Eneco

ENECO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 28Facturatie/Technische problemen: 0800-179 00Klanttevredenheid:   9 /10 - 582 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9/10


Er zijn 582 beoordelingen geschreven over Eneco. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Eneco of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    8,9/10
  •    9,1/10
  •    8,9/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 582 reviews
Eneco
Tevreden over de duidelijke dienstverlening bij overstap.

Review geplaatst op 20 januari 2018, 18:10, door anoniem uit regio Kortessem

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben benieuwd of de eindafrekening ook gaat meevallen.

- anoniem (Kortessem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Overstap zonder problemen , zo hoort het te zijn.

Review geplaatst op 20 januari 2018, 15:58, door Wuyts uit regio Edegem

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is vlot verlopen , maar dit is echt een verdienste van aanbieders. Elk jaar laat ik via hen een vergelijking maken en wanneer ik deze interessant vind stap ik over. Zo is dit reeds een 4 tal keer gebeurd zonder enig probleem.

- Wuyts (Edegem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 17 januari 2018, 13:26, door Jef Staes uit regio Dessel

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles vanzelf verlopen en ook nog opgebeld door Eneco zelf met de vraag of alles goed verlopen is en alles duidelijk was. Dit nog voor de eerste facturatie. Zeer tevereden

- Jef Staes (Dessel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vriendelijke en behulpzame klantendienst.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 13:25, door anoniem uit regio Wichelen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Tot op heden heb ik enkel positieve ervaringen.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 11:22, door anoniem uit regio Oudenaarde

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb éénmaal contact gehad met de klantendienst en kreeg een zeer vriendelijke persoon aan de lijn. Deze heeft mij direct geholpen en een kleine facturatiefout rechtgezet.

- anoniem (Oudenaarde)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vlotte afhandeling van de overstap.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 10:08, door anoniem uit regio Putte

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aangezien ik nog maar sinds september klant ben bij eneco, kan ik nu nog geen beoordeling geven, dat kan pas na één jaar volgens mij.

- anoniem (Putte)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vriendelijk en correct

Review geplaatst op 16 januari 2018, 07:08, door anoniem uit regio Sint-Truiden

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Snelle overgang, goede prijs

Review geplaatst op 16 januari 2018, 04:50, door anoniem uit regio Diest

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Snelle overgang, goede correcte prijs,

- anoniem (Diest)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Aangename ervaring

Review geplaatst op 15 januari 2018, 19:49, door Van Elsen uit regio Mortsel

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Heb geen enkel probleem ...

Review geplaatst op 15 januari 2018, 14:25, door anoniem uit regio Aalst

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles héél vlot verlopen, hebben mij gekontakteerd of ik eventueel mijn voorschot bedrag wilde aanpassen

- anoniem (Aalst)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 582 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .