Kan ik ook tv-kijken op mijn smartphone, computer en tablet?

Dat kan zeker, maar niet bij elke provider. Yelo van Telenet, Proximus TV en VOOmotion van VOO zijn tv-apps waarmee je overal tv kunt kijken zodat je nooit een moment moet missen van je favoriete programma’s. Je kunt de tv-app ook gebruiken als afstandsbediening voor je tv en je kunt er vanop afstand programma’s mee opnemen en wissen.

Niet gevonden wat je nodig hebt? Contacteer ons

Om je bezoek aan onze website persoonlijker en makkelijker te maken, gebruikt onze website cookies. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Got it!