Dommel

DOMMEL

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 011-92 00 00Klanttevredenheid:   2.9 /10 - 113 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   2.9/10


Er zijn 113 beoordelingen geschreven over Dommel. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Dommel of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Dommel

  •    4.4/10
  •    2.0/10
  •    2.0/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 113 reviews
Dommel
Geen dommel meer oplichters

Review geplaatst op 18 oktober 2018, 11:14, door Mimo uit regio Vorst

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Schandalig factuur was hun probleem dat ze niet betaald hebben gekregen internet stop gezet na betaling van 3 weken nog steed geen internet bellen en nog s bellen Technicien zou gestuurd worden vrij genomen en niet komen opdagen

- Mimo (Vorst)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Dommel
Mooie beloftes maar complete ramp ! zint eer ge begint.....

Review geplaatst op 02 december 2017, 11:35, door Nadia uit regio Aarschot

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na Mobile Viking is dit een complete ramp. Ben veranderd omdat ik meer bel dan data gebruik. Al wat ik zelf moest doen (ingeven van mijn persoonlijke gegevens, ging goed. Ik kreeg zelfs vrij snel de sim-kaart toegestuurd. En dan begint de miserie maar 800 karakters volstaan niet om mijn verhaal te doen. Ik vind op internet ook geen enkele naam van een verantwoordelijke of manager binnen dit bedrijf. Schimmige bedoening....

- Nadia (Aarschot)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Neen (8) | Ongepast?

Dommel
Slechtste provider!

Review geplaatst op 02 juli 2017, 12:04, door anoniem uit regio Schoten

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij sukkelen nu al 2 weken met hun internet en de modem die constant uitvalt Mail je een klacht, dan sluiten ze die af. Zonder contact op te nemen.

- anoniem (Schoten)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (5) | Ongepast?

Dommel
Onbetrouwbare dienstverlening!

Review geplaatst op 29 juni 2017, 13:48, door anoniem uit regio Genk

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Je krijgt het pakket toegestuurd via post, daarna maken ze je een afspraak voor de installatie, maar dan komen ze op toch telkens op andere momenten als je niet thuis bent. Vanaf de derde afspraak moet je dan wel 50 euro betalen voor de installatie! Ik weiger dit en besluit geen gebruik te maken van hun diensten. Meteen stuur ik hun pakket terug, ongeopend en ongebruikt. Vervolgens krijg je een factuur van bijna 240 euro voor allerhande kosten!!! Als je dit weigert te betalen gaan ze meteen door met aangetekend schrijven etcetera... Ik kan de kwaliteit van hun internet en de streaming op zich niet beoordelen, maar ik weet ondertussen dus wel dat ze onbetrouwbaar zijn in hun afspraken en hun klantvriendelijkheid. Geen aanrader dus! Mvg, S.G.

- anoniem (Genk)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (3) | Ongepast?

Dommel
Ik raad niemand dommel aan.

Review geplaatst op 29 juni 2017, 10:05, door anoniem uit regio Schoten

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eerst aansluitings factuur heeft on 250 euro totaal gekost! Ze werken blijkbaar met 2 maanden voorhand te betalen plus aansluiingskosten Klachten worden niet verholpen. Ze kunnen daarover geen antwoord geven. Het is gewoon zo! Nergens wordt dat vermeld Internet snelheid, onder gemiddeld Enkel het gratis bellen is oke.

- anoniem (Schoten)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (3) | Ongepast?

Dommel
Prijs kwaliteit net ok

Review geplaatst op 07 november 2016, 11:35, door anoniem uit regio Lier

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

internet is niet echt snel, gaat hier niet boven 10mb maar voldoet waarvoor ik het gebruik. mailbox geeft vaak problemen, vertraging ,certifikaatproblemen niet te gebruiken dus voor professionele mails dus.De prijs ligt vrij laag maar is niet de goedkoopste.

- anoniem (Lier)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (5) | Ongepast?

Dommel
Super helpdesk goed bereikbaar

Review geplaatst op 31 oktober 2016, 10:01, door Bas Van Mook uit regio Antwerpen

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het is overal wel wat , en ook ik heb al eens een probleem gehad, maar buiten dat ze erg voordelig zijn met GSm abonnement ( rest geen ervaring) . Zijn ze snel en accuraat om persoonlijk het probleem op te lossen. Voor mij een dikke 10 voor Dommel GSM.

- Bas Van Mook (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (2) | Ongepast?

Dommel
Goed

Review geplaatst op 01 oktober 2016, 14:29, door Gianni uit regio Maasmechelen

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prijs kwaliteit is zeer goed, gebruik deze voor internet en gsm. Staan altijd klaar voor te helpen,enige negatieve is dat ze geen weekend service hebben. Snelheid i terner is ruim voldoende voor de gewone gebruiker. Vind je de snelheid te laag in de 40€ abbo. Kan je die zelf verdubbelen in je instellingen. Alleen kost je het dan wat meer.

- Gianni (Maasmechelen)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (3) | Ongepast?

Dommel
Al jarenlang een positieve ervaring

Review geplaatst op 23 september 2016, 08:35, door anoniem uit regio Mechelen

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik begrijp de negatieve commentaren hier niet goed. We zijn al 7 jaar klant met vast internet +tel. In die jaren 2 x uitval: éénmaal lag de oorzaak bij dommel, was binnen de 2 uur opgelost, recent lag de oorzaak bij straatwerken (tel-kabel beschadigd door graafwerken). O ja, de router is vorig jaar ook defect geweest (viel geregeld uit). Correcte diagnose was snel gesteld en we hebben voor een kleine opleg een router met veel meer mogelijkheden.Snelheid ligt niet zo hoog als beloofd maar ruim voldoende om met 2 of 3 computers tegelijk HD-filmpjes op youtube te kijken, vlot te downloaden,... Ik vergelijk geregeld de tarieven en Dommel lijkt me steeds onklopbaar. Sinds kort hebben we met 3 ook mobiel bij Dommel, en als je je internet verstandig gebruikt zijn ook daar de tarieven onklopbaar

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (3) | Ongepast?

Dommel
Dommel mobile - goedkoop - maar ook beperkt in dienstverlening (geen de lijn tickets)

Review geplaatst op 25 mei 2016, 10:22, door Jakob De Proft uit regio Begijnendijk

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aansluiten ging heel erg snel, klantendienst was snel en volledig met antwoorden. Toch hebben we nu spijt van onze aansluiting voor GSM gebruik. We zijn net tot de conclusie gekomen dat Dommel een van de weinige operatoren is waarbij we geen DE LIJN of parkeer tickets kunnen betalen. De prijzen zijn inderdaad heel sterk voor telefoneren. Maar wanneer iemand meer data gebruikt worden deze prijzen heel wat hoger. Toch altijd bewust omgaan en geel filmpjes bekijken via de gsm verbinding.

- Jakob De Proft (Begijnendijk)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (2) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 113 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Dommel

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Dommel, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Dommel? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Dommel als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Dommel hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .