Reviews gsm providers | Telefonie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over GSM abonnementen, vaste telefoonabonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe gsm operator. Heb je zelf ervaring met sommige gsm providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 605 reviews
Scarlet
ik zou het nooit meer doen!

Review geplaatst op 22 november 2017, 16:41, door Patricia uit regio Lier

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

de prijs is minder laag dan ik gedacht had, extra pakket kost als snel € 10. Van de kwaliteit kan ik nog niks zeggen, die is tot hiertoe wel redelijk ok, buiten het wegvallen van de ondertitels nog geen echte problemen ondervonden. Maar de klantendienst? jongens toch wat een vriendelijke knoeiers! Iedereen spreekt daar mekaar tegen en als ze iets niet weten dan verzinnen ze wel iets! Ik zoek een nieuwe provider van zodra ik daar terug weg kan.

- Patricia (Lier)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Overschakelen naar scarlet, gewoon doen!

Review geplaatst op 09 november 2017, 10:44, door anoniem uit regio Temse

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sinds feb 2017 overgegaan naar Scarlet. Eerlijk, ik snap geen enkele van de negatieve beoordelingen hieronder. Alles verloopt prima voor ons Trio abonnement en recent ook overgestapt naar 2 mobiele abonnementen. Klantendienst vlot te bereiken, internet snelheid, stabiliteit en digitaal tv-beeld prima tegen een zeer aanvaardbare prijs. TV kanalen bieden een beperktere keuze maar wie heeft de 72 kanalen van andere distributiemaatschappijen eigenlijk nodig? Heb vooral spijt dat we deze beslissing niet eerder genomen hebben, had veel geld bespaard.

- anoniem (Temse)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (3) | Ongepast?

Scarlet
Over het algemeen zeer tevreden

Review geplaatst op 28 oktober 2017, 15:13, door anoniem uit regio Avelgem

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meer dan 3 jaar klant, voorlopig weinig problemen. Beloofde snelheid wordt gehaald. Klantendienst nog maar 1 maal nodig gehad.

- anoniem (Avelgem)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Scarlet
Heel tevreden!

Review geplaatst op 19 oktober 2017, 09:51, door anoniem uit regio Ardooie

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

wij hebben hier nu al 3 gsm's bij scarlet (prepaidkaarten), en alles verloopt prima. De klantendienst vind ik heel goed! Zowel telefonisch als per mail te bereiken... Nu gaan we overstappen met tv en internet en telefonie naar scarlet trio, want bij onze huidige provider is het veel te duur.. Wat ik bij scarlet ook heel erg waardeer, is de transparantie. Geen toestanden waar je niet aan uit geraakt, maar simpel, eenvoudig, en doorzichtig..

- anoniem (Ardooie)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Scarlet
Prima prijs, zeer tevreden

Review geplaatst op 05 oktober 2017, 13:25, door anoniem uit regio Lommel

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Al 2 jaar een tevreden klant. Geen problemen gehad.goede kwaliteit en zeker de prijs!

- anoniem (Lommel)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Orange
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 13 juli 2017, 19:29, door Cole uit regio Antwerpen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Super goed geholpen op elke vraag die ik had kreeg ik antwoord.

- Cole (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Weten niet wat dns-server is

Review geplaatst op 05 juli 2017, 15:53, door Luc Bressinck uit regio Temse

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wou de instellingen voor DNS-server controleren. De help-desk medewerker weet niet wat dat is. Ook een hogere supervisor schijnt niet te kunnen helpen. Dat zijn toch elementaire eigenschappen van een internet-verbinding!

- Luc Bressinck (Temse)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (4) | Ongepast?

Orange
Elke maand extra kosten

Review geplaatst op 04 juli 2017, 14:17, door anoniem uit regio Zwevegem

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

orange klantendienst heeft geen idee wat ze doen heel vaak aan telefoon gehangen om uiteindelijk geen antwoord te krijgen. ben een jaar klant geweest en maandelijks extra kosten voor wat ik niet gebruik. deze maand jullie sloeg echt alles 80 euro extra op mijn abonnement. we hebben 7 keer gebeld geen antwoord. daarna beslist om alles stop te zetten. ook weer 4keer gebeld en aangetekend opgestuurd nu 10 dagen verder nog geen antwoord. Nu terug bij telenet en nog steeds geen oplossing voor orange.

- anoniem (Zwevegem)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (14) | Neen (6) | Ongepast?

Orange
Verschrikkelijke diensten de laatste jaren

Review geplaatst op 29 juni 2017, 22:34, door anoniem uit regio Mechelen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

na 16jaar trouwe klant te zijn is het onmenselijk hoe ze de mensen in het zak kunnen en durven te zetten! het is gewoon ongehoord! Ook het aanpassen van abonnementen of de mensen op tijd verwittigen van overgebruik in buitenland of ...... waarom zouden ze dat doen!?!

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (6) | Ongepast?

Scarlet
Customer service is bad. also, the availability is poor..

Review geplaatst op 25 juni 2017, 12:24, door anoniem uit regio Leuven

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

They are cheap untill you have a problem. The customer service is horrible and there is not a 7/7 technical assistance.

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (3) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 605 reviews