Eneco

ENECO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 28Facturatie/Technische problemen: 0800-202 20Klanttevredenheid:   9,4 /10 - 480 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9,4/10


Er zijn 480 beoordelingen geschreven over Eneco. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Eneco of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    9,2/10
  •    9,7/10
  •    9,3/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 480 reviews
Eneco
Alles tip top in orde met eneco

Review geplaatst op 07 januari 2016, 22:20, door Harry Janssens uit regio Niel

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ideaal voor zonnepanelen en groene stroom

- Harry Janssens (Niel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Groene energie aan een goede prijs

Review geplaatst op 23 december 2015, 12:46, door Hugo Creemers uit regio Diepenbeek

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

vlotte overstap de aanpassing van het voorschot oke na 1 telefoontje prima service.

- Hugo Creemers (Diepenbeek)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Prima dienstverlening en goede prijs.

Review geplaatst op 22 december 2015, 18:14, door Biets uit regio Kortessem

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na een zeer vlotte overstap.Duidelijke fakturen.Zeer klantvriendelijk en gedienstig.Correcte aanpassing van het maandbedrag.

- Biets (Kortessem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede dienstverlening, redelijk duur maar milieau vriendelijk en helder ontwikkelijk plan.

Review geplaatst op 22 december 2015, 17:30, door anoniem uit regio Meulebeke

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb deze leverancier gekozen omdat ik vind dat het bedrijf aandacht heeft voor milieu een maatschappelijk participatie. Eerlijk prijs en prima klantendienst.

- anoniem (Meulebeke)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede prijs, vriendelijke klantenbegeleiding

Review geplaatst op 22 december 2015, 16:13, door anoniem uit regio Hasselt

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is zonder problemen verlopen. Goede klantenbegeleiding.

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 22 december 2015, 15:45, door anoniem uit regio Oudenaarde

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles is goed verlopen qua overstap, prijzen kan ik pas later vergelijken maar denk ik wel de juiste keuze gemaakt dankzij jullie !

- anoniem (Oudenaarde)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Eneco
Goede prijzen ,prima klantenservice,duidelijke communicatie

Review geplaatst op 18 oktober 2015, 14:03, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

elk jaar opnieuw goede prijzen,en elk jaar krijg ik een tariefkaart met de post zodat ik op voorhand weet welke prijzen er het volgende jaar tellen;geen verrassingen bij de afrekening. Bij verhuis klantendienst moeten bellen,snel antwoord en zeer vriendelijk,en een gratis nummer.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede prijzen elk jaar opnieuw,duidelijke communicatie en prima klantenservice

Review geplaatst op 18 oktober 2015, 14:00, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

tevreden elk jaar opnieuw de prijzen blijven goedkoop en ik krijg elk jaar voor het begin van nieuwe jaar tariefkaart met de post. Bij verhuis klantendienst moeten bellen,heel fijn dat been gra

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Super klantenservice en goede prijzen!ook 2e jaar!

Review geplaatst op 18 oktober 2015, 13:56, door anoniem uit regio Lokeren

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

eerlijk bedrijf, ik krijg jaarlijks mijn nieuwe tarieven op papier. Geen verrassingen bij de afrekening. Klantendienst =gratis nummer.

- anoniem (Lokeren)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Opgepast

Review geplaatst op 27 augustus 2015, 09:45, door anoniem uit regio Kruibeke

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

wij zijn nu reeds 3 jaar bij eneco, ben heel tevreden maar moet toch even kwijt dat we na de overstap reeds een eerste rekening kregen na een half jaar. daar we de overstap in oktober deden kwam die eerste rekening na de winter. aangezien we zonnepanelen hebben was onze meter toen nog helemaal niets teruggedraaid en hebben we een flinke rekening gehad . opgelet dus!!mss eerst informeren wanneer de eerste afrekening komt.

- anoniem (Kruibeke)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 480 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .