Deze vragen krijgen we vaker

Ik wil geen vaste lijn meer, wat zijn de mogelijkheden?

We chatten, sms’en en mailen erop los en dus verhuist de vaste telefoon steeds vaker van op de kast naar in de kast. Wie genoeg heeft van een vast toestel in huis, heeft vandaag gelukkig een zee aan alternatieven om toch ‘belbaar’ te blijven.

• Een mobiele gsm of smartphone is compact en neem je dus altijd en overal met je mee. Let wel, mobiel bellen is duurder dan bellen met een vaste lijn.
  • Via apps als WhatsApp, Viber en Signal bel je gratis met je smartphone, op voorwaarde dat je gesprekspartner de app ook heeft geïnstalleerd.
  • Ook via internet heb je een aantal mogelijkheden om te telefoneren. Skype is veruit de bekendste. Skype is gratis downloadbaar op je computer en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Naar andere Skype-gebruikers bel je gratis, voor telefoontjes naar vaste of mobiele lijnen koop je Skype-krediet en bel je aan een laag tarief.

Providers bieden pakketten aan zonder vaste lijn, maar die zijn niet altijd goedkoper dan de varianten mét vaste lijn. In dat geval kun je ervoor kiezen om je vaste lijn er wel bij te nemen maar niet te activeren. Soms is ‘more’ ook wel eens ‘less’.

Niet gevonden wat je nodig hebt? Contacteer ons

Aanbieders.be maakt gebruik van cookies – inclusief cookies van derde partijen – om informatie te verzamelen over de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Hiermee kunnen we je de best mogelijke ervaring bieden, onze website blijven verbeteren en jouw aanbiedingen doen die aansluiten bij je interesses. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Klik voor meer details over ons gebruik van cookies of om op elk moment jouw voorkeuren te wijzigen op ‘Meer informatie, ook over het weigeren van cookies’.