Over eni

eni is een van de grootste geïntegreerde energiebedrijven in de wereld en actief in de winning, productie en verkoop van olie, aardgas en elektriciteit.
Wereldwijd is eni aanwezig in 85 landen en in Europa voorziet eni meer dan 9 miljoen klanten dagelijks van energie. In België is eni actief in de aardgas- en elektriciteitsmarkt, de petrochemie (Versalis) en engineering voor de olie- en aardgasindustrie (Saipem).

eni wil energie weer transparant en verstaanbaar maken. We bieden eenvoudige en slimme oplossingen, duidelijke producten en een overzichtelijke administratie:

1.    U komt op de eerste plaats
Bij eni draait alles rond u: u bent onze prioriteit. En dat maken we waar in alle facetten van onze dienstverlening. Precies daarom zijn we elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8 tot 20 uur, en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Hebt u ons buiten die uren nodig? Kies dan voor de optie ‘bel me terug’.

2.    In alle vertrouwen

U bent lid van een grote familie. In Europa vertrouwen meer dan 9 miljoen klanten op eni. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw energiebevoorrading: eni is een grote groep met eigen gasproductie wereldwijd.

3.    Vernieuwende oplossingen die het verschil maken

Uw leven verandert, en dus ook uw energieverbruik. eni ontwikkelde volumeschijven zodat de uurtarieven zich aanpassen aan uw behoeften en zodat u niet te veel betaalt. En u moet daar zelf niets voor doen: wij doen het automatisch voor u.

 
eni

of bel 011-29 07 21 voor vrijblijvend advies

De ervaringen van andere bezoekers: lees objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   7,9/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 265 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door eni of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over eni

  •    7,9/10
  •    7,5/10
  •    7,6/10
  •    8,5/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 265 reviews
eni
Eindafrekening op basis van schatting

Review geplaatst op 20 augustus 2013, 22:06, door anoniem uit regio Ronse

Review eni flex 1 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Presenteerden een factuur van boven de 100 euro voor gas voor de maand juli, op basis van schatting ( nadat de verhuisgegevens niet goed waren aangekomen) Na telefonisch contact gingen ze dit aanpassen, maar ik moest vooral niet wachten met het absurde bedrag eerst te betalen. Uiteindelijk hebben ze 20 euro teruggestort.

- anoniem (Ronse)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een gastarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (5) | Ongepast?

eni
Top leverancier, nog nooit zo'n goede service gehad.

Review geplaatst op 11 mei 2013, 17:21, door Dimi uit regio Mol

Review eni flex 1 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lang zitten twijfelen over overstappen van Luminus of niet. Uiteindelijk een verkoper langs geweest. Heel eerlijk persoon, geen pusher! Liet mijzelf nadenken over zijn aanbod. Ik ben blij dat ik ben overgestapt, heb mijn afrekening zopas gekregen en heb gewoon plusminus 150euro voordeel ten opzichte van bij Luminus. Dikke aanrader voor iedereen!

- Dimi (Mol)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een gastarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (5) | Ongepast?

eni
Onbetrouwbaar, geeft te veel voorschot niet terug en facturatie hoger dan cijfers op deze website

Review geplaatst op 12 maart 2013, 09:28, door anoniem uit regio Asse

Review eni basic 1 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Te veel aan voorschot van 650 euro van verbruiksafrekening juni 2012 nog steeds niet terug ondanks verschillende schriftelijke aanvraag. Vraagt zelfs nog nieuwe voorschotten... Abonnementsvergoeding op factuur dubbele van cijfers op deze website (46 tegen 96 euro). Weinig betrouwbaar dus.

- anoniem (Asse)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (1) | Ongepast?

eni
Na afrekening duurder dan electrabel

Review geplaatst op 14 februari 2013, 22:03, door Johan Jacob uit regio Mechelen

Review eni relax 1 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na afrekening van de eerste jaarafrekening blijkt dat er nog extra bijkomende kosten zijn, waardoor de uiteindelijke kost beduidend hoger ligt dan wat wij vroeger bij Electrabel betaalde. Blijkbaar geven ze bij ondertekening niet alle kosten mee welke zij achteraf zullen factureren. of men hier van misleiding kan spreken ? in ieder geval zeg ik mijn overeenkomst eerstdaags bij ENI op.

- Johan Jacob (Mechelen)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Facturatie - jaarrekening: laat te wensen over

Review geplaatst op 20 december 2012, 23:56, door anoniem uit regio Kampenhout

Review eni flex 1 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Had ook recht op 2 maanden 'gratis' elektriciteit en korting gezinsbond. Beiden vergeten op jaarrekening. Kortingen gezinsbond werd afgehouden van bedrag domiciliëring. 2 maanden 'gratis' elektriciteit gaan ze pas verrekenen bij volgende jaarafrekening??!! Heb net een nieuwe jaarrekening gekregen waar de groene stroom opgeslagen is (= verschil met vorige jaarrekening 0.50 cent) dit hebben ze dan weer afgehouden van de 20 euro korting van de gezinsbond die onlangs gestort werd! Als ze alle kortingen correct zouden verrekenen op de jaarrekening zou dit een overzichtlijke jaarrekening zijn. Heb verschillende malen de klantendienst gecontacteerd. Wel hulpvaardige en vriendelijke mensen.

- anoniem (Kampenhout)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (5) | Ongepast?

eni
Tevreden over vriendelijk personeel,snel antwoord op vragen

Review geplaatst op 13 december 2012, 13:46, door anoniem uit regio Hasselt

Review eni basic 1 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben sinds jaren klant bij Nuon dat nu overgaat in Eni . Hoop dat de dienstverlening zo blijft,steeds tevreden geweest.Altijd antwoord gehad op vragen.

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een gastarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

eni
Wij stappen gewoon over van nuon naar eni

Review geplaatst op 13 december 2012, 11:30, door Luc Van De Weerd uit regio Lille

Review eni relax 3 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In de huidige prijzenjungle - waarin correct vergelijken gewoon niet meer lukt - kregen wij een mooi schriftelijk voorstel van Eni waar we op ingaan. Hopelijk zetten zij de positieve aanpak van Nuon voort ... Telefonisch worden we niet belaagd. De facturen mochten overzichtelijker.

- Luc Van De Weerd (Lille)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (4) | Ongepast?

eni
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 13 september 2012, 12:39, door Clauw uit regio Langemark-Poelkapelle

Review eni flex 1 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Voorlopig is de dienstverlening goed verlopen,hoopend dat het zo blijft.

- Clauw (Langemark-Poelkapelle)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een gastarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (3) | Ongepast?

eni
Ontevreden

Review geplaatst op 31 juli 2012, 16:38, door Verhemeldonck uit regio Herk-de-Stad

Review eni Budget 3 jaar

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij hadden een contract Nuon Budget afgesloten van 6,35€/jaar (wat op dit moment zelfs gratis is, blijkbaar een promotie), toen ons contract begon kregen wij maandelijks een afrekening van 5€/maand wat uitkomt op 60€ per jaar, administratiekosten wisten ze me te vertellen, ik was hier niet mee akkoord en vroeg om een jaarlijkse factuur, toen heeft de klantendienst mij van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk hebben we besloten om opnieuw over te stappen. Dit bedrijf moet eens leren haar contracten na te komen en geen valse informatie op het internet te plaatsen.

- Verhemeldonck (Herk-de-Stad)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (4) | Ongepast?

eni
Klantendienst onbestaande

Review geplaatst op 18 juli 2012, 16:55, door anoniem uit regio Boortmeerbeek

Review eni Nature 3jr (Groen)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

klantendienst is zo goed als onbestaande: wachten op een reactie duurt minstens 1,5 week tot langer. Ze zeggen zelf binnen 4 werkdagen te reageren, wat al belachelijk traag is, maar respecteren dit zelf nooit. en antwoorden dan kompleet naast de kwestie. Maar wel onterecthe administratiekosten aanrekenen, daar zijn ze goed in

- anoniem (Boortmeerbeek)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (3) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 265 reviews

Beoordelingen door echte klanten over eni

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over eni, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar eni? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u eni als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of eni hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige energieleverancier.

Klantendienst eni: Medialaan 34, 1800 Vilvoorde - Klant worden: 011-29 07 21 - Bestaande klanten: 078-15 28 28