Mega energieleverancier - Vergelijk energieprijzen in België

Mega energieleverancier

Klantbeoordeling Neutraal (1203)
Mega in het kort
  • Groene energie
  • Groothandelsprijzen
  • Groepsaankopen mogelijk
  • Klantendienst is bij klachten enkel te bereiken via e-mail
  • Biedt geen extra diensten aan
  • Alternatieve leverancier

Wat je moet weten over Mega

Mega is een jonkie op de Belgische energiemarkt met roots in Luik. Ze gaan prat op groene energie die ze aan groothandelsprijzen en dus goedkoper aanbiedt. Zo garandeert Mega dus mega-energie voor megaprijzen.

De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.

Promotie beleid

  • Om de volledige promotie te krijgen zal Mega rekening houden of je minimaal 12 maanden ononderbroken klant bent gebleven of niet.
LET OP:
  • In het geval dat je eerder dan 12 maanden weer overstapt naar een andere leverancier, zal de promotie in zijn geheel niet toegekend worden. Dit betekent dat als je na 11 maanden besluit weer over te stappen naar een andere leverancier, Mega in dat geval de promotie niet zal verrekenen op je jaarafrekening.
  • De vaste vergoeding (onderdeel van de ENERGIE-kosten) berekend afhankelijk van het aantal maanden dat je reeds klant bent geweest bij Mega. Ben je minder dan 6 maanden klant bij Mega, en beslis je dan om je contract stop te zetten? Dan zal je automatisch de vaste vergoeding betalen voor 6 maanden. Als je je contract stopzet als je 6 maanden of meer klant bent bij Mega, dan zal je vaste vergoeding pro rate berekend worden.
  • De korting wordt pas toegekend na één ononderbroken jaar verbruik en wordt toegepast op de afrekeningsfactuur, op voorwaarde dat je jouw facturen tijdens de volledige duur van jouw contract steeds op tijd hebt betaald. Deze eenmalige korting is voorbehouden voor nieuwe klanten en is niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen.
Vergelijk alle Mega producten

Goedkoopste tarieven van Mega

Smart Green Flex
€ 2.398,41
€ 1.945,05 per jaar

Mega Smart Green Flex

Mega welkomstkorting € 453,36
Korting € 453
klant worden
Smart Green Flex
€ 699,88
€ 548,62 per jaar

Mega Smart Green Flex

Mega welkomstkorting € 151,26
Korting € 151
klant worden

Vergelijk Mega met je huidige leverancier

Vergelijk Mega met je huidige leverancier en bereken je besparing

Meer informatie over Mega

Waarom kiezen voor Mega

Ken je energieleverancier Mega nog niet? Dan stellen we je graag voor aan deze redelijk nieuwe leverancier. Ze hebben recent grote stappen gezet om het klantpotentieel uit te breiden en zijn ook partner geworden van ons. Ze verkopen elektriciteit en gas online aan een groothandelsprijs, op een persoonlijke manier en duurzaam goedkoper. Dus als je nog twijfelt of Mega de energieleverancier is die het best bij jou past? Lees dan verder!


Wat maakt Mega uniek?

Mega speelt ondertussen mee met de grotere energieleveranciers. Ze bieden concurrentiële tarieven aan voor particulieren en professionelen. Bij dit jonge energiebedrijf hebben ze één missie: elektriciteit en gas aan de laagste prijs leveren, op een correcte en eenvoudige manier. Want zowel elektriciteit, als gas, zijn grondstoffen net zoals water én dus ook een basisbehoefte.


De beloftes van Mega

Goedkoper
Hou je niet van verrassingen op je factuur? Dan is Mega een goede keuze, zeker als je voor een vaste prijs kiest. Want de leverancier komt er vaak als voordeligste speler van de markt uit, ook bij groepsaankopen blijkt het tarief van Mega erg goed te scoren.

Persoonlijke klantendienst
Mega kiest er bewust voor om niet met een extern callcenter te werken, maar beantwoord zelf je vragen. Zo staat er altijd een deskundig en enthousiast persoon paraat om telefonisch al je vragen te beantwoorden.

Groene energie
Deze energieleverancier hanteert een milieuvriendelijke aanpak en ondersteunt hernieuwbare energieproductie. Op die manier bieden zij groene elektriciteit aan jou als klant. Wist je trouwens dat ze een score van 17/20 halen bij Greenpeace?! Dit maakt Mega één van de groenere spelers op de energiemarkt.

Belgisch
In dat groene plaatje, speelt ook de lokale factor mee. Het is een Belgisch bedrijf dat bijdraagt aan onze eigen economie. Dit doen ze door werkgelegenheid te creëren en een alternatief te zijn voor grote buitenlandse multinationals.


Energieleverancier Mega vergelijken

Uiteindelijk is gas, gas en stroom, stroom, dus je betaalt beter de laagste prijs voor deze basisbehoefte.

Twijfel je of Mega de voordeligste energieleverancier voor jou is? Maak dan een vergelijking via onze website.

Wil je graag persoonlijk advies? Dan staan we online en telefonisch voor je klaar, dus neem zeker contact op met onze klantendienst.

Mega klantendienst

Telefoonnummer:

Klant worden: 011-37 38 00
Bestaande klanten: 04-268 20 00

Klantendienst adres:

Rue Natalis 2
4020 Luik

Onze klantwaardering

Onze klanten zijn over het algemeen neutraal over Mega
Beoordeling 1203 klanten
Zeer tevreden
16%
Tevreden
31%
Neutraal
26%
Ontevreden
9%
Zeer ontevreden
18%
Deze beoordeling is gebaseerd op de mening van alle klanten die via Aanbieders.be overgestapt zijn naar deze energieleverancier. Zij geven aan of de uiteindelijke overstap naar volle tevredenheid is verlopen en beoordelen de nieuwe leverancier op de volgende onderdelen: of de ontvangen communicatie van de leverancier duidelijk en correct is, of zij het juiste tarief hebben gekregen en of het berekende voorschot naar verwachting is. Het delen van elkaars ervaringen helpt nieuwe bezoekers weer met het maken van een goede keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Ontdek andere leveranciers

Aspiravi Energy

Aspiravi Energy

Elegant

Elegant

Eneco

Eneco

Energie.be

Energie.be

Energy People

Energy People

ENGIE

ENGIE

Frank Energie

Frank Energie

Luminus

Luminus

OCTA+

OCTA+

Sociaal Tarief

Sociaal Tarief

TotalEnergies

TotalEnergies

Trevion

Trevion

Wase Wind

Wase Wind