Total energieleverancier - Vergelijk energieprijzen in België

TotalEnergies energieleverancier

Klantbeoordeling Neutraal (1752)

Wat je moet weten over TotalEnergies

TotalEnergies was vroeger een leverancier die zich enkel op de B2B energiemarkt richtte, maar in 2016 kwamen daar ook particuliere contracten bij toen het bedrijf Lampiris overnam. In 2022 werd de naam volledig veranderd naar TotalEnergies.

TotalEnergies is Belgische marktleider als het gaat over energie die enkel en alleen opgewekt wordt via hernieuwbare energiebronnen, zoals windenergie, biomassa/-gassen, waterkracht en zonne-energie. Daarnaast helpt TotalEnergies jou je energie te verlagen door het aanbieden van isolatieoplossingen, ketelonderhoud, intelligente thermostaat, hout en pellets.

De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.

Promotie beleid

• Om de volledige promotie te ontvangen zal TotalEnergies rekening houden hoe lang je uiteindelijk klant bent gebleven of niet.
• In het geval dat je eerder dan 12 maanden weer overstapt naar een andere leverancier, dan zal de promotie pro-rata toegepast worden. Dit betekent dat als je na 11 maanden besluit weer over te stappen naar een andere leverancier, TotalEnergies in dat geval maar 11/12 deel van de promotie zal verrekenen op je jaarafrekening.
• De vaste vergoeding (onderdeel van de ENERGIE-kosten) is verschuldigd per begonnen contractjaar. Vanaf het tweede contractjaar wordt de vaste vergoeding pro rata berekend.
Vergelijk alle TotalEnergies producten

Goedkoopste tarieven van TotalEnergies

Goedkoopste tarieven van TotalEnergies

Pixie VL
€ 2.093,43
€ 1.948,46 per jaar

TotalEnergies Pixie VL

TotalEnergies welkomstkorting € 144,98
Korting € 145
klant worden
Pixie VL
€ 617,82
€ 550,84 per jaar

TotalEnergies Pixie VL

TotalEnergies welkomstkorting € 66,98
Korting € 67
klant worden

Vergelijk TotalEnergies met je huidige leverancier

Vergelijk TotalEnergies met je huidige leverancier en bereken je besparing

Meer informatie over TotalEnergies

Waarom kiezen voor TotalEnergies

Waarom je voor TotalEnergies als energieleverancier moet kiezen? Bij TotalEnergies geniet je van 100% groene energie. Ze willen steeds de beste prijs-kwaliteit aan hun klanten aanbieden.

De beste manier om dit te weten te komen of TotalEnergies ook voor jou de voordeligste leverancier zou zijn, is door een vergelijking te maken op onze website. Maar ook deze informatie gaat je helpen om de juiste keuze te maken.

Wat maakt TotalEnergies uniek?

Energieleverancier TotalEnergies houdt zich naast het verdelen van elektriciteit en gas, bezig met maatschappelijk engagement. De waarden zijn op elk niveau van het bedrijf terug te vinden. Ze verdelen ze onder in vijf concrete punten:
• Menselijk
• Groen
• Intelligent
• Lokaal
• Transparant

De beloftes van TotalEnergies

De energieleverancier heeft een strakke visie: hernieuwbare energiebronnen zijn dé oplossing van de toekomst en is zowel economisch als ecologisch gezien een goede oplossing. Daarnaast neemt TotalEnergies zich voor om een aanzienlijk voordeliger tariefbeleid aan te bieden, dan dat van de historische elektriciteits- en gasleveranciers.

Standpunt van de consument
TotalEnergies verzet zich tegen alle regels die niet in het belang van de consument zijn. Bij de energieleverancier laten ze zich liever inspireren door het standpunt van de consument, dan bijvoorbeeld dat van andere leveranciers. Zo volgt TotalEnergies bijvoorbeeld de aanbevelingen van consumentenorganisatie Test-Aankoop. Een goed voorbeeld is de verbrekingsvergoeding die TotalEnergies schrapte nog voor de andere leveranciers het overwogen.

Op mensenmaat
Binnen het energiebedrijf kan iedereen zijn ideeën en aanbevelingen op tafel gooien, alle initiatieven worden dan ook gewaardeerd. Maar naast de interne keuken, wil TotalEnergies ook graag met jou een persoonlijke vertrouwensrelatie opbouwen en onderhouden. Ten alle tijden zullen je vragen met een glimlach en alle transparantie beantwoordt worden.

Groene energie
Met het milieu in het achterhoofd, wil Total steeds 100% groene energie aan zijn klanten aanbieden. Ook de toekomst ziet er bij Total rooskleurig uit. Zij zijn op weg om de marktleider te worden op gebied van hernieuwbare energie.

Snelle en efficiënte klantendienst
Je kan steeds bij de klantendienst terecht!. Zij staan je zo snel mogelijk bij om antwoord te bieden op al jouw vragen of opmerkingen.

Energieleverancier Total vergelijken

Twijfel je of Total de voordeligste energieleverancier voor jou bedrijf is? Maak dan een vergelijking via onze website. Wil je graag persoonlijk advies? Dan staan we online en telefonisch voor je klaar, dus neem zeker contact op met onze klantendienst.

TotalEnergies klantendienst

Telefoonnummer:

Klant worden: 011-37 38 00
Bestaande klanten: 02-486 22 00

Klantendienst adres:

Handelstraat 93
1040 Brussel

Onze klantwaardering

Onze klanten zijn over het algemeen neutraal over TotalEnergies
Beoordeling 1752 klanten
Zeer tevreden
18%
Tevreden
32%
Neutraal
28%
Ontevreden
10%
Zeer ontevreden
12%
Deze beoordeling is gebaseerd op de mening van alle klanten die via Aanbieders.be overgestapt zijn naar deze energieleverancier. Zij geven aan of de uiteindelijke overstap naar volle tevredenheid is verlopen en beoordelen de nieuwe leverancier op de volgende onderdelen: of de ontvangen communicatie van de leverancier duidelijk en correct is, of zij het juiste tarief hebben gekregen en of het berekende voorschot naar verwachting is. Het delen van elkaars ervaringen helpt nieuwe bezoekers weer met het maken van een goede keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Ontdek andere leveranciers

Aspiravi Energy

Aspiravi Energy

Elegant

Elegant

Eneco

Eneco

Energie.be

Energie.be

Energy People

Energy People

ENGIE

ENGIE

Frank Energie

Frank Energie

Luminus

Luminus

Mega

Mega

OCTA+

OCTA+

Sociaal Tarief

Sociaal Tarief

Trevion

Trevion

Wase Wind

Wase Wind