Eneco

ENECO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 28Facturatie/Technische problemen: 0800-202 20Klanttevredenheid:   9,1 /10 - 460 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9,1/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 460 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door Eneco of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    9,3/10
  •    8,9/10
  •    8,7/10
  •    9,5/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 460 reviews
Eneco
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 19 april 2015, 11:40, door anoniem uit regio Bonheiden

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

goede dienstverlening, ik vind het ook belangrijk dat het groene energie is, de prijzen zijn bij elke leverancier omhoog gegaan wat ik natuurlijk betreur....

- anoniem (Bonheiden)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Makkelijke overstap.

Review geplaatst op 17 april 2015, 09:34, door Koen Breems uit regio Hasselt

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap naar Eneco was geen probleem. Ik werd door Eneco goed op de hoogte gehouden. Eerste factuur heb ik nog niet ontvangen en klantendienst heb ik nog niet echt nodig gehad, dus daar kan ik eigenlijk nog niet over oordelen.

- Koen Breems (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Milieuvriendelijke energie aan goede prijs

Review geplaatst op 16 april 2015, 22:28, door anoniem uit regio Beveren-Waas

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heel goede service en vriendelijk. Doen meteen het nodige bij een probleem.

- anoniem (Beveren-Waas)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Prijs kwaliteit, klantgerichtheid...prima!

Review geplaatst op 08 april 2015, 12:20, door Philip Pintelon uit regio Knokke-Heist

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prijs kwaliteit, klantgerichtheid...prima!

- Philip Pintelon (Knokke-Heist)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Dienstverlening is o.k de prijs moet ik nu afwachten

Review geplaatst op 07 april 2015, 18:10, door Vlietinck Geert uit regio Brugge

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben nu klant sedert 1 november alles overstap van lampiris naar eneco zonder problemen verlopen elec iets goedkoper gas is ongeveer dezelfde prijs.

- Vlietinck Geert (Brugge)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 19 maart 2015, 19:02, door anoniem uit regio Lendelede

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap was heel vlot; geen klachten.

- anoniem (Lendelede)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede prijs. en ook kortingen voor trouwe klanten

Review geplaatst op 16 maart 2015, 19:39, door anoniem uit regio Grobbendonk

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overstap probleemloos verlopen. Bij de goedkoopste ook zonder welkomsacties

- anoniem (Grobbendonk)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Ook hier erg tevreden over.

Review geplaatst op 16 maart 2015, 17:09, door W.f.j.frencken uit regio Maaseik

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Akkoord met voorbeeldzin.

Review geplaatst op 16 maart 2015, 13:45, door anoniem uit regio Sint-Truiden

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Zeer goede prijs en erg vriendelijk en gedienstig

Review geplaatst op 13 maart 2015, 13:13, door Brans Leona uit regio Leuven

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heel erg klantvriendelijk en heb je een probleen zijn ze direct klaar om te helpen.Zeer goed

- Brans Leona (Leuven)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 460 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .