Reviews gsm providers | Telefonie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over GSM abonnementen, vaste telefoonabonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe gsm operator. Heb je zelf ervaring met sommige gsm providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 595 reviews
Scarlet
Slechte service

Review geplaatst op 22 juni 2017, 10:48, door anoniem uit regio Beveren-Waas

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Slechte service en heel onbeleefd aan de telefoon , Nano kaart aangevraagd en na een week nog geen aansluiting

- anoniem (Beveren-Waas)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Uitdunnen van oude abonnementen

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:10, door Kersten Chris uit regio Hasselt

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben jaren tevreden gebruiker geweest, tot er nu blijkt dat de datalimiet voor een bestaand abonnement van 25€/maand nu beperkt is tot 15 gigabyte per maand met onduidelijke meerkost per gigabyte. Via de helpdesk ben ik tot 8 x doorgeschakeld, en heb geen duidelijke informatie verkregen. Enkel 2 mogelijke feiten. Dan heb ik als betalende klant geen duidelijk antwoord gekregen over de extra 97€ die op te hoesten is.

- Kersten Chris (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Teleurgesteld!!!

Review geplaatst op 16 juni 2017, 10:02, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn abonnement is plots afgesloten voor 2 dagen (!) wegens te hoog verbruik, nochthans wordt dit niet gemeld in het aanbod. Zeer vervelend!! Ook zéér lange wachttijd bij klantendienst!

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Mobile Vikings
Gewoon de beste

Review geplaatst op 14 juni 2017, 22:08, door Frans Valgaeren uit regio Laakdal

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

overal goede ontvangst,mobile internet gewoon the best,ik raad iedereen aan om mobile viking te worden

- Frans Valgaeren (Laakdal)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

United Telecom
Prima zolang het werkt.

Review geplaatst op 07 november 2016, 09:56, door anoniem uit regio Aarschot

Review United Telecom GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prima zolang alles werkt. Maar zodra hun eigen provider moeilijk begint te doen (onze telefoon connector zou plots 'niet voldoende capaciteit hebben') val je na 2 dagen perfecte werking terug op een 'repair profiel' en nu duurt het al meer een maand om tot een oplossing te komen. Onbegrijpelijk en zeer teleurstellend.

- anoniem (Aarschot)

Schrijf zelf een review over United Telecom

Kies nu ook voor een gsm abonnement van United Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Super klantenservice !

Review geplaatst op 21 oktober 2016, 13:36, door anoniem uit regio Anderlecht

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Enorm goede provider voor mensen die vooral smsen, op het eerste zicht lijkt het soms wat duurder da€ n andere providers. Na enkele jaren klant te zijn zie ik dat de smsen dan wel wat duurder zijn maar ik minder uitgeef omdat je niet moet herladen voor minstens €15 bvb. De winst gaat naar goede doelen naar keuze en de boekhouding is transparant Topper !

- anoniem (Anderlecht)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Mobile Vikings
Klantendienst fantastisch, netwerkdekking kan beter!

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 23:42, door anoniem uit regio Hove

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De klantendienst van Mobile Vikings is geweldig. Via Facebook heb je steeds heel snel een antwoord met af en toe wat humor in! Bij Mobile Vikings krijg je echt waar voor je geld. Als je een grote verbruiker van mobiele data bent is Mobile Vikings the way to go! Het enige minpunt bij deze provider is de slechte netwerkdekking. 3G is vaak traag en als je op 4G zit is het meestal gewoon dezelfde snelheid als 3G. In de auto of binnenshuis heb ik ook al soms geen service gehad. Mobile Vikings belooft wel dat ze momenteel aan het investeren zijn in hun netwerk (eigenlijk investeert Base dus in hun netwerk), iets wat ik wel geloof na de overname van Base door Telenet.

- anoniem (Hove)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Mobile Vikings
Prijs en klantendienst zijn fantastisch, maar de kwaliteit is zooo slecht!

Review geplaatst op 29 augustus 2016, 16:02, door anoniem uit regio Genk

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Over de prijs valt niet te klagen, heel goede aanbiedingen, makkelijk te veranderen tussen de verschillende packs. De klantendienst is fantastisch, altijd snel antwoord, via bellen of mail goed bereikbaar. Maar de verbinding van het netwerk is zodanig slecht, dat je bijna nooit 4G-ontvangst hebt. En als je dan eens 3G of 4G hebt, gaat het nog schandalig traag!

- anoniem (Genk)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (4) | Ongepast?

Mobile Vikings
Super provider

Review geplaatst op 28 juli 2016, 15:22, door Luc De Jonghe uit regio Antwerpen

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zijn met 3 leden van het gezin bij MV en kunnen dus gebruik maken van de gratis beltijd van MV naar MV ! Enkel mijn gezinsleden (die 2 Gig internet hebben met focus op data)klagen wel eens over de kwaliteit v h internetsignaal

- Luc De Jonghe (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (2) | Ongepast?

Billi
Zeer behulpzame klantendienst en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review geplaatst op 26 mei 2016, 09:54, door anoniem uit regio Leuven

Review Billi GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn overstap naar Billi verliep vlekkeloos. Ik ben dan ook zeer tevreden over Billi. Een echte aanrader...

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over Billi

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Billi

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 595 reviews