviews
eni
Heel competitieve prijs

Review geplaatst op 21 maart 2015, 11:05, door Johan Maes uit regio Koksijde

Review eni Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

service lijkt me prima, kon zelf voorschotfactuur aanpassen geen ervaring met klantendienst van eni want ik heb zelf nog niet moeten bellen

- Johan Maes (Koksijde)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een gastarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Eenvoudige overstap en goedkoper tarief

Review geplaatst op 17 maart 2015, 13:44, door anoniem uit regio Roeselare

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Ben zeer tevreden.

Review geplaatst op 16 maart 2015, 22:04, door anoniem uit regio Hasselt

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zoals hierboven al gezegd, de overstap verliep vlot en zonder problemen. Steeds een vriendelijk onthaal. De prijzen zijn gunstig en de facturen zijn overzichtelijk.

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Prima prijs en redelijke dienstverlening

Review geplaatst op 16 maart 2015, 15:07, door Renaat Van Poelvoorde uit regio Aalst

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spijtig van het ontbreken van een VOLLEDIG gedetailleerde prijsberekening (zowel wat energieprijs als kosten voor distributie e.d;

- Renaat Van Poelvoorde (Aalst)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Erg goede dienstverlening

Review geplaatst op 16 maart 2015, 14:31, door anoniem uit regio Herenthout

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ben nog maar pas overgestapt nog geen beoordeling

- anoniem (Herenthout)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Zeer tevreden over de overstap

Review geplaatst op 13 maart 2015, 23:14, door anoniem uit regio Tongeren

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Over de levering ben ik zeer tevreden. Wat de prijs betreft moet ik een jaar klant zijn om te weten hoeveel ik precies moet betalen. Op dat ogenblik weet ik pas of ik echt voordeel gehad heb door over te stappen.

- anoniem (Tongeren)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Goede keuze

Review geplaatst op 13 maart 2015, 15:47, door anoniem uit regio Mol

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap ging zeer vlot - geen problemen ervaren.

- anoniem (Mol)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Snelle vriendelijke service

Review geplaatst op 13 maart 2015, 08:59, door Gyselings uit regio Antwerpen

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gemakkelijke verandering via mail. Na telefonisch contact genomen te hebben om eenprobleem op te lossen zeer vriendelijk te woord gestaan. Leuke ervaring

- Gyselings (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Ze lokken je met betere voorwaarden en ne keer je klant bent is het veel minder.

Review geplaatst op 12 maart 2015, 21:21, door anoniem uit regio Aalst

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ze lokken je met een flinke korting die je pas kan krijgen( bleek achteraf) als je een jaar klant bent, dan kom je veel betere voorstellen tegen maar je kan niet weg omdat je best je jaar uit doet om de afrekening met korting te krijgen.

- anoniem (Aalst)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Tevreden met de dienstverlening . de leverancier is duidelijk.

Review geplaatst op 12 maart 2015, 20:19, door anoniem uit regio Deinze

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het voorstel voor verlenging van het contract is niet zo goedkoop!!!!!! Heb al een prijsvergelijking gedaan.

- anoniem (Deinze)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 278 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .