Eneco

ENECO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 28Facturatie/Technische problemen: 0800-179 00Klanttevredenheid:   8,6 /10 - 534 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,6/10


Er zijn 534 beoordelingen geschreven over Eneco. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Eneco of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    8,4/10
  •    9/10
  •    8,5/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 534 reviews
Eneco
Fantastische dienstverlening voor een goede prijs

Review geplaatst op 01 juli 2017, 11:16, door Marc uit regio Zaventem

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer goede dienstverlening! De prijs is goed voor een 100% milieuvriendelijke energie

- Marc (Zaventem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Niet de goedkoopste maar wel de groenste.

Review geplaatst op 27 juni 2017, 14:49, door Robin uit regio Antwerpen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap ging vlot. De prijs is ok, zeker omdat het groene energie is. (voor zover dat dit allemaal waar is)

- Robin (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Afschuwelijke afsluiting van contract met foute facturatie

Review geplaatst op 26 juni 2017, 10:17, door anoniem uit regio Hasselt

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

bij de afsluiting van mijn contract bij eneco ben ik zeer slecht verder geholpen. nu in 2017 krijg ik nog een factuur aan van eneco uit het niets.. dit stamt uit 2013. en dat terwijl ik uitdrukkelijk gevraagd had om bij de slotfactuur alles te betalen zodat er geen verrassingen meer zouden komen... niet bepaald klantvriendelijk

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Nog maar pas overgestapt, en tot hier toe erg tevreden !

Review geplaatst op 21 juni 2017, 07:53, door anoniem uit regio Sint-Gillis-Waas

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlotte overschakeling !

- anoniem (Sint-Gillis-Waas)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Een correcte prijs voor een goede dienstverlening

Review geplaatst op 20 juni 2017, 07:01, door anoniem uit regio Hasselt

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De prijzen bij Eneco zijn correct en de dienstverlening is zeer goed. Contact met de klantendienst wordt nauwgezet opgevolgd en je hangt er geen half uur aan de lijn voor je iemand te spreken krijgt.

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Op dat moment goede prijs. onze energie is dan nog altijd véél te duur. dienstverlening kan beter;

Review geplaatst op 19 juni 2017, 22:48, door anoniem uit regio Heusden-Zolder

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al bij verscheidene energieleveranciers geweest, en deze behoort qua dienstverlening zeker niet bij de betere.

- anoniem (Heusden-Zolder)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Normale dienstverlening

Review geplaatst op 19 juni 2017, 21:02, door Clymans Jan uit regio Malle

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ze zijn erg vergeetachtig en houden niet steeds rekening met hetgeen afgesproken was. Zo had ik overeengekomen voor een bepaald bedrag maandelijks te storten. Tot tweemaal heb ik hen er moeten aan herinneren wat wij overeengekomen waren. Nu is dat o.k.

- Clymans Jan (Malle)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
100% tevreden bij overstap

Review geplaatst op 19 juni 2017, 20:41, door Vissers Leo uit regio Kasterlee

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Was de goedkoopste en de overstap ging zeer vlot!!

- Vissers Leo (Kasterlee)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Perfectie!

Review geplaatst op 19 juni 2017, 20:07, door anoniem uit regio Lommel

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles is verlopen volgens plan.Aanbieders.be maakt een overstap naar een andere leverancier wel heel gemakkelijk.Van Eneco ben ik erg tevreden.Online is alles overzichtelijk en je kan het bedrag van je maandelijkse betalingen aanpassen.Hun tarieven behoren tot de laagste en bij Eneco hebben ze ook vaak interessante promoties.Dit is niet de eerste maal dat ik van leverancier verander en het zal ook niet de laatste maal zijn via Aanbieders.be

- anoniem (Lommel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Ongecompliceerde overstap aan ok prijs

Review geplaatst op 19 juni 2017, 19:33, door anoniem uit regio Mortsel

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap was overzichtelijk en ongecompliceerd. Qua prijzen wil men natuurlijk altijd graag minder betalen maar vergeleken met andere energieaanbieder op vlak van 'groen' zijn vind ik Eneco goed. Van klantendienst heb ik nog niet veel moeten ervaren. Fakturatie is ok maar niet altijd duidelijk voor een leek.

- anoniem (Mortsel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 534 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .