Eneco

ENECO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 28Facturatie/Technische problemen: 0800-202 20Klanttevredenheid:   9,1 /10 - 468 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9,1/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 468 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door Eneco of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    9,3/10
  •    8,9/10
  •    8,7/10
  •    9,5/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 468 reviews
Eneco
Opgepast

Review geplaatst op 27 augustus 2015, 09:45, door anoniem uit regio Kruibeke

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

wij zijn nu reeds 3 jaar bij eneco, ben heel tevreden maar moet toch even kwijt dat we na de overstap reeds een eerste rekening kregen na een half jaar. daar we de overstap in oktober deden kwam die eerste rekening na de winter. aangezien we zonnepanelen hebben was onze meter toen nog helemaal niets teruggedraaid en hebben we een flinke rekening gehad . opgelet dus!!mss eerst informeren wanneer de eerste afrekening komt.

- anoniem (Kruibeke)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Een degelijk bedrijf.

Review geplaatst op 06 augustus 2015, 19:06, door De Coninck Patrick uit regio Antwerpen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben zeer tevreden van Eneco. Ik had mij voorheen ingeschreven voor een samenaankoop. Toen ik reeds overgestapt was naar Eneco krijg ik hiervan de prijsbieding. Deze was veel voordeliger. Jammer voor Eneco.

- De Coninck Patrick (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Zeer goede en begripsvolle klantendienst.

Review geplaatst op 30 juli 2015, 13:36, door anoniem uit regio Wuustwezel

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer tevreden, uiterst klantvriendelijk en flexibel.

- anoniem (Wuustwezel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede informatie

Review geplaatst op 30 juli 2015, 10:31, door Nadina Lapiere uit regio Knokke-Heist

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

totnogtoe alles OK ben nog maar pas lid

- Nadina Lapiere (Knokke-Heist)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vlotte afhandeling van de overschakeling

Review geplaatst op 16 juli 2015, 15:06, door Scholiers uit regio Bertem

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Van de eerste keer alles administratief in orde. Alles werd direct on line afgehandeld. Zeer goede service.

- Scholiers (Bertem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Zeer vlotte overstap zonder al teveel onnodige papierwerk

Review geplaatst op 16 juli 2015, 12:41, door anoniem uit regio Houthalen-Helchteren

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heel tevreden over de dienstregeling en zeer snel geregeld allemaal

- anoniem (Houthalen-Helchteren)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Zeer vrindelijk zeer snelle verbinding klantvriendelijk

Review geplaatst op 16 juli 2015, 12:30, door Edwin Domus uit regio Schoten

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

bediening met geduld en klantvriendelijk. auwden rekening met natuur

- Edwin Domus (Schoten)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Probleemloze overstap via aanbieders.be

Review geplaatst op 16 juli 2015, 11:13, door Frijters uit regio Arendonk

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

zelf niks moeten doen telefoontje naar aanbieders en zij regelen alles scheelt wel meer dan 100€/ jaar

- Frijters (Arendonk)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 19 april 2015, 11:40, door anoniem uit regio Bonheiden

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

goede dienstverlening, ik vind het ook belangrijk dat het groene energie is, de prijzen zijn bij elke leverancier omhoog gegaan wat ik natuurlijk betreur....

- anoniem (Bonheiden)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Makkelijke overstap.

Review geplaatst op 17 april 2015, 09:34, door Koen Breems uit regio Hasselt

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap naar Eneco was geen probleem. Ik werd door Eneco goed op de hoogte gehouden. Eerste factuur heb ik nog niet ontvangen en klantendienst heb ik nog niet echt nodig gehad, dus daar kan ik eigenlijk nog niet over oordelen.

- Koen Breems (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 468 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .