VOO

VOO

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 0800-800 25Klanttevredenheid:   0 /10 - 14 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over VOO geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met VOO? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over VOO

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 14 reviews
VOO
Zeer traag of niet werkend internet.

Review geplaatst op 26 maart 2016, 21:17, door anoniem uit regio Oudergem

Review VOO Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zelf na meerdere malen de kanalen te hebben aangepast, is mijn VOO internet nog steeds super traag. Ik woon op 50 m² en heb bijna nergens in huis verbinding. Werkelijk zeer slecht. Met de tv aansluiting heb ik minder problemen. Enkel mis ik enkele zenders zoals Eurosport. VOO is waarschijnlijk een van de goedkoopste aanbieders in Brussel. Enkel zou ik voor zo'n slechte kwaliteit eigenlijk gewoon liever niet betalen. Ik zou nooit meer klant worden bij VOO en ben dan ook aan het kijken om over te stappen.

- anoniem (Oudergem)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

VOO
Onvolledig pakket maar verplicht om de volledige prijs te betalen

Review geplaatst op 11 november 2013, 20:45, door anoniem uit regio Viroinval

Review VOO Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Onmogelijk om alle diensten te gebruiken, maar verplicht om er wel de volle prijs voor te betalen. Op 4 jaar tijd reeds 5 x het modem moeten laten vervangen.... Steeds blokkeringen, verplicht opnieuw op te starten enz. Leve VOO

- anoniem (Viroinval)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Neen (0) | Ongepast?

VOO
Tevreden

Review geplaatst op 24 oktober 2013, 14:39, door Rozan uit regio Elsene

Review VOO Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Best tevreden over VOO. Internet werkt meestal prima (de laatste weken wel af en toe een trage dag) en wanneer ik de klantendienst belde werd er snel opgenomen, geholpen in het Nederlands en efficiënte service aangeboden. Als het goed is mag het ook gezegd worden.

- Rozan (Elsene)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (3) | Ongepast?

VOO
Hopeloze dienstverlening; veel duurder dan andere kabelleveranciers

Review geplaatst op 11 juli 2013, 15:05, door anoniem uit regio Elsene

Review VOO Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik vroeg een abonnement aan in het Nederlands, maar kreeg een contract toegestuurd in het Frans. Klantendienst is hopeloos, ik heb er geen ander woord voor. De prijzen zijn veel beter in andere gemeenten: voor 70 Mbps betaal je bij VOO hetzelfde als voor 120 Mbps bij Telenet.

- anoniem (Elsene)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (0) | Ongepast?

VOO
Waardeloze dienstverlening

Review geplaatst op 05 maart 2013, 14:38, door anoniem uit regio Elsene

Review VOO Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Klantendienst neemt nooit op. Als je voor Nederlandstalig kiest kan je dagen (!) bellen voordat je iemand aan de lijn krijgt. Als je voor Franstalig kiest is de kans dat er wordt opgenomen iets groter maar storingen zijn daarmee niet verholpen. Wekenlang geen internet gehad door een interne verandering bij VOO. Geen respons bij helpdesk en na schriftelijke formele klacht ook geen reactie. Pas nadat ik in persoon ter plaatse in hun kantoor ben gaan klagen hierover heeft VOO dan eindelijk de verbinding weer hersteld. Geen vergoeding van abonnementsgeld voor die periode en ook weer geen enkele reactie op brieven hierover. Waardeloos bedrijf en onbeschofte dienstverlening. Ik ben er dan ook weg en betreur alleen dat ik niet veel eerder ben weg gegaan.

- anoniem (Elsene)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

VOO
Reactie van klantendienst op nederlandstalige brieven en telefoons schandalig slecht !!!

Review geplaatst op 28 juli 2012, 14:02, door Van Pée uit regio Oudergem

Review VOO Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Opo Nederlandstalige brieven en telefoons krijg je totaal verkeerde antwoorden Ze spreken alleen Frans en Engels krijg je als antwoord Op een brief met informatievragen antwoorden ze dat de stopzetting van lopend contract genoteerd is en dat ze komen afsluiten zonder dat je daarvoor thuis moet zijn want alles gebeurt buitenshuis

- Van Pée (Oudergem)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (0) | Ongepast?

VOO
Helemaal niet tevreden over dienstverlening.

Review geplaatst op 13 juni 2012, 12:22, door anoniem uit regio Rendeux

Review VOO TV+Net Un Peu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik bezit een chalet in La Boverie Rue Ste. Bernadette 6987 Hodister. Wij hebben TV via kabel. Wij hebben nog geen digitale tv, niet beschikbaar!!! We hebben dus de kans niet om over te schakelen op digitale tv. Toch vallen er meer en meer posten weg. Men zou ten minste kunnen wachten met het schrappen van die posten tot we kunnen overschakelen op digitale tv. Een heel vakantiedorp (300 chalets) zit te wachten op die digitale tv, in veel gevallen in combinatie met internet. Als er een onweer is, dan gebeurt het dat we een dag of meer zonder tv zitten. Graag uw reactie. Vriendelijke groeten.

- anoniem (Rendeux)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

VOO
Bedenkelijk.

Review geplaatst op 06 juni 2012, 21:28, door Ivan Demarez uit regio Sint-Gillis

Review VOO GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik had internet beaucoup en dat is zomaar "illimité" geworden waardoor ik méér betaal. Ik ben vrij ontevreden en het internet is traag. Even telaat betalen meteen een boete van 50€.

- Ivan Demarez (Sint-Gillis)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een gsm abonnement van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

VOO
In mijn geval ben ik zeer tevreden over voo: een goede dienstverlening aan een scherpe prijs

Review geplaatst op 07 september 2011, 16:16, door anoniem uit regio Braine-le-Comte

Review VOO Internet Passionément

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Verder geen bemerkingen. Ben echt zeer tevreden

- anoniem (Braine-le-Comte)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet abonnement van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (5) | Ongepast?

VOO
Niet meer van deze tijd

Review geplaatst op 15 november 2010, 22:10, door Gerard uit regio Lierneux

Review VOO Internet Passionément

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

belgische providers slapen in vanwege te weinig concurrentie

- Gerard (Lierneux)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet abonnement van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 14 reviews

Beoordelingen door echte klanten over VOO

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over VOO, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar VOO? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u VOO als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of VOO hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .