ENGIE Electrabel

Engie Electrabel helpt je om minder uit te geven aan je energie

7.3

ENGIE Electrabel

Engie Electrabel heeft een historisch verleden in ons land. Het was, voor de privatisering van de energiemarkt, onze enige nationale energieleverancier.  Engie Electrabel is nog steeds de nummer één energieproducent- en leverancier in ons land met een eigen productiepark met fossiele brandstofcentrales, kerncentrales en installaties voor hernieuwbare energiebronnen zoals een spaarbekkencentrale.

Het levert ook aardgas en bijproducten zoals zonnepanelen, slimme thermostaten, houtpellets en een energiepack voor de elektrische wagen. 

Dáárom ENGIE Electrabel

Heb je nog twijfels of Engie Electrabel de juiste energieleverancier voor jou is? Dan geven we je graag wat meer uitleg over wie Engie Electrabel is en waarom je deze leverancier zou kiezen. We lichten al graag een tipje van de sluier: Engie Electrabel is zowel de oudste, als de grootste energieleverancier in België.

Wat maakt Engie Electrabel uniek?

Deze energieleverancier engageert zich ertoe om jou te helpen minder uit te geven voor elektriciteit en gas. Om hiervoor te zorgen, bieden ze voordelige prijzen. Daarnaast kan je bij deze leverancier ook terecht voor oplossingen om je verbruik in huis te verlagen. Hiervoor bieden ze bijvoorbeeld de slimme thermostaat Boxx aan. Dit toestel geeft je controle over je energieverbruik en laat je toe om toestellen vanop afstand te beheren.

De beloftes van Engie Electrabel

De missie van energieleverancier Engie Electrabel is om je minder uit te doen geven aan je energie. Dit zijn de beloftes die ze maken:

Tevreden klanten is de motivatie
Bij energieleverancier Engie Electrabel zetten de medewerkers alles op alles om jou zo goed mogelijk te helpen en je oproepen zo snel mogelijk te beantwoorden. Om dit te staven met concrete cijfers: 88 procent van de ontvangen oproepen naar de Energielijn werden beantwoord ten opzichte van het totaal.

Bespaar op je energie
Door te besparen op energie, bespaar je ook automatisch in je portefeuille. Bij Engie Electrabel helpen ze je op verschillende manieren besparen: door de voordelige tarieven die ze aanbieden, de unieke welkomstkorting die je ontvangt als nieuwe klant én de oplossingen om thuis ook het energieverbruik te verminderen.

Verhoog je comfort
Door de verschillende toepassingen, zoals Boxx, kan je het comfort in huis naar een nieuw niveau tillen. Niet enkel verbetert je wooncomfort, maar ook de lagere energierekening zorgt voor meer comfort. Er blijft namelijk geld over om jezelf te verwennen en tijd te maken voor je gezin.

Energieleverancier Engie Electrabel vergelijken

Nog niet helemaal overtuigd dat Engie Electrabel de geschikte leverancier voor jou is? Maak dan snel de vergelijking via onze energievergelijker. Zo zie je alle energieleveranciers nog eens op een rijtje en kan je weloverwogen je keuze maken.

Wist je trouwens ...

  • Eigen energieparken
  • Gevestigde leverancier
  • Biedt groene energie aan
  • Biedt extra diensten aan
  • Klantendienst is 24 op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar
Mogen we jouw gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord