Reviews gsm providers | Telefonie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over GSM abonnementen, vaste telefoonabonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe gsm operator. Heb je zelf ervaring met sommige gsm providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 612 reviews
Scarlet
Prima! geen enkele rden tot klagen!

Review geplaatst op 04 februari 2018, 14:32, door anoniem uit regio Maaseik

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik lees hier soms allerlei berichten (klachten) over Scarlet. Bij ons werkt het uitstekend, geen (maar dan ook echt GEEN) enkel probleem gehad. Alles verloopt correct, zeer vriendelijke service en duidelijk. Ik begrijp niet dat er nog zijn die twijfelen! Velen van ons familie en vrienden zijn overgestapt. Waarom teveel betalen??

- anoniem (Maaseik)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Betrouwbaar, snel gefixt, heel goed opgevolgd!

Review geplaatst op 20 januari 2018, 13:40, door Beauty Home Young uit regio Zedelgem

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nooit meer TV Vlaanderen! Hun technieker zei "over 15 minuutjes is alles OK". Niet dus! Wekenlang geen telefoon, bancontact, internet. Niets werkte nog. Wekenlang met GSM bellen. Geen enkele hulp, alleen dure belkosten. Vh kastje naar de muur. Gesmeekt bij Proximus om AUB terug te komen. We waren bang om te verhuizen nr Scarlet, echt! Maar wat een snelle goeie service bij SCARLET! Alles is probleemloos opgevolgd. Technieker was klaar in 45 minuutjes. Alles werkte meteen perfect. Amper verschil met Proximus wel stukken goedkoper. Het enige die ontbreekt is n hotspot.

- Beauty Home Young (Zedelgem)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Scarlet
Bedroevende eerste ervaring ...

Review geplaatst op 15 januari 2018, 21:59, door anoniem uit regio Moerbeke-Waas

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Installatie was vorige week vrijdag. Enkel digitale tv werkt. Geen internet of telefoon. Ook niet na 3u aan de lijn hangen. Na 5 dagen sturen ze een technieker. Ik hou mijn hart vast ....

- anoniem (Moerbeke-Waas)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Slechte service in orange shop mechelen

Review geplaatst op 15 januari 2018, 11:18, door anoniem uit regio Mechelen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als je geen vrouwelijke klant of "slecht" gekleed behandelen ze jouw daar als een koude vis. De klantenservice is slecht. Ik wou een nieuwe gsm kopen en ze konden niet eens zeggen wanneer een voorraad arriveert is maar in plaats daarvan zeggen ze dat ze allemaal gereserveerd zijn. Ik bel naar Orange shop in Vilvoorde en daar zijn vriendelijke en meer behulpzaam.

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Loze afsprake en loze beloftes

Review geplaatst op 18 december 2017, 19:59, door Botron Laetitia uit regio Rotselaar

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij zijn al vn 05/11 aan het wachten op onze technieker 1ste afspraak was 14/11 niet omgekeken na bellen beloofd om 28ste te komen niemand gezien gebeld afspraak 08/12 Telenet moest kabel aansluiten ging niet afpraak geannuleerd,gebelt gewacht 4dagen eer ze trgbellen afspraak 18/12 met Telenet gebeld orange is in orde werd beloofd 21/12 afspraak is niets van genoteerd uiteindelijke afspraak 29/12!!!! Telenet moet opnieuw komen op 26/12 ik moet het niet meer die zever

- Botron Laetitia (Rotselaar)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Orange
Competenties verschillen bij orange winkels

Review geplaatst op 16 december 2017, 18:31, door anoniem uit regio Middelkerke

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat ze in Orange Oostende niet konden verwezenlijken kon wel in Orange Diksmuide, bedankt Orange Diksmuide, gelukkig hadden we de hoop niet opgegeven en de uitleg in Oostende niet al te serieus genomen. Jammer voor Orange dat op deze manier misschien bepaalde mensen afhaken. (Van telenet => Orange internet, televisie en gsm) Hopelijk een tevreden klant erbij voor Orange.

- anoniem (Middelkerke)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Een onbetrouwbare dienst qua installatie

Review geplaatst op 15 december 2017, 17:05, door anoniem uit regio Brugge

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

overschakeling van proximus naar trio Scarlet gedaan op 7/12/17 volgens afspraak . Telefoon aansluiting is pas een week later in orde, mijn TV aansluiting nog altijd niet dit is nu reeds 8 dagen . Bij contactname krijk ik geen duidelijke uitleg over het probleem . Het wordt voorgelegd, dossier wordt opgemaakt maar pas bekeken na 3 werkdagen enz .

- anoniem (Brugge)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (1) | Ongepast?

Scarlet
ik zou het nooit meer doen!

Review geplaatst op 22 november 2017, 16:41, door Patricia uit regio Lier

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

de prijs is minder laag dan ik gedacht had, extra pakket kost als snel € 10. Van de kwaliteit kan ik nog niks zeggen, die is tot hiertoe wel redelijk ok, buiten het wegvallen van de ondertitels nog geen echte problemen ondervonden. Maar de klantendienst? jongens toch wat een vriendelijke knoeiers! Iedereen spreekt daar mekaar tegen en als ze iets niet weten dan verzinnen ze wel iets! Ik zoek een nieuwe provider van zodra ik daar terug weg kan.

- Patricia (Lier)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (2) | Ongepast?

Scarlet
Overschakelen naar scarlet, gewoon doen!

Review geplaatst op 09 november 2017, 10:44, door anoniem uit regio Temse

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sinds feb 2017 overgegaan naar Scarlet. Eerlijk, ik snap geen enkele van de negatieve beoordelingen hieronder. Alles verloopt prima voor ons Trio abonnement en recent ook overgestapt naar 2 mobiele abonnementen. Klantendienst vlot te bereiken, internet snelheid, stabiliteit en digitaal tv-beeld prima tegen een zeer aanvaardbare prijs. TV kanalen bieden een beperktere keuze maar wie heeft de 72 kanalen van andere distributiemaatschappijen eigenlijk nodig? Heb vooral spijt dat we deze beslissing niet eerder genomen hebben, had veel geld bespaard.

- anoniem (Temse)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (6) | Ongepast?

Scarlet
Over het algemeen zeer tevreden

Review geplaatst op 28 oktober 2017, 15:13, door anoniem uit regio Avelgem

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meer dan 3 jaar klant, voorlopig weinig problemen. Beloofde snelheid wordt gehaald. Klantendienst nog maar 1 maal nodig gehad.

- anoniem (Avelgem)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 612 reviews