eni

ENI

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8 /10 - 337 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8/10


Er zijn 337 beoordelingen geschreven over eni. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door eni of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over eni

  •    8,1/10
  •    8,2/10
  •    7,8/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 337 reviews
eni
Alles super vlot verlopen

Review geplaatst op 20 juni 2017, 19:26, door anoniem uit regio Hoeilaart

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bij de overstap waren er enkele dingen onduidelijk. Na een telefoontje met de klantendienst was alles snel duidelijk.

- anoniem (Hoeilaart)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Goede dienstverlening aan betrekkelijk gunstige prijs

Review geplaatst op 20 juni 2017, 11:18, door anoniem uit regio Mol

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

goede dienstverlening aan betrekkelijk gunstige prijs

- anoniem (Mol)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Toen een goede prijs, toch zijn de energieprijzen veel te hoog. dienstverlening kan beter.

Review geplaatst op 19 juni 2017, 22:52, door anoniem uit regio Heusden-Zolder

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Beoordeling over aardgas. Ik ben al bij verscheidene energieleveranciers geweest, en deze behoort zeker niet tot de betere. Erg middelmatig.

- anoniem (Heusden-Zolder)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Prijs goed

Review geplaatst op 19 juni 2017, 19:56, door Deckers uit regio Zonhoven

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Veranderen de spelregels na 6 maand

- Deckers (Zonhoven)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Voor mij is de prijs heel belangrijk, daarom deze overstap naar eni

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:23, door De Meyer Theo uit regio Zomergem

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een duidelijk beoordeling kan ik pas geven nadat ik enkele maanden klant ben. Laten we wachten op de eerste afrekening

- De Meyer Theo (Zomergem)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Voor mij is de prijs heel belangrijk, daarom deze overstap naar eni

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:21, door De Meyer Theo uit regio Zomergem

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een duidelijk beoordeling kan ik pas geven nadat ik enkele maanden klant ben. Laten we wachten op de eerste afrekening

- De Meyer Theo (Zomergem)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Nog nooit zo snel over gestapt.

Review geplaatst op 12 juni 2017, 17:57, door Teurlings Jacques uit regio Turnhout

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fantastische aanbieding snel en goed alles prima verlopen zonder 1 enkel probleem. Veel beter dan met die groepsaankopen met de krant. Top SERVICE

- Teurlings Jacques (Turnhout)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Formidabele aanbieding alles ook in één keer geregeld.

Review geplaatst op 07 juni 2017, 17:45, door anoniem uit regio Turnhout

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik had een aangesloten op een groeps aanbod maar die waren veel duurder dan de aanbieding die ik langs jullie mocht ontvangen. Ik maak zeker veel reklame voor aanbieders en dank dan ook deze firma.

- anoniem (Turnhout)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Prima prijs, maar aan de dienstverlening moet toch flink gesleuteld worden

Review geplaatst op 01 juni 2017, 22:53, door anoniem uit regio Heusden-Zolder

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prijs: voor mij vast tarief: bij de laagste op de markt. Klantendienst: Klantenvriendelijkheid is niet zo best, klant is koning moet nog uitgevonden worden. Zij voelen zich koning. Dat zal dan gevolgen hebben in mijn geval. De beloofde korting was van toepassing indien je werkte zonder facturen op te sturen. Maw: elektronisch. Na 4 maanden willen ze absoluut, de domiciliëring, anders wordt de korting niet uitbetaald aan het einde van de rit. Spelregels veranderen dus. Ook dit zal gevolgen hebben na het einde van contract. Overstap was ook eerst niet zoals afgesproken. Ik had een datum voorgesteld, en zij wilden veel vroeger. Zo zou ik de korting bij de vorige mislopen. Dus heb moeten aandringen om dit recht te zetten. Onder druk hebben ze dit ook gedaan. Geen goede reclame.

- anoniem (Heusden-Zolder)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Tot nu toe tevreden over de dienstverlening en vooral de prijzen, hoop dat dit zo kan blijven

Review geplaatst op 01 juni 2017, 21:08, door anoniem uit regio Geraardsbergen

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ben tot nu toe tevreden over dienstverlening en hoop dat dit zo kan blijven

- anoniem (Geraardsbergen)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 337 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .