Reviews gsm providers | Telefonie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over GSM abonnementen, vaste telefoonabonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe gsm operator. Heb je zelf ervaring met sommige gsm providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 599 reviews
Scarlet
Weten niet wat dns-server is

Review geplaatst op 05 juli 2017, 15:53, door Luc Bressinck uit regio Temse

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wou de instellingen voor DNS-server controleren. De help-desk medewerker weet niet wat dat is. Ook een hogere supervisor schijnt niet te kunnen helpen. Dat zijn toch elementaire eigenschappen van een internet-verbinding!

- Luc Bressinck (Temse)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (3) | Ongepast?

Orange
Elke maand extra kosten

Review geplaatst op 04 juli 2017, 14:17, door anoniem uit regio Zwevegem

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

orange klantendienst heeft geen idee wat ze doen heel vaak aan telefoon gehangen om uiteindelijk geen antwoord te krijgen. ben een jaar klant geweest en maandelijks extra kosten voor wat ik niet gebruik. deze maand jullie sloeg echt alles 80 euro extra op mijn abonnement. we hebben 7 keer gebeld geen antwoord. daarna beslist om alles stop te zetten. ook weer 4keer gebeld en aangetekend opgestuurd nu 10 dagen verder nog geen antwoord. Nu terug bij telenet en nog steeds geen oplossing voor orange.

- anoniem (Zwevegem)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (3) | Ongepast?

Orange
Verschrikkelijke diensten de laatste jaren

Review geplaatst op 29 juni 2017, 22:34, door anoniem uit regio Mechelen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

na 16jaar trouwe klant te zijn is het onmenselijk hoe ze de mensen in het zak kunnen en durven te zetten! het is gewoon ongehoord! Ook het aanpassen van abonnementen of de mensen op tijd verwittigen van overgebruik in buitenland of ...... waarom zouden ze dat doen!?!

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (3) | Ongepast?

Scarlet
Customer service is bad. also, the availability is poor..

Review geplaatst op 25 juni 2017, 12:24, door anoniem uit regio Leuven

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

They are cheap untill you have a problem. The customer service is horrible and there is not a 7/7 technical assistance.

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (2) | Ongepast?

Scarlet
Slechte service

Review geplaatst op 22 juni 2017, 10:48, door anoniem uit regio Beveren-Waas

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Slechte service en heel onbeleefd aan de telefoon , Nano kaart aangevraagd en na een week nog geen aansluiting

- anoniem (Beveren-Waas)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Uitdunnen van oude abonnementen

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:10, door Kersten Chris uit regio Hasselt

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben jaren tevreden gebruiker geweest, tot er nu blijkt dat de datalimiet voor een bestaand abonnement van 25€/maand nu beperkt is tot 15 gigabyte per maand met onduidelijke meerkost per gigabyte. Via de helpdesk ben ik tot 8 x doorgeschakeld, en heb geen duidelijke informatie verkregen. Enkel 2 mogelijke feiten. Dan heb ik als betalende klant geen duidelijk antwoord gekregen over de extra 97€ die op te hoesten is.

- Kersten Chris (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Teleurgesteld!!!

Review geplaatst op 16 juni 2017, 10:02, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn abonnement is plots afgesloten voor 2 dagen (!) wegens te hoog verbruik, nochthans wordt dit niet gemeld in het aanbod. Zeer vervelend!! Ook zéér lange wachttijd bij klantendienst!

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (1) | Ongepast?

Mobile Vikings
Gewoon de beste

Review geplaatst op 14 juni 2017, 22:08, door Frans Valgaeren uit regio Laakdal

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

overal goede ontvangst,mobile internet gewoon the best,ik raad iedereen aan om mobile viking te worden

- Frans Valgaeren (Laakdal)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

United Telecom
Prima zolang het werkt.

Review geplaatst op 07 november 2016, 09:56, door anoniem uit regio Aarschot

Review United Telecom GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prima zolang alles werkt. Maar zodra hun eigen provider moeilijk begint te doen (onze telefoon connector zou plots 'niet voldoende capaciteit hebben') val je na 2 dagen perfecte werking terug op een 'repair profiel' en nu duurt het al meer een maand om tot een oplossing te komen. Onbegrijpelijk en zeer teleurstellend.

- anoniem (Aarschot)

Schrijf zelf een review over United Telecom

Kies nu ook voor een gsm abonnement van United Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Super klantenservice !

Review geplaatst op 21 oktober 2016, 13:36, door anoniem uit regio Anderlecht

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Enorm goede provider voor mensen die vooral smsen, op het eerste zicht lijkt het soms wat duurder da€ n andere providers. Na enkele jaren klant te zijn zie ik dat de smsen dan wel wat duurder zijn maar ik minder uitgeef omdat je niet moet herladen voor minstens €15 bvb. De winst gaat naar goede doelen naar keuze en de boekhouding is transparant Topper !

- anoniem (Anderlecht)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 599 reviews