Thuiswerkers veranderen massaal van internetprovider

Gepost op 09/04/2020 door Katelijn Eelen

Nu we voorlopig allemaal aan thuiswerk doen, is het aantal mensen dat effectief naar een andere internetprovider overstapt, enorm toegenomen. In dit artikel lees je hoe dat komt, en hoe je zelf gemakkelijk kan profiteren van de beste internetdiensten aan het voordeligste tarief.

 

Sneller surfen, streamen en gamen

 

Door de coronacrisis doet het merendeel van de Belgische bevolking aan thuiswerk. Logischerwijs hebben we dan ook een snelle verbinding nodig: wanneer je skypet met je collega’s, wil je natuurlijk ook niet dat je verbinding plotseling stilvalt. Ook in onze vrije tijd hebben we nood aan snel internet omdat we nu veel meer streamen, surfen en gamen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het aantal gebruikers dat nu verandert van internetprovider, tegenover de afgelopen weken maar liefst met 82 procent is toegenomen.

 

Gratis zender, films en series

 

Bovendien zullen veel mensen niet alleen hun contract voor internet, maar ook dat voor televisie onder de loep nemen.

Veel leveranciers van digitale televisie geven hun klanten al extra kanalen, films en series cadeau, maar het loont nog altijd om de packs van alle leveranciers te vergelijken. 

Welke voordelen biedt een andere leverancier, en aan welk tarief? 

 

Bellen, downloaden en streamen met je smartphone

Hoe zit het met telefonie trouwens? 

In deze tijden zal je veel meer met je vrienden en familie telefoneren en FaceTimen aangezien je niet op bezoek kan gaan. Daar heb je dus ook de nodige data en belminuten voor nodig. 

Je huidige provider geeft wel extra’s, maar misschien is er een provider die nog meer voordelen biedt, aan een beter tarief?

 

Bekijk de alles-in-één bundels

 

Ons advies? Ga eens kijken naar de bundels die zowel internet als tv als (mobiele) telefonie bevatten. 

Elke provider heeft zo’n pakket, en meestal zijn de tarieven erg voordelig. 

Je kan ze ook gemakkelijk aan je voorkeuren aanpassen. Bovendien krijg je dan maandelijks maar één factuur in de bus: handig om je overzicht te behouden.

 

Prijsvergelijking

 

Prijsvergelijking blijft dus lonen, maar hoe gaat het in z’n werk?

Wanneer je onze online vergelijker gebruikt, zie je meteen de promoties en prijzen van alle providers in België. Omdat zij allemaal in ons aanbod zijn opgenomen, ben je zeker van de laagste tarieven

Bovendien kan je dankzij onze handige filters het aanbod volledig naar jouw noden aanpassen.

Heb je de voordeligste provider gevonden? Dan schakelen wij je gratis over! Daar hoef je zelf niks voor te doen: wij zorgen ervoor dat je moeiteloos en zonder onderbrekingen overstapt.

Maar daar stopt onze service niet! Is je welkomstkorting verlopen, of is er een nieuw, voordeliger tarief met leuke voordelen en extra’s? Dan geven we je een seintje, en kan je opnieuw gratis overstappen! Zo geniet je altijd van de beste diensten voor internet, tv en (mobiele) telefonie, en dat aan de beste prijs.

 

Heb je nog een vraag over je telecomcontracten, of kunnen we je helpen met een vergelijking? Laat ons iets weten, dan helpt ons team van experts je met veel plezier verder!

 


Gerelateerde artikels

Posted on 04/01/2024 by Charles
Maandelijkse afrekening voor je energie: hoe werkt het?

Met de maandelijkse afrekening betaal je gewoon wat je de afgelopen maand aan energie hebt gebruikt, volgens de actuele energieprijzen. Het is eigenlijk net als de rekening van je telefoonmaatschappij. Hiervoor heb je wel een digitale meter nodig.  Heb je er eentje? Dan gaan we hieronder in op waarom het handig is voor vaste, variabele, […]

Lees het artikel
In deze blog lees je alles over het vermijden van slapende energiecontracten, zoals het herkennen van een slapend energiecontract en overstappen naar een nieuw contract.
Posted on 18/01/2023 by Katelijn Eelen
Het capaciteitstarief: wat verandert er?

Vanaf 2023 vervangt in Vlaanderen het capaciteitstarief voor een deel de huidige netwerkkosten. Dat systeem zou goedkoper moeten zijn voor velen en ons netwerk minder belasten. De overheid wil steeds meer inzetten om elektriciteit fossiele brandstoffen te laten vervangen. Om het netwerk te vrijwaren, moeten we ons gebruik aanpassen. Het capaciteitstarief helpt om bewuster om […]

Lees het artikel