eni

ENI

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8 /10 - 311 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8/10


Er zijn 311 beoordelingen geschreven over eni. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door eni of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over eni

  •    7,8/10
  •    8/10
  •    8,2/10
  •    6/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 311 reviews
eni
Geen pro-actieve communicatie bij nieuwe abonnementen

Review geplaatst op 20 mei 2016, 15:00, door anoniem uit regio Zomergem

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben reeds 2 jaar klant bij ENI en had de datum van aanschaffing een contract genaamd ENI Basic gas 1 jaar. Na 1 jaar voor 10400 KW een rekening gekregen van 710euro Het jaar erop voor 10475 KW een rekening gekregen van 705 euro Nu heb ik zelf de berekening gemaakt indien ik overstap naar ENI LINK gas 1 jaar en zou ik hiervoor 479 euro betalen, wat dus al een grote vermindering is. Indien u dit niet zelf nakijkt zal u dus jaar na jaar teveel betalen tot je zelf het initiatief neemt het online na te kijken en te veranderen. Dit is dus een minpunt dat klanten hiervoor niet worden opgebeld....

- anoniem (Zomergem)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Concurrentiële prijs en correcte facturatie, gekoppeld aan vlotte dienstverlening

Review geplaatst op 01 april 2016, 16:28, door anoniem uit regio Gent

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als gloednieuwe klant sinds 1 januari 2016 heb ik tot nu toe geen enkele negatieve ervaring. De overstap is vlot gebeurd en de facturatie (voorschotfactuur) verloopt eveneens zonder problemen.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Geen problemen

Review geplaatst op 29 maart 2016, 19:56, door anoniem uit regio Bocholt

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

korte communicatie lijnen, zelf niets hoeven doen, prima geregeld.

- anoniem (Bocholt)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Goede prijs, vriendelijke klantendienst snel geholpen en geen problemen met overstap.

Review geplaatst op 29 maart 2016, 14:05, door anoniem uit regio Bree

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Goede prijs, vriendelijke klantendienst snel geholpen en geen problemen met overstap. Top energieleverancier.

- anoniem (Bree)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
De overstap verliep heel vlot zonder niet-vermelde supplementaire inspanningen .

Review geplaatst op 29 maart 2016, 14:01, door anoniem uit regio Deinze

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De maandelijkse voorafbetalingen voor elektriciteit zijn wel significant hoger( + 23%!) dan het voorgestelde bedrag in mijn berekeningen (met verbruiksgegevens) bij de vergelijking van de verschillende leveranciers...misschien wordt rekening gehouden met prijsstijgingen??( wel gekozen voor vast tarief !?) en de Turteltaks...daar geen uitleg over gekregen,uiteindelijk komt de waarheid aan 't licht bij de eindafrekening in mei !

- anoniem (Deinze)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Erg goede dienstverlening aan correcte prijs

Review geplaatst op 29 maart 2016, 13:10, door anoniem

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Erg goede dienstverlening aan correcte prijs

- anoniem ()

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Overzichtelijke facturatie.

Review geplaatst op 21 maart 2016, 08:38, door anoniem uit regio Oudenaarde

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer duidelijke communicatie! Prijzen niet overeenstemmend met mijn berekening via vreg.

- anoniem (Oudenaarde)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Beter alles navragen voor ze facturen opsturen

Review geplaatst op 19 maart 2016, 12:51, door anoniem uit regio Ninove

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Veel problemen bij het aansluiten, ze hebben niet alles goed nagevraagd want blijkbaar kon ik niet overstappen , ik heb veel moeten bellen alles zou zogezegd in orde zijn of komen .. Wat dus niet zo is en ik nog bij Eandis ben. Daarna heb ik 2 facturen gekregen die van mijn rekening zijn gegaan terwijl ik geen stroom kreeg van Eni doordat ik nog met een budget meter zat die niet gedeactiveerd kon worden van de huidige energieleverancier!

- anoniem (Ninove)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Vlotte overstap, goede prijs.

Review geplaatst op 19 maart 2016, 10:39, door anoniem uit regio Lichtervelde

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Voordeliger en geen problemen met afwikkeling overstap.

Review geplaatst op 18 maart 2016, 17:19, door anoniem uit regio Gent

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

nog maar korte ervaring, maar alles ok, gisteren telefoon gekregen van medewerkerster ENI om te vragen indien alles in orde was en of overstap vlot verlopen was, dat is toch fijn.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 311 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .