eni

ENI

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 21Facturatie/Technische problemen: 078-15 28 28Klanttevredenheid:   8,1 /10 - 319 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,1/10


Er zijn 319 beoordelingen geschreven over eni. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door eni of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over eni

  •    8/10
  •    8,1/10
  •    8,2/10
  •    6/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 319 reviews
eni
Ik zijn te vreden over de prijs en de dienst verlening

Review geplaatst op 26 september 2016, 22:45, door anoniem uit regio Neerpelt

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

de prijzen liggen bij de beste van de energieleveransiers

- anoniem (Neerpelt)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Beste prijs en probleemloos

Review geplaatst op 26 september 2016, 13:34, door anoniem uit regio Kortrijk

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

alles verloopt correct, zoals het hoort

- anoniem (Kortrijk)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Efficient,goedkoop en super vriendelijk personeel

Review geplaatst op 25 september 2016, 13:48, door Ghislain Van Campenhoudt uit regio Mechelen

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is heel vlot en volgens afspraak verlopen. De prijzen waren goed en worden correct toegepast. Bij telefonisch contact wordt je zeer vriendelijk, gedienstigvlug, en professioneel geholpen. Chapeau !

- Ghislain Van Campenhoudt (Mechelen)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Alles wordt vlot afgehandeld

Review geplaatst op 25 september 2016, 12:05, door anoniem uit regio Leuven

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Soms toch wat te opdringerig om bepaalde zaken te promoten

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Energielevering op maat van gezinnen

Review geplaatst op 25 september 2016, 11:45, door anoniem uit regio Kontich

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer vlotte overstap van energieleverancier. Toen er een administratief probleem was met het nummer van de gasmeter, werd dit binnen de kortste keren opgelost tussen www.aanbieders.be en eni.

- anoniem (Kontich)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Hopelijk valt de jaarafrekening evengoed mee als de tussentijdse afrekening

Review geplaatst op 25 september 2016, 11:33, door anoniem uit regio Assenede

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tot hiertoe nig altijd een tevreden klant

- anoniem (Assenede)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Alles is redelijk.

Review geplaatst op 25 september 2016, 11:08, door anoniem uit regio Puurs

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Heel positief!

Review geplaatst op 02 augustus 2016, 12:15, door Koen uit regio Duffel

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In 2015 deelgenomen aan de groepsaankoop van Provincie Antwerpen; voorheen bij Eneco. bij Eni een daling per maand van ca 30 euro voor Gas en Elektriciteit tov Eneco. De overstap ging heel erg vlot, 1 brief ontvangen met de datum van overstap en klaar is kees. Kreeg ook snel de afrekening van Eneco door. De facturatie komt prima door, goed online portaal om daar alles na te kijken. Klantendienst: jullie verdienen een pluim, nooit lang wachten, steeds vriendelijk en correct. Neem opnieuw deel aan de groepsaankoop, maar ben erg tevreden over deze leverancier.

- Koen (Duffel)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Geen pro-actieve communicatie bij nieuwe abonnementen

Review geplaatst op 20 mei 2016, 15:00, door anoniem uit regio Zomergem

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben reeds 2 jaar klant bij ENI en had de datum van aanschaffing een contract genaamd ENI Basic gas 1 jaar. Na 1 jaar voor 10400 KW een rekening gekregen van 710euro Het jaar erop voor 10475 KW een rekening gekregen van 705 euro Nu heb ik zelf de berekening gemaakt indien ik overstap naar ENI LINK gas 1 jaar en zou ik hiervoor 479 euro betalen, wat dus al een grote vermindering is. Indien u dit niet zelf nakijkt zal u dus jaar na jaar teveel betalen tot je zelf het initiatief neemt het online na te kijken en te veranderen. Dit is dus een minpunt dat klanten hiervoor niet worden opgebeld....

- anoniem (Zomergem)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Concurrentiële prijs en correcte facturatie, gekoppeld aan vlotte dienstverlening

Review geplaatst op 01 april 2016, 16:28, door anoniem uit regio Gent

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als gloednieuwe klant sinds 1 januari 2016 heb ik tot nu toe geen enkele negatieve ervaring. De overstap is vlot gebeurd en de facturatie (voorschotfactuur) verloopt eveneens zonder problemen.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 319 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .