Total

Total Gas en Elektriciteit 100% Groene Energie

Total

TOTAL Gas & Power is een B2B leverancier van aardgas, elektriciteit en hernieuwbare energie. Ze zijn al sinds lange tijd actief op de Belgische energiemarkt. Sinds 2016 is de energieleverancier ‘Lampiris’ overgenomen door ‘Total Group’ en vallen professionele klanten onder Total Gas & Power. Consumenten kunnen voor hun energie nog steeds bij Lampiris terecht.

Dáárom Total

Waarom u voor Total als energieleverancier moet kiezen? Bij Total geniet je van 100% groene energie. Ze willen steeds de beste prijs-kwaliteit aan hun klanten aanbieden.

Elk bedrijf wil natuurlijk zo veel mogelijk kosten besparen. Waarom zou je dan teveel voor je energie betalen? De meeste energieleveranciers houden geen rekening met de omstandigheden waarin uw onderneming zich bevindt. Bij Total doen ze dat wel. Ze kijken naar de oppervlakte van de gebouwen, aantal werknemers, weersomstandigheden,... om te kijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. En dat tegen de beste prijs!

Vergelijk de prijzen voor B2B met onze energie vergelijkingstest. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om vergelijkingen uit te voeren.

Wat maakt Total uniek?

Total is ook zeer sterk met de toekomst van energie bezig. Momenteel bieden ze al groene energie aan maar binnen 20 jaar willen ze marktleider zijn op gebied van hernieuwbare energie. Ze willen zelfs andere ondernemingen helpen met het opwekken van hun eigen stroom.

De beloftes van Total

Competitieve prijzen
Dankzij het internationale karakter van Total kunnen ze druk uitoefenen op de prijzen. Dat vertaalt zich dan weer in lagere prijzen voor de klanten.

Groene energie
Met het milieu in het achterhoofd, wil Total steeds 100% groene energie aan zijn klanten aanbieden. Ook de toekomst ziet er bij Total rooskleurig uit. Zij zijn op weg om de marktleider te worden op gebied van hernieuwbare energie.

Snelle en efficiënte klantendienst
Je kan steeds bij de klantendienst terecht!. Zij staan je zo snel mogelijk bij om antwoord te bieden op al jouw vragen of opmerkingen.

Energieleverancier Total vergelijken

Twijfel je of Total de voordeligste energieleverancier voor jou bedrijf is? Maak dan een vergelijking via onze website. Wil je graag persoonlijk advies? Dan staan we online en telefonisch voor je klaar, dus neem zeker contact op met onze klantendienst.

Wist je trouwens ...

  • Groene energie
  • Snelle en efficiënte klantendienst
  • Aanbod zonnepanelen
  • Elektrische laadpalen
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord