back

MyMoney'tor: Bespaar tot € 750 per jaar

Moest je er nog aan twijfelen: het kan flink opbrengen om regelmatig je contracten en abonnementen tegen het licht te houden.

Thank you for sending the request lorem ipsum.

MyMoney’t or: Bespaar tot € 750 per jaar

Moest je er nog aan twijfelen: het kan flink opbrengen om regelmatig je contracten en abonnementen tegen het licht te houden.

Dankzij de onderlinge concurrentie tussen aanbieders, zijn de prijzen voor energie, telecom en (mobiel) internet sterk onderhevig aan schommelingen. Misschien had je een jaar of twee, drie, vier geleden een scherp tarief voor je energiecontract of je gsm-abonnement, maar dat betekent niet dat je dat vandaag nog altijd hebt.

Sterker nog, het is bijna 99 procent zeker dat je vandaag beter kunt doen.

Gebruik zeker onze handige vergelijkingsmodule om te zoeken naar actuele tarieven. Je zal ervan versteld staan hoeveel je kunt besparen. Alle geschikte producten van de verschillende aanbieders, worden op dezelfde manier in kaart gebracht, zodat je één-op-één kunt vergelijken zonder verwarring.

Voor doorgedreven vergelijkers als jij gaan we trouwens binnenkort nog een stapje verder—en dat in de vorm van de MyMoney’t or-omgeving. Dit is een gepersonaliseerde omgeving waarin je al je contracten kunt onderbrengen. Door al je huidige tarieven en contracten op één plek samen te brengen, is het gemakkelijker dan ooit om je vaste kosten in de gaten te houden.

Daarbij helpen we trouwens graag: door proactief voor jou te monitoren, stap je nog sneller over op de beste deals. Zo betaal je nooit een cent te veel, voor geen enkel contract.

Op de hoogte blijven

MyMoney’t or wordt heel binnenkort op de wereld losgelaten. Laat hieronder je e-mailadres achter en ontdek de module in primeur bij lancering. Aftellen geblazen!

Mogen we je gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien?
Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten.
Bekijk hoe wij en onze partners gegevens verzamelen en gebruiken.
Akkoord