eni

ENI

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8,2 /10 - 324 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,2/10


Er zijn 324 beoordelingen geschreven over eni. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door eni of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over eni

  •    8,2/10
  •    8,2/10
  •    8,3/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 324 reviews
eni
Snelle en propleemlose overstap

Review geplaatst op 20 oktober 2016, 18:51, door Vandenborre uit regio Ternat

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

tot nu toe zeer tevreden. hebben geen problemen met de overstap gehad. Merken al de besparing...is toch tof zeker?

- Vandenborre (Ternat)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Overgang prima verlopen

Review geplaatst op 13 oktober 2016, 23:37, door Jorissen uit regio Diepenbeek

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overgang is prima verlopen. Wat de prijs betreft zou ik liever wachten om te oordelen tot ik de eindafrekening gezien heb. Voor zover ik weet geldt de verkregen prijs slechts voor één jaar en is het dan beter opnieuw van leverancier te veranderen..?! Vriendelijke groeten

- Jorissen (Diepenbeek)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Klantendienst niet ok

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 18:33, door Van Meulecom Sabine uit regio Lovendegem

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Verschillende malen contact moeten opnemen voor alles in orde was

- Van Meulecom Sabine (Lovendegem)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Geen klachten, doet wat het moet voor goede prijs

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 14:16, door anoniem uit regio Gent

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

geen klachten, alles verloopt uitstekend, nog geen problemen gehad maar telkens correcte facturatie & vlotte overstap

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Uitstekend!!! doe zo verder !!

Review geplaatst op 05 oktober 2016, 12:23, door anoniem uit regio Langemark-Poelkapelle

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ik woon bijna 1 jaar al alleen op een appertement en tot nu toe ben ik zeer tevreden van ENI over alles van papieren en onderhoud.dus ik heb geen klachten erover. Mvg Davy

- anoniem (Langemark-Poelkapelle)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Ik zijn te vreden over de prijs en de dienst verlening

Review geplaatst op 26 september 2016, 22:45, door anoniem uit regio Neerpelt

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

de prijzen liggen bij de beste van de energieleveransiers

- anoniem (Neerpelt)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Beste prijs en probleemloos

Review geplaatst op 26 september 2016, 13:34, door anoniem uit regio Kortrijk

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

alles verloopt correct, zoals het hoort

- anoniem (Kortrijk)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Efficient,goedkoop en super vriendelijk personeel

Review geplaatst op 25 september 2016, 13:48, door Ghislain Van Campenhoudt uit regio Mechelen

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is heel vlot en volgens afspraak verlopen. De prijzen waren goed en worden correct toegepast. Bij telefonisch contact wordt je zeer vriendelijk, gedienstigvlug, en professioneel geholpen. Chapeau !

- Ghislain Van Campenhoudt (Mechelen)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Alles wordt vlot afgehandeld

Review geplaatst op 25 september 2016, 12:05, door anoniem uit regio Leuven

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Soms toch wat te opdringerig om bepaalde zaken te promoten

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Energielevering op maat van gezinnen

Review geplaatst op 25 september 2016, 11:45, door anoniem uit regio Kontich

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer vlotte overstap van energieleverancier. Toen er een administratief probleem was met het nummer van de gasmeter, werd dit binnen de kortste keren opgelost tussen www.aanbieders.be en eni.

- anoniem (Kontich)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 324 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .