back

We houden ook het nieuws voor je in het oog.

Vind hier actuele artikels over alles wat je bezighoudt!

Overschakelen energieleverancier zomer
Posted on 14/08/2019 by Katelijn Eelen

Veranderen van energieleverancier in de zomer: voordelig, slim én gemakkelijk

De zomer is al halfweg, en het is tijd voor een update! Wij stellen namelijk vast dat ieder jaar het energieverbruik in de lente- en zomermaanden aanzienlijk lager ligt ten opzichte van de herfst- en wintermaanden. En dan wordt het hoog tijd om de verschillende energietarieven nog eens onder de loep te nemen. Waarom? Veranderen […]

Lees het artikel
Update telecommarkt
Posted on 06/06/2019 by Katelijn Eelen

Beweging op de telecommarkt: een update

Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het telecomlandschap? Lees hier de laatste ontwikkelingen en wat je zeker moet weten!

Lees het artikel
bellen buitenland roamingkosten
Posted on 28/05/2019 by Katelijn Eelen

Bellen naar en vanuit het buitenland: hoe zit dat nu precies?

Met de vakantieperiode voor de deur, kan je maar beter goed weten welke tarieven jouw mobiele provider kan aanrekenen. Alles over bellen in het buitenland!

Lees het artikel
Het beste mobiel internet in België?
Posted on 15/05/2019 by Katelijn Eelen

Bij welke providers heb je het beste mobiel internet?

Naast bellen en sms’en is het al enkele jaren vanzelfsprekend dat je toegang hebt tot snel mobiel internet, waar en wanneer je maar wilt. Toch blijft veranderen van provider of abonnement voor sommigen een grote stap. Want ergens blijven we toch gewoontedieren. Aangezien overstappen gemakkelijker is dan ooit, zijn er echter weinig of geen redenen […]

Lees het artikel
Overstappen naar een andere energieleverancier
Posted on 09/05/2019 by Katelijn Eelen

Wat gebeurt er tijdens de overstap naar een andere energieleverancier?

Overstappen naar een andere energieleverancier is vandaag de dag aantrekkelijker dan ooit. Zeker wanneer je jaarlijks overschakelt, kan je heel wat geld besparen. Dit dankzij de mooie welkomstkortingen waarvan je bij haast elke energieleverancier geniet. Hieronder leggen we je uit wat er precies gebeurt tussen je aanvraag en de effectieve overstap naar je nieuwe energieleverancier!

Lees het artikel
Onbeperkt internet, is dat wel zo onbeperkt?
Posted on 02/05/2019 by Katelijn Eelen

Onbeperkt internet thuis, is dat wel zo ‘onbeperkt’?

We kunnen er niet omheen: het internet is alomtegenwoordig. Bijna alles gebeurt tegenwoordig online, wat maakt dat we nog maar moeilijk kunnen zonder internet. Daarom opteren we steeds vaker voor een abonnement met ‘onbeperkt internet’. Maar hoe onbeperkt is onbeperkt internet?

Lees het artikel
Vast of variabel energietarief
Posted on 25/04/2019 by Katelijn Eelen

Vast of variabel energietarief: wat is het beste voor jouw gezin?

Een nieuwe energieleverancier kiezen en beslissen welke formule het beste past bij jou en je gezin, is niet altijd evident. Elke formule heeft zo zijn voor- en nadelen, en ook elk gezin is anders. Het verbruiksprofiel van je buren is misschien helemaal anders dan het jouwe, waardoor de formule die zij hebben, niet ideaal is voor jouw situatie. Zelfs als woon je in een gelijkaardig huis.

Lees het artikel
Wat is 5G en vanaf wanneer kan je het gebruiken?
Posted on 18/04/2019 by Katelijn Eelen

5G: wat is het en waar kan je het (al) krijgen?

Ben je geïnteresseerd in snel mobiel internet op je smartphone of tablet, dan kan je binnenkort niet heen om 5G. Wat het is, wat je eraan hebt, en wanneer je het kunt krijgen? Daar gaan we hieronder graag uitgebreid op in. Maar laten we eerst nog een keertje langs 4G (en 3G) passeren, dan ben je meteen helemaal mee.

Lees het artikel
Btw op elektriciteit
Posted on 04/04/2019 by Katelijn Eelen

Btw op elektriciteit: was het nu 6 procent of 21 procent?

De afgelopen jaren zijn er enkele serieuze veranderingen geweest wat betreft de belasting op elektriciteit. In 2014 daalde de btw fors naar 6 procent voor particulieren, alleen maar om minder dan een jaar later terug te stijgen naar 21 procent. Waarom er vanuit de overheid werd gekozen voor een daling, en later opnieuw een stijging? Wij gingen graven.

Lees het artikel
De dekking van mobiele netwerken onder de loep
Posted on 28/03/2019 by Katelijn Eelen

Welk mobiel netwerk heeft de beste dekking?

Ervaar je problemen met je mobiele netwerk en wil je daarom van GSM-provider veranderen? Bekijk dan eerst de dekking van de netwerken in je omgeving.

Lees het artikel