Home » Over Aanbieders.be

Over Aanbieders.be


Wie of wat is Aanbieders.be?

 

Aanbieders.be is een vergelijkingssite die Belgische consumenten helpt bij het realiseren van besparingen op het gebied van telecom-, internet-, energie- en spaarproducten. Dit doen we door het actuele product- & prijsaanbod van alle leveranciers ieder maand weer op een overzichtelijke manier in kaart te brengen. Doordat de onderliggende verschillen op die wijze zichtbaar worden, kan u als consument optimaal profiteren van de onderlinge concurrentie. Het kiezen van het beste product met de gunstigste prijs was nog nooit zo gemakkelijk.

Wij helpen u kosteloos bij het overstappen naar een leverancier. U kan het bestelformulier op onze website invullen of u wordt automatisch doorverwezen naar de bestelprocedure van de betreffende leverancier. Hoe dan ook, onze telefonische helpdesk staat altijd voor u klaar.

 

7 Redenen om voor Aanbieders.be te kiezen!

Aanbieders.be is de meest toonaangevende, objectieve en betrouwbare partner als het gaat om het realiseren van besparingen voor consumenten. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen werken wij nauw samen met andere belangenorganisaties. Alle voordelen op een rijtje..

1. Onafhankelijk & onpartijdig

Alle getoonde producten en leveranciers worden op een en dezelfde manier in kaart gebracht. Daarbij worden geen leveranciers door ons bevoordeeld ten opzichte van anderen. De vergelijkingen worden steeds uitgevoerd op objectieve en meetbare gegevens. Een betere positie in de vergelijkingsresultaten kan op geen enkele manier afgekocht worden, tenzij dit uitsluitend in het voordeel van de consument is, bijvoorbeeld door het aanbieden van een extra promotie.

2. Besparingsgarantie

Wij zijn ervan overtuigd dat alle consumenten jaarlijks een flink bedrag kunnen besparen op hun uitgaven, louter en alleen door te profiteren van de onderlinge concurrentie. Door de manier waarop wij alle producten en prijzen met elkaar vergelijken heeft u ook daadwerkelijk inzicht in de kosten en kan u snel uitrekenen tot hoe hoog deze besparing kan oplopen.

3. Gratis overstapservice

Indien u wil overstappen, kan dat heel gemakkelijk & gratis via onze website. Daarvoor hebben wij specifieke afspraken gemaakt met de leveranciers om dat ook voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Daarbij staat onze klantendienst u tijdens kantooruren altijd geheel tot uw dienst. Natuurlijk kan u ons altijd een e-mail sturen met uw  vraag of verzoek om hulp. Uw mail wordt binnen twee werkdagen beantwoord.

4. Extra kortingen

Hoe meer consumenten gebruik gaan maken van onze website en dienstverlening, hoe meer voordeel wij bij de leveranciers kunnen krijgen. Dit kan in de vorm van een exclusieve promotie zijn, bijvoorbeeld als je via Aanbieders.be een overstap aanvraagt. U profiteert daar direct van, want dit voordeel wordt rechtstreeks doorberekend in de prijzen.

5. Gratis notificatiedienst

Via onze website kan u zich abonneren op onze ’notificatie-dienst’. Dit is een handige dienstverlening die u automatisch op de hoogte stelt op het moment dat uw contract afloopt. Wij bieden u de mogelijkheid tijdig uw huidige contract te vergelijken met de actuele aanbiedingen en/of te laten profiteren van extra kortingen die wij mogen aanbieden van leveranciers.

6. Eenvoudige manier van vergelijken

We proberen onze vergelijkingsmethodes zo eenvoudig mogelijk te maken zodat iedereen ermee overweg kan. Zo verwerken we bijvoorbeeld de lopende promoties in de jaarprijs om een zo volledig en correct mogelijk beeld te krijgen. Wij besteden veel tijd en inspanning aan onze vergelijkingsmodules, om u af te schermen van de complexiteit van veel producten.

7. Uitbreiding productaanbod

Zodra er genoeg vraag is naar het vergelijken van andere producten/diensten, dan breiden wij ons productaanbod daarmee uit. Ook daar profiteert u dan weer van.

 

Enkele verhalen van klanten

 

Service en betrouwbaarheidKop 1

Je maakt zelf de afweging welke aanbieder of winkel het beste bij jou past. Wij houden uiteraard de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier in zijn algemeenheid (lees ook onze disclaimer).

Vragen en/of opmerkingen

Heb je vraag en/of opmerking over deze site. Stuur ons dan een e-mail. Wij zullen je zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de uitbreiding van onze dienstverlening of van actuele informatie / aanbiedingen, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

 

Veel plezier met onze website,

Het team van www.aanbieders.beOp zoek naar gelijkaardige dienstverleners in Nederland ?

Verandervanprovider.nl

De providers die in België actief zijn voor internet, tv en telefonie verschillen met die op de Nederlandse markt. In Nederland kan er evens gekozen worden voor kabel, adsl en satelliet. Maar de aanbieders verschillen en de prijzen ook. Daarom loont vergelijken en kan er met een overstap bespaard gaan worden. In Nederland zijn een tiental landelijke aanbieders van internetdiensten. De meeste aanbieders bieden naast internet ook tv en telefonie aan. Juist deze alles-in-1 pakketten kunnen een besparing opleveren omdat u internet, tv en telefonie gecombineerd afneemt bij één aanbieder.

Een goede vergelijkings- en overstapsite in Nederland is verandervanprovider.nl. Op verandervanprovider.nl worden prijzen zo duidelijk mogelijk doorgecommuniceerd. Door behalve ‘prijs per maand’ en ‘eenmalige kosten’ (aansluit-, verzend- en overige kosten) ook de totale kosten per jaar te tonen, krijgt de consument een eerlijk en duidelijk beeld van de kostenstructuur van de pakketten. Zo kan goed vergeleken worden. Via de website kan men eenvoudig overstappen naar een nieuwe provider. De site is 100% onafhankelijk en is aangesloten bij Qshops.

Verandervanenergie.nl;

In België zijn de leveranciers van Energie totaal verschillend dan die in Nederland. In Nederland zijn er zo’n 20 grote leveranciers van energie die allemaal weer andere prijzen en contracten hanteren. Zo zijn er leveranciers met jaarcontracten en actieprijzen maar ook leveranciers met 3-jarig contracten en vaste lage prijzen. Hierdoor is het vergelijken van de verschillende leveranciers zeer aan te raden zodat u zeker bent nooit teveel te betalen. Een goed website om Nederlandse energieleveranciers te vergelijken en direct over te stappen is verandervanenergie.nl

Met verandervanenergie.nl moet er makkelijk door consumenten bespaard kunnen worden op de maandlasten. Door postcode, huisnummer, soort energiemeter, verbruik en huidige leverancier in te vullen, volgt er een resultaat. Aan de hand van de op maat berekende resultaten, kan men beslissen over te stappen. Overstappen is zeer eenvoudig. Voor u, als consument, verandert alleen het contract. De meters en leidingen blijven hetzelfde. Op verandervanenergie.nl vergelijkt u de volgende leveranciers; Anode, Atoomstroom, Delta, Dong, Electrabel, Eneco, Energie:direct, E-On, Essent, Greenchoice, Main Energy, Nederlandse Energie Maatschappij, Nuon, Oxxio, Orro, Qwint, RWE, Robin Energie en Vastenlastenbond.

Energievergelijken.eu
Vergelijk de energie tarieven nu ook met deze van Nederland.

Overstappen.nl
Overstappen.nl


Telenet King of Kong