Eneco

ENECO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 07 28Facturatie/Technische problemen: 0800-202 20Klanttevredenheid:   9,3 /10 - 487 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9,3/10


Er zijn 487 beoordelingen geschreven over Eneco. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Eneco of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    9/10
  •    9,7/10
  •    9,3/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 487 reviews
Eneco
Eneco is pokkeduur geworden

Review geplaatst op 31 maart 2016, 14:52, door anoniem uit regio Deinze

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nadat ze veel klanten binnengehaald hebben, die meestal toch blijven, zitten ze ondertussen bij de duurdere aanbieders. Ik ben naar Elegant gegaan omdat ik hoop dat die bij de wat goedkopere gaan blijven. Elegant is vooral op elektriciteit niet de hele goedkoopste, maar toch betaal ik met gas en elektriciteit nu 266,37 euro per jaar minder dan met Eneco. Ik wens jaren aan een stuk bij een aanbieder te kunnen blijven die zich niet bij de duurdere gaat nestelen.

- anoniem (Deinze)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
De groene energie in combinatie met de prijs heeft de doorslag gegeven

Review geplaatst op 29 maart 2016, 23:38, door anoniem uit regio Oud-Turnhout

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het eerste contact was heel positief, overstap is vlot verlopen. Nu is het even wennen, nieuwe facturen, nieuw voorschotbedrag. Dus weinig zicht op de tarieven, ook met de recente verhogingen die los staan van de leverancier. Mijn voorschot is wel verhoogd dus het voordeel van de lagere prijzen is niet meer zo duidelijk.

- anoniem (Oud-Turnhout)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Prijsbreker en voortrekker in groene energie

Review geplaatst op 29 maart 2016, 17:11, door Tommy.maes uit regio Oud-Turnhout

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Steeds duidelijk , vriendelijk klantendienst en positief gevoel bij visie van bedrijf door transparante communicatie

- Tommy.maes (Oud-Turnhout)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vlotte afhandeling van mijn overstap!

Review geplaatst op 29 maart 2016, 14:38, door anoniem uit regio Meise

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn enig minpunt is een lange discussie tussen mij en de dame van de klantendienst over de prijs van het hwh gas. Er bleek namelijk een verschil te zijn tussen de berekening via aanbiedres.be en de tariefkaart maart van Eneco -ik denk dat aanbieders.be met een "voorspelling" werkt, een tarief dat trouwens ook door Eneco zelfs ook gebruikt wordt in de prijsvergelijking op hun eigen website, terwijl de actuele kwartaalsprijsdaarvan kan verschillen. Dat is niet volledig transparant, en zelfs de klantendienst wist er (voorlopig) geen raad mee.

- anoniem (Meise)

Reactie van Aanbieders.be:

Beste bedankt voor uw reactie. Het is zo dat wij om een totale jaarberekening te maken, genoodzaakt zijn een schatting te maken. Hierbij is natuurlijk wel rekening gehouden met de kwartaalprijs. Op de tariefkaart zal steeds de kwartaalprijs van de moment van ondertekening vermeld staan. Bij wijziging na het eerste kwartaal wordt u hiervan op de hoogte gebracht door de leverancier. Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om te mailen naar klantendienst@aanbieders.be of te bellen naar 011/37.38.00.

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Ik ben zeer tevreden , heel klantvriendelijk en prijsvriendelijk

Review geplaatst op 23 maart 2016, 13:51, door Coppenholle uit regio Zwijndrecht

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eneco is heel klantvriendelijk, je wordt op de hoogte gebracht van veranderingen.Heb je een wens wordt er in dermate iets aan gedaan .

- Coppenholle (Zwijndrecht)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Alles oke

Review geplaatst op 17 maart 2016, 19:23, door anoniem uit regio Hasselt

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Goede prijs maar ga zeker in maart opnieuw de vergelijking doen

Review geplaatst op 15 februari 2016, 23:47, door Huygen Chris uit regio Zonhoven

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BEN ERG TEVREDEN OVER DE GOEDE RAAD OM EEN VERGELIJKING TE DOEN VAN DE ENERGIE PRIJZEN.IK HEB HIER DOOR AL VELE EURO S KUNNEN BESPAREN EN WIL IEDEREEN DIT AANBEVELEN OM TE DOEN,ZEKER OMDAT DE PRIJZEN DE PAN UIT SWINGEN .

- Huygen Chris (Zonhoven)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Alles tip top in orde met eneco

Review geplaatst op 07 januari 2016, 22:20, door Harry Janssens uit regio Niel

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ideaal voor zonnepanelen en groene stroom

- Harry Janssens (Niel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Groene energie aan een goede prijs

Review geplaatst op 23 december 2015, 12:46, door Hugo Creemers uit regio Diepenbeek

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

vlotte overstap de aanpassing van het voorschot oke na 1 telefoontje prima service.

- Hugo Creemers (Diepenbeek)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Prima dienstverlening en goede prijs.

Review geplaatst op 22 december 2015, 18:14, door Biets uit regio Kortessem

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na een zeer vlotte overstap.Duidelijke fakturen.Zeer klantvriendelijk en gedienstig.Correcte aanpassing van het maandbedrag.

- Biets (Kortessem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 487 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .