Eneco

ENECO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 28Facturatie/Technische problemen: 0800-202 20Klanttevredenheid:   9,1 /10 - 498 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9,1/10


Er zijn 498 beoordelingen geschreven over Eneco. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Eneco of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    8,8/10
  •    9,5/10
  •    9,1/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 498 reviews
Eneco
Overgang vlot verlopen.

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 18:20, door anoniem uit regio Overpelt

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Eneco
Geen specifieke opmerkingen

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 14:19, door anoniem uit regio Koksijde

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

vlotte overstap zonder problemen

- anoniem (Koksijde)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Niet slecht

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 13:18, door anoniem uit regio Boom

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Prima

Review geplaatst op 28 september 2016, 11:41, door Luc Verwilst uit regio Begijnendijk

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Contact was positief, overstap is vlot verlopen.

- Luc Verwilst (Begijnendijk)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede dienstverlening en een vlotte aansluiting

Review geplaatst op 26 september 2016, 20:12, door anoniem uit regio Moeskroen

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb geen spijt van de overeenkomst

- anoniem (Moeskroen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Eneco
Zeer vriendelijk contact en een vlugge overstap

Review geplaatst op 26 september 2016, 11:49, door anoniem uit regio Koksijde

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

zeer goed en vriendelijk behandeld overstap zonder teveel moeite

- anoniem (Koksijde)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Voorlopig probleemloos.

Review geplaatst op 26 september 2016, 11:34, door Johan uit regio Gent

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is snel en efficiënt gebeurd. Geen verrassingen ondervonden. Met klantendienst eigenlijk nog geen contact gehad.

- Johan (Gent)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goed tot nu toe

Review geplaatst op 26 september 2016, 08:37, door anoniem uit regio Alken

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Mooie actie via aanbieders.be en vriendelijke klantendienst

Review geplaatst op 25 september 2016, 18:20, door Verhelst uit regio Zedelgem

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prijs zeer interessant door actie via aanbieders.be. Vriendelijke klantendienst maar wel zlef de moeite moeten doen om EAN-nr. meter aan te vragen (was niet in mijn bezit). Benieuwd naar tarief na 1 jaar klant.

- Verhelst (Zedelgem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Overstap /facturatie geen probleem. klantendienst nog niet moeten contacteren

Review geplaatst op 25 september 2016, 14:54, door Peterr uit regio Kruibeke

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Probleemloos over gestapt. Voorschot hoger dan jaarkost / 12. Meteropname na 3maanden en voorschot direct verlaagd door eneco. Klantendienst nog niet moeten contacteren.

- Peterr (Kruibeke)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 498 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .