We hebben 4 tarieven gevonden vanaf € 2.529,48 per jaar

Selecteer je huidige tarief om je besparing te bepalen

We helpen je graag
 • Bel 011-37 38 00 Vandaag tot 16u
 • Bel me terug Plan een gesprek

In hoeverre kan ik afgaan op jullie ingeschatte jaarkost?

 1. Je werkelijke verbruik

De vergelijking die je maakt is gebaseerd op het verbruik dat je ingaf óf de situatie (aantal inwonenden + type woning = gemiddeld verbruik) die je aanduidde.

Je werkelijke afrekening wordt echter verrekend op je werkelijke verbruik. Dit verbruik valt moeilijk te voorspellen. Zeker nu. Waarschijnlijk plan je de komende winter zo weinig mogelijk te gebruiken. Mogelijk vond je zelfs alternatieven om je woning te verwarmen. De kans dat je minder zal verbruiken dan de afgelopen 12 maanden is dus best wel groot.

 1. Prijsschommelingen op de markt

In tegenstelling tot een vast tarief, volgt een variabel tarief de schommelingen op de markt. Dat maakt het moeilijk om een voorspelling te doen. Daarom ontwikkelde de VREG een nieuwe berekeningsmethode die vertrekt vanuit de verwachte prijzen voor de komende 12 maanden. Deze verwachting is dan weer gebaseerd op:

 • de termijn waarop uw prijs wijzigt;
 • de beurs waarop uw leverancier energie koopt en;
 • de gebruikte prijsnoteringen van de beurs die je contract volgt.
 1. Steunmaatregelen van de overheid

Wie een variabel energiecontract heeft (of een vast contract afgesloten of hernieuwd na 1 oktober 2021) krijgt van november 2022 tot maart 2023 (5 maanden) elke maand een korting op de gasfactuur (135 euro per maand) en op de elektriciteitsfactuur (61 euro per maand).

Deze steunmaatregelen zijn nog niet verrekend in je vergelijking. Je mag ze er dus zelf nog aftellen.

Heeft het nog wel zin om te vergelijken?

Absoluut, meer dan ooit zelfs. De tarieven liggen momenteel weliswaar een heel stuk hoger dan dat je gewend bent, maar de verschillen tussen leveranciers zijn nu ook heel fors. Voor een gemiddeld gezin van 4 personen in een vrijstaande woning kom je al op een verschil van duizenden euro’s tussen de goedkoopste en de duurste.

Je doet er dus goed aan om na te gaan welke leverancier de beste prijzen heeft. Dat hoeft niet elke maand de nummer 1 te zijn. Zolang je tariefplan nog in de top van het klassement zit, zit je goed. Zie je het er niet meer tussen staan, stap je best over.

Waarom ligt mijn voorschotbedrag zoveel hoger dan aanvankelijk werd uitgerekend?

In de vergelijking die je via ons maakt, verrekenen wij eventuele korting(en) direct in het jaarbedrag. Om in te schatten hoe hoog jouw maandelijks voorschotbedrag zal zijn delen wij dit jaarbedrag (incl. kortingen) gewoon door 12 maanden.

Er zijn momenteel twee verschillende manieren om je jaarbedrag te berekenen. De Creg-methode of de Vreg-methode. Tot voor kort werd uitsluitend de Creg-berekening gebruikt.

Echter, vanaf deze maand is vrijwel elke leverancier overgestapt naar de VREG-methode. Dat zorgt ervoor dat je voorschotbedrag een stuk hoger uitvalt dan bij de berekening volgens de Creg-methode.

Hou er dus rekening mee dat jouw voorschotbedrag stuk hoger uitvalt ten opzichte van hetgeen je gewend bent via de CREG-methode.

Aangezien niemand in de toekomst kan kijken, weten we dan ook niet of je werkelijke afrekening na een jaar ook daadwerkelijk zo hoog komt uit te vallen. Je kunt het voorschotbedrag zelf aanpassen (let op: bij sommige leveranciers maar tot maximaal 20% van hetgeen zij zelf voorstellen) in je online klantenportaal of door rechtstreeks contact op te nemen met je leverancier. Probeer het voorschotbedrag in ieder geval zo hoog als mogelijk te zetten en/of zet zo goed als het kan geld opzij om na een jaar de eindafrekening te kunnen betalen.

Het beste advies dat we je kunnen geven is om zo zuinig mogelijk te zijn de komende maanden. Zet de verwarming standaard lager en laat bijvoorbeeld niet onnodig lang lampen branden om maar een paar voorbeelden te geven.

Vergelijk met je huidige leverancier en bereken je besparing

Opgelet: belangrijke tariefinformatie voor zonnepanelen

Voor consumenten met een zonnepaneelinstallatie zullen de kosten voor het gebruik van het net vanaf 6 december 2021 worden gereguleerd volgens het type meter. Als u een conventionele (terugdraaiende) meter hebt, betaalt u een vast bedrag op basis van het vermogen (kVA) van de installatie. Dit vaste bedrag wordt ook wel het verbruikstarief genoemd. Als u een digitale meter hebt, krijgt u het teveel aan Kwh dat u teruglevert aan het net (injectie), terugbetaald. Bij deze compensatie wordt rekening gehouden met de kosten die u normaal had moeten betalen om het net te gebruiken. Er zij op gewezen dat de situatie in Vlaanderen verschilt van die in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Wallonië. Daar gelden andere regels. In Vlaanderen worden installaties van meer dan 10 kVA in sommige gevallen afzonderlijk behandeld.

Tarief gebaseerd op:
op basis van werkelijke afname
met het prosumententarief
Controleer jouw situatie
Vermogen omvormer:
kVa

Hoe wil je vergelijken?
Werkelijke afname:
Injectie dag
kWh
Injectie nacht
kWh
Injectie
kWh

Verfijn de prijzen

Vergelijking op basis van prosumententarief. Krijg je komende 12 maanden een digitale meter, dan volgt de afrekening op basis van je werkelijke verbruik.

Vermogen omvormer:
kVa
Hoe wil je vergelijken?
Werkelijke afname:
Injectie dag
kWh
Injectie nacht
kWh
Injectie
kWh
Maandpiek:
kW

De maandelijkse piek zoals gemeten in je digitale meter. Hiermee wordt je capaciteitstarief berekend.

  1
  Beste Prijs
  Meest gekozen
  Direct Variabel
  Klantbeoordeling Neutraal (2886)

  ENGIE - Direct Variabel

  Momenteel geen promoties
  • Variabel tarief elektriciteit
  • Variabel tarief gas
  • 0% groene energie
  • Contractduur:12 mnd
  €  2.529,48 per jaar €  210,79 prijs per maand
  Productdetails ENGIE - Direct Variabel
  electricity Elektriciteit: Direct Variabel
  gas Gas: Direct Variabel
  contract Contract
  • Looptijd contract: 12 maanden
  • Opzegtermijn: 1 maand
  • Gratis aansluiting/overstap
  • Beschikbaar in heel België
  services Producten
  • Betaling via overschrijving of domiciliering

  Over ENGIE

  ENGIE heeft een historisch verleden in ons land. Het was, voor de privatisering van de energiemarkt, onze enige nationale energieleverancier. ENGIE is nog steeds de nummer één energieproducent- en leverancier in ons land met een eigen productiepark met fossiele brandstofcentrales, kerncentrales en installaties voor hernieuwbare energiebronnen zoals een spaarbekkencentrale.

  Het levert ook aardgas en bijproducten zoals zonnepanelen, slimme thermostaten, houtpellets en een energiepack voor de elektrische wagen.

  De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.

  Promotie beleid

  • Om de volledige promotie te ontvangen zal Engie rekening houden of je minimaal 12 maanden klant bent gebleven of niet.
  • In het geval dat je eerder dan 12 maanden weer overstapt naar een andere leverancier, dan zal de promotie pro-rata toegepast worden. Dit betekent dat als je na 11 maanden besluit weer over te stappen naar een andere leverancier, Engie in dat geval maar 11/12 deel van de promotie zal verrekenen op je jaarafrekening.
  • De vaste vergoeding (onderdeel van de ENERGIE-kosten) wordt eveneens pro-rata verrekend. 
  • Enkel nieuwe klanten hebben recht op de getoonde promotie. Indien je gaat verhuizen of het betreft een aanvraag voor een nieuwe aansluiting heb je geen recht op een promotie.

  ENGIE Klantendienst

  Klant worden: 011/37 38 00
  Postbus 109
  2600 Berchem

  elektriciteit

  gas

  Totaal electriciteit & gas

  LET OP:
  * In de vergelijking die je via ons maakt, verrekenen wij de korting(en) direct in het jaarbedrag. Om in te schatten hoe hoog jouw maandelijks voorschotbedrag zal zijn delen wij dit jaarbedrag (incl. kortingen) gewoon door 12 maanden. Echter, de meeste leveranciers houden bij de bepaling van je maandelijks voorschotbedrag géén rekening met de korting(en). Deze korting(en) worden pas achteraf door de leverancier toegekend en verrekend met de jaarafrekening. Dat betekent dat het voorschotbedrag hoger uitvalt dan nodig is. Wil je je voorschotbedrag toch aanpassen? Dat kan altijd. Contacteer je leverancier, of laat ons iets weten: wij willen dat voor je doen met alle plezier!

  * De meeste leveranciers geven je de volledige korting pas als je minimaal 12 maanden klant blijft. Voorkom onaangename verrassingen en controleer ALTIJD even of je deze minimale periode van 12 maanden hebt gerespecteerd.  Want door het verliezen (helemaal of gedeeltelijk) van de korting zal je jaarafrekening hoger uitvallen dan nodig is.

  Onze klantwaardering

  Onze klanten zijn over het algemeen neutraal over ENGIE
  Beoordeling 2886 klanten
  Zeer tevreden
  23%
  Tevreden
  41%
  Neutraal
  24%
  Ontevreden
  6%
  Zeer ontevreden
  6%
  Deze beoordeling is gebaseerd op de mening van alle klanten die via Aanbieders.be overgestapt zijn naar deze energieleverancier. Zij geven aan of de uiteindelijke overstap naar volle tevredenheid is verlopen en beoordelen de nieuwe leverancier op de volgende onderdelen: of de ontvangen communicatie van de leverancier duidelijk en correct is, of zij het juiste tarief hebben gekregen en of het berekende voorschot naar verwachting is. Het delen van elkaars ervaringen helpt nieuwe bezoekers weer met het maken van een goede keuze voor een nieuwe energieleverancier.
  2
  Direct Variabel - 100% Belgisch groen
  Klantbeoordeling Neutraal (2886)

  ENGIE - Direct Variabel - 100% Belgisch groen

  Momenteel geen promoties
  • Variabel tarief elektriciteit
  • Variabel tarief gas
  • 100% groene energie 100% groen
  • Contractduur:12 mnd
  €  2.539,29 per jaar €  211,61 prijs per maand
  Productdetails ENGIE - Direct Variabel - 100% Belgisch groen
  electricity Elektriciteit: Direct Variabel - 100% Belgisch groen
  gas Gas: Direct Variabel
  contract Contract
  • Looptijd contract: 12 maanden
  • Opzegtermijn: 1 maand
  • Gratis aansluiting/overstap
  • Beschikbaar in heel België
  services Producten
  • Betaling via overschrijving of domiciliering

  Over ENGIE

  ENGIE heeft een historisch verleden in ons land. Het was, voor de privatisering van de energiemarkt, onze enige nationale energieleverancier. ENGIE is nog steeds de nummer één energieproducent- en leverancier in ons land met een eigen productiepark met fossiele brandstofcentrales, kerncentrales en installaties voor hernieuwbare energiebronnen zoals een spaarbekkencentrale.

  Het levert ook aardgas en bijproducten zoals zonnepanelen, slimme thermostaten, houtpellets en een energiepack voor de elektrische wagen.

  De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.

  Promotie beleid

  • Om de volledige promotie te ontvangen zal Engie rekening houden of je minimaal 12 maanden klant bent gebleven of niet.
  • In het geval dat je eerder dan 12 maanden weer overstapt naar een andere leverancier, dan zal de promotie pro-rata toegepast worden. Dit betekent dat als je na 11 maanden besluit weer over te stappen naar een andere leverancier, Engie in dat geval maar 11/12 deel van de promotie zal verrekenen op je jaarafrekening.
  • De vaste vergoeding (onderdeel van de ENERGIE-kosten) wordt eveneens pro-rata verrekend. 
  • Enkel nieuwe klanten hebben recht op de getoonde promotie. Indien je gaat verhuizen of het betreft een aanvraag voor een nieuwe aansluiting heb je geen recht op een promotie.

  ENGIE Klantendienst

  Klant worden: 011/37 38 00
  Postbus 109
  2600 Berchem

  elektriciteit

  gas

  Totaal electriciteit & gas

  LET OP:
  * In de vergelijking die je via ons maakt, verrekenen wij de korting(en) direct in het jaarbedrag. Om in te schatten hoe hoog jouw maandelijks voorschotbedrag zal zijn delen wij dit jaarbedrag (incl. kortingen) gewoon door 12 maanden. Echter, de meeste leveranciers houden bij de bepaling van je maandelijks voorschotbedrag géén rekening met de korting(en). Deze korting(en) worden pas achteraf door de leverancier toegekend en verrekend met de jaarafrekening. Dat betekent dat het voorschotbedrag hoger uitvalt dan nodig is. Wil je je voorschotbedrag toch aanpassen? Dat kan altijd. Contacteer je leverancier, of laat ons iets weten: wij willen dat voor je doen met alle plezier!

  * De meeste leveranciers geven je de volledige korting pas als je minimaal 12 maanden klant blijft. Voorkom onaangename verrassingen en controleer ALTIJD even of je deze minimale periode van 12 maanden hebt gerespecteerd.  Want door het verliezen (helemaal of gedeeltelijk) van de korting zal je jaarafrekening hoger uitvallen dan nodig is.

  Onze klantwaardering

  Onze klanten zijn over het algemeen neutraal over ENGIE
  Beoordeling 2886 klanten
  Zeer tevreden
  23%
  Tevreden
  41%
  Neutraal
  24%
  Ontevreden
  6%
  Zeer ontevreden
  6%
  Deze beoordeling is gebaseerd op de mening van alle klanten die via Aanbieders.be overgestapt zijn naar deze energieleverancier. Zij geven aan of de uiteindelijke overstap naar volle tevredenheid is verlopen en beoordelen de nieuwe leverancier op de volgende onderdelen: of de ontvangen communicatie van de leverancier duidelijk en correct is, of zij het juiste tarief hebben gekregen en of het berekende voorschot naar verwachting is. Het delen van elkaars ervaringen helpt nieuwe bezoekers weer met het maken van een goede keuze voor een nieuwe energieleverancier.
  3
  Flow Variabel
  Klantbeoordeling Neutraal (2886)

  ENGIE - Flow Variabel

  Momenteel geen promoties
  • Variabel tarief elektriciteit
  • Variabel tarief gas
  • 0% groene energie
  • Contractduur:12 mnd
  €  2.709,72 per jaar €  225,81 prijs per maand
  Productdetails ENGIE - Flow Variabel
  electricity Elektriciteit: Flow Variabel
  gas Gas: Flow Variabel
  contract Contract
  • Looptijd contract: 12 maanden
  • Opzegtermijn: 1 maand
  • Gratis aansluiting/overstap
  • Beschikbaar in heel België
  services Producten
  • Klantendienst telefonisch of via e-mail
  • Betaling via overschrijving of domiciliering

  Over ENGIE

  ENGIE heeft een historisch verleden in ons land. Het was, voor de privatisering van de energiemarkt, onze enige nationale energieleverancier. ENGIE is nog steeds de nummer één energieproducent- en leverancier in ons land met een eigen productiepark met fossiele brandstofcentrales, kerncentrales en installaties voor hernieuwbare energiebronnen zoals een spaarbekkencentrale.

  Het levert ook aardgas en bijproducten zoals zonnepanelen, slimme thermostaten, houtpellets en een energiepack voor de elektrische wagen.

  De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.

  Promotie beleid

  • Om de volledige promotie te ontvangen zal Engie rekening houden of je minimaal 12 maanden klant bent gebleven of niet.
  • In het geval dat je eerder dan 12 maanden weer overstapt naar een andere leverancier, dan zal de promotie pro-rata toegepast worden. Dit betekent dat als je na 11 maanden besluit weer over te stappen naar een andere leverancier, Engie in dat geval maar 11/12 deel van de promotie zal verrekenen op je jaarafrekening.
  • De vaste vergoeding (onderdeel van de ENERGIE-kosten) wordt eveneens pro-rata verrekend. 
  • Enkel nieuwe klanten hebben recht op de getoonde promotie. Indien je gaat verhuizen of het betreft een aanvraag voor een nieuwe aansluiting heb je geen recht op een promotie.

  ENGIE Klantendienst

  Klant worden: 011/37 38 00
  Postbus 109
  2600 Berchem

  elektriciteit

  gas

  Totaal electriciteit & gas

  LET OP:
  * In de vergelijking die je via ons maakt, verrekenen wij de korting(en) direct in het jaarbedrag. Om in te schatten hoe hoog jouw maandelijks voorschotbedrag zal zijn delen wij dit jaarbedrag (incl. kortingen) gewoon door 12 maanden. Echter, de meeste leveranciers houden bij de bepaling van je maandelijks voorschotbedrag géén rekening met de korting(en). Deze korting(en) worden pas achteraf door de leverancier toegekend en verrekend met de jaarafrekening. Dat betekent dat het voorschotbedrag hoger uitvalt dan nodig is. Wil je je voorschotbedrag toch aanpassen? Dat kan altijd. Contacteer je leverancier, of laat ons iets weten: wij willen dat voor je doen met alle plezier!

  * De meeste leveranciers geven je de volledige korting pas als je minimaal 12 maanden klant blijft. Voorkom onaangename verrassingen en controleer ALTIJD even of je deze minimale periode van 12 maanden hebt gerespecteerd.  Want door het verliezen (helemaal of gedeeltelijk) van de korting zal je jaarafrekening hoger uitvallen dan nodig is.

  Onze klantwaardering

  Onze klanten zijn over het algemeen neutraal over ENGIE
  Beoordeling 2886 klanten
  Zeer tevreden
  23%
  Tevreden
  41%
  Neutraal
  24%
  Ontevreden
  6%
  Zeer ontevreden
  6%
  Deze beoordeling is gebaseerd op de mening van alle klanten die via Aanbieders.be overgestapt zijn naar deze energieleverancier. Zij geven aan of de uiteindelijke overstap naar volle tevredenheid is verlopen en beoordelen de nieuwe leverancier op de volgende onderdelen: of de ontvangen communicatie van de leverancier duidelijk en correct is, of zij het juiste tarief hebben gekregen en of het berekende voorschot naar verwachting is. Het delen van elkaars ervaringen helpt nieuwe bezoekers weer met het maken van een goede keuze voor een nieuwe energieleverancier.
  4
  Easy Variabel
  Klantbeoordeling Neutraal (2886)

  ENGIE - Easy Variabel

  Totale welkomstkorting € 200
  • Variabel tarief elektriciteit
  • Variabel tarief gas
  • 0% groene energie
  • Contractduur:12 mnd
   2.988,24  249,02
  €  2.788,24 per jaar €  232,35 prijs per maand
  Korting
  € 200 € 17
  Dankzij Aanbieders.be
  Productdetails ENGIE - Easy Variabel
  Promoties

  Als nieuwe klant geniet je een van volgende korting(en):

  • € 100 eenmalige korting 
  Verrekend op je afrekeningen prorata temporis of prorata jouw verbruik gedurende het 1ste contractjaar.

  Geldig voor nieuwe klanten (in België) die overstappen van een andere leverancier. Promotie enkel geldig voor aanvragen geplaatst en vervolledigd in de periode van 01-03-2023 tot en met 31-03-2023. Aanvragen die na 31-03-2023 vervolledigd worden, ontvangen automatisch enkel de op dat moment geldende promoties.

  Als nieuwe klant geniet je een van volgende korting(en):

  • € 100 welkomstkorting éénmalig
  Deze korting zal pro rata gespreid worden over je volgende afrekeningen.

  Geldig voor nieuwe klanten (in België) die overstappen van een andere leverancier. Promotie enkel geldig voor aanvragen geplaatst en vervolledigd in de periode van 01-03-2023 tot en met 31-03-2023. Aanvragen die na 31-03-2023 vervolledigd worden, ontvangen automatisch enkel de op dat moment geldende promoties.

  electricity Elektriciteit: Easy Variabel
  gas Gas: Easy Variabel
  contract Contract
  • Looptijd contract: 12 maanden
  • Opzegtermijn: 1 maand
  • Gratis aansluiting/overstap
  • Beschikbaar in heel België
  services Producten
  • Klantendienst telefonisch of via e-mail
  • Betaling via overschrijving of domiciliering

  Over ENGIE

  ENGIE heeft een historisch verleden in ons land. Het was, voor de privatisering van de energiemarkt, onze enige nationale energieleverancier. ENGIE is nog steeds de nummer één energieproducent- en leverancier in ons land met een eigen productiepark met fossiele brandstofcentrales, kerncentrales en installaties voor hernieuwbare energiebronnen zoals een spaarbekkencentrale.

  Het levert ook aardgas en bijproducten zoals zonnepanelen, slimme thermostaten, houtpellets en een energiepack voor de elektrische wagen.

  De ene leverancier is de andere niet ... Vergelijk gemakkelijk alle energieleveranciers en tarieven.

  Promotie beleid

  • Om de volledige promotie te ontvangen zal Engie rekening houden of je minimaal 12 maanden klant bent gebleven of niet.
  • In het geval dat je eerder dan 12 maanden weer overstapt naar een andere leverancier, dan zal de promotie pro-rata toegepast worden. Dit betekent dat als je na 11 maanden besluit weer over te stappen naar een andere leverancier, Engie in dat geval maar 11/12 deel van de promotie zal verrekenen op je jaarafrekening.
  • De vaste vergoeding (onderdeel van de ENERGIE-kosten) wordt eveneens pro-rata verrekend. 
  • Enkel nieuwe klanten hebben recht op de getoonde promotie. Indien je gaat verhuizen of het betreft een aanvraag voor een nieuwe aansluiting heb je geen recht op een promotie.

  ENGIE Klantendienst

  Klant worden: 011/37 38 00
  Postbus 109
  2600 Berchem

  elektriciteit

  gas

  Totaal electriciteit & gas

  LET OP:
  * In de vergelijking die je via ons maakt, verrekenen wij de korting(en) direct in het jaarbedrag. Om in te schatten hoe hoog jouw maandelijks voorschotbedrag zal zijn delen wij dit jaarbedrag (incl. kortingen) gewoon door 12 maanden. Echter, de meeste leveranciers houden bij de bepaling van je maandelijks voorschotbedrag géén rekening met de korting(en). Deze korting(en) worden pas achteraf door de leverancier toegekend en verrekend met de jaarafrekening. Dat betekent dat het voorschotbedrag hoger uitvalt dan nodig is. Wil je je voorschotbedrag toch aanpassen? Dat kan altijd. Contacteer je leverancier, of laat ons iets weten: wij willen dat voor je doen met alle plezier!

  * De meeste leveranciers geven je de volledige korting pas als je minimaal 12 maanden klant blijft. Voorkom onaangename verrassingen en controleer ALTIJD even of je deze minimale periode van 12 maanden hebt gerespecteerd.  Want door het verliezen (helemaal of gedeeltelijk) van de korting zal je jaarafrekening hoger uitvallen dan nodig is.

  Onze klantwaardering

  Onze klanten zijn over het algemeen neutraal over ENGIE
  Beoordeling 2886 klanten
  Zeer tevreden
  23%
  Tevreden
  41%
  Neutraal
  24%
  Ontevreden
  6%
  Zeer ontevreden
  6%
  Deze beoordeling is gebaseerd op de mening van alle klanten die via Aanbieders.be overgestapt zijn naar deze energieleverancier. Zij geven aan of de uiteindelijke overstap naar volle tevredenheid is verlopen en beoordelen de nieuwe leverancier op de volgende onderdelen: of de ontvangen communicatie van de leverancier duidelijk en correct is, of zij het juiste tarief hebben gekregen en of het berekende voorschot naar verwachting is. Het delen van elkaars ervaringen helpt nieuwe bezoekers weer met het maken van een goede keuze voor een nieuwe energieleverancier.
  Aanbieders.be maakt gebruik van cookies – inclusief cookies van derde partijen – om informatie te verzamelen over de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Hiermee kunnen we je de best mogelijke ervaring bieden, onze website blijven verbeteren en jouw aanbiedingen doen die aansluiten bij je interesses. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Klik voor meer details over ons gebruik van cookies of om op elk moment jouw voorkeuren te wijzigen op ‘Meer informatie, ook over het weigeren van cookies’.
  Akkoord

  Ga je al weg?

  Vertel ons wat je tegenhoudt om een bestelling te plaatsen. Wellicht dat wij je verder kunnen helpen!
  • Je mag altijd wisselen van leverancier zonder dat je een verbrekingsvergoeding verschuldigd bent. Ook wordt je stroom- en gaslevering niet onderbroken