Essent

Energie zoals het hoort

8.6

Essent

Essent, onderdeel van Essent Nederland, dat dan weer onderdeel is van internationale groep Innogy, levert elektriciteit en gas. Als nummer één leider op de windparkenmarkt in Europa is het grote supporter en manager van hernieuwbare energie en dus ook van onze toekomst.

Essent blijft bij zijn vak en biedt dus geen extra diensten aan maar werkt wel samen met partner Volta Energycare om zonnepanelen aan te bieden aan zijn klanten.

Dáárom Essent

Ben je curieus of Essent voor jou de gepaste formule heeft? Op deze pagina vind je het volledige productaanbod van deze energieleverancier. Ze bieden zowel elektriciteit als gas, voor zowel particulieren als kleine zelfstandigen. Wij zijn er alvast van overtuigd dat je hier zal vinden wat je zoekt. Om je te helpen bij je keuze, geven we nog wat meer informatie over de energieleverancier Essent.

Wat maakt Essent uniek?

Bij deze energieleverancier geniet je van al het goede dat energie te bieden heeft. Ze selecteren voor jou het product dat het beste bij je past en bieden interessante voordelen op jouw maat. Daarnaast is de klantendienst vlot bereikbaar op verschillende manieren. Jij kiest!

De beloftes van Essent

Essent is fan van duurzame oplossingen en biedt deze dan ook aan al zijn klanten aan. Denk maar aan zonnepanelen, een goed geïsoleerde woning, simpele bespaartips en de slimme thermostaat tado°.

Trouw wordt beloond
Bij Essent wordt je als klant beloond voor je vertrouwen. Dit met échte voordelen zoals gepersonaliseerde promoties en aanbiedingen. Maar ook exclusieve kortingen en verrassende acties worden toegevoegd.

Persoonlijke aanpak
Niet enkel krijg je als klant persoonlijke aanbiedingen, ook past deze energieleverancier de communicatie aan. Ze houden rekening met jouw behoeften. Daarnaast is de essent.be-klantendienst vlot bereikbaar via verschillende kanalen: telefonisch, online, Facebook, Twitter, post …

Essent neemt haar verantwoordelijkheid
Gebeurde er een foutje? Essent geeft dat eerlijk toe en gaat snel op zoek naar een gepaste oplossing. Maar het gaat verder, de energieleverancier neemt ook deel aan het publieke energiedebat en neemt standpunten in om haar klanten te verdedigen. Het gaat hier over standpunten zoals duurzaamheid, goede prijzen, kwaliteit en innovatie.

Energieleverancier Essent vergelijken

Neem jij graag de proef op de som en wil je zien hoe Essent scoort ten opzichte van de andere energieleveranciers? Vergelijk dan het aanbod via onze vergelijker en maak je keuze.

Wist je trouwens ...

  • Essent een gevestigde waarde is op de markt?
  • bestaande en nieuwe klanten beloond worden met acties en promoties?
  • de focus ligt op elektriciteit en gas?
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord