Reviews spaarbanken | Sparen

Lees de ervaringen van andere bezoekers over spaarrekeningen, termijn rekeningen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe spaarbank. Heb je zelf ervaring met sommige spaarbanken? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 172 reviews
Belfius
Een zeer goede dienstverlening.

Review geplaatst op 06 juli 2017, 10:01, door Struyfs uit regio Brecht

Review Belfius Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een compliment aan de mensen van Belfius Sint-Job (2960). Zeer snelle en vriendelijke service. Jullie hebben mij probleem zeer snel en efficiënt opgelost, bedankt!!

- Struyfs (Brecht)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een termijn rekening van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

CKV
Erg goede dienstverlening met prima rentevoet

Review geplaatst op 28 juni 2017, 15:16, door anoniem uit regio Gent

Review CKV Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Goede service aan beste prijs

Review geplaatst op 13 oktober 2016, 10:48, door Marc Jacobs uit regio Rumst

Review Argenta Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alle basisdiensten gratis, incl. kredietkaart. Handige app en online diensten, vriendelijk kantoor in Reet.

- Marc Jacobs (Rumst)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een termijn rekening van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

KBC
Goede service en denkt goed mee

Review geplaatst op 31 mei 2016, 14:55, door Paul uit regio Heers

Review KBC Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

deze bank heeft tot nu toe het beste meegedacht met al mijn geldzaken en verleent goede service. KBC deed moeite om dingen rond te krijgen die lastiger zouden zijn of onmogelijk bij andere banken, waar ik datzelfde geprobeerd heb. En snel antwoord op hypothecaire vragen en goedkeuring. Ze steken daardoor met kop en schouders boven ING en andere banken uit.

- Paul (Heers)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een termijn rekening van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Goede ,vriendelijke dienstverlening zonder kosten

Review geplaatst op 21 mei 2016, 16:40, door Bart uit regio Kontich

Review Argenta Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prima advies .Alhoewel ik hier niemand kende eerst profiel geschetst.Pensioensparen was zonder instapkosten.Duidelijk advies wat voor mij bestemd is en dit bekeken op lange termijn.Spaarrente niet van de meeste maar denk al bij al goede middenmoot met service.Had in dit kantoor al eerder moeten informeren .Had me een hoop ergernis bespaard.Tot hiertoe zeer tevreden.

- Bart (Kontich)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een termijn rekening van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Record Bank
Spannende tijden maar met een super agent van record bank dromen we elke dag een beetje beter.

Review geplaatst op 17 maart 2016, 17:04, door Strouwen uit regio Sint-Truiden

Review Record Bank Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Zeer vriendelijke, flexibele dienstverlening, alles is gratis

Review geplaatst op 03 januari 2016, 14:22, door Wout Lenders uit regio Antwerpen

Review Argenta Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer vriendelijke, flexibele dienstverlening, alles (zichtrekening, spaarrekening én creditkaart) is gratis. Vrij lage rentevoet, maar wordt dus gecompenseerd door het feit dat ik verder helemaal geen kosten heb. Goede app en goede website.

- Wout Lenders (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een termijn rekening van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

KBC
Heel degelijke en vriendelijke dienstverlening!

Review geplaatst op 10 juli 2015, 12:17, door Willem Steurbaut uit regio Merelbeke

Review KBC Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spaarrente is laag, maar dat zal wel overal zo zijn. Vriendelijke groeten, Willem Steurbaut.

- Willem Steurbaut (Merelbeke)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een termijn rekening van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Crelan
Service naar individuele normen en eisen

Review geplaatst op 25 december 2014, 20:55, door Luc De Clercq uit regio Blankenberge

Review Crelan Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

persoonlijke en accurate dienstverlening. 100 % +++

- Luc De Clercq (Blankenberge)

Schrijf zelf een review over Crelan

Kies nu ook voor een spaarrente van Crelan

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (3) | Ongepast?

American Express
Een prima kaart maar bedenkelijke commerciele service

Review geplaatst op 30 november 2014, 11:34, door Goossens uit regio Brugge

Review American Express Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

een prima kaart maar bedenkelijke service.deze kaart wordt wel zeer dikwijls geweigerd in Frankrijk en Zwitserland (vooral door brandstof verdelers) bij navraag waarom ?? telkens zegt men dan dat de commissie die zij moeten betalen te hoog is.

- Goossens (Brugge)

Schrijf zelf een review over American Express

Kies nu ook voor een spaarrente van American Express

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 172 reviews