Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over VDK geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met VDK? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over VDK

  •  
  •  
  •  
  •  
7 reviews
VDK
Veel betere service dan bij een grootbank !

Review geplaatst op 28 mei 2014, 09:23, door H. Bracke uit regio Dendermonde

Review VDK Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik was 30 jaar klant bij een grootbank en ik kreeg zelfs tijdens die 30 jaar niet eens de service van deze grootbank dan de service welke ik tot nu toe al kreeg van VDK spaarbank . VDK heeft zeer vriendelijk personeel , nooit opdringerig en hun beheerskosten zijn zelfs gratis . Ik moest zowat voor alles betalen bij mijn vroegere grootbank ,ook voor het afhalen van geld aan een andere automaat dan deze van hun eigen netwerk . Kortom ,VDK spaarbank is voor mij een "Bank voor het leven "

- H. Bracke (Dendermonde)

Schrijf zelf een review over VDK

Kies nu ook voor een spaarrente van VDK

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

VDK
Reclame in één woord

Review geplaatst op 27 december 2010, 11:36, door anoniem uit regio Roeselare

Review VDK Solidariteitsspaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Elk jaar een nieuw "type" spaarboekje op de markt brengen met een hoge interest en dan deze tijdens dit jaar laten zakken. Een goedkope manier om nieuwe klanten te ronselen! Eerst spaarboekje intensiv dan saving account dan e fidelity account en volgend jaar ??????

- anoniem (Roeselare)

Schrijf zelf een review over VDK

Kies nu ook voor een spaarrente van VDK

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (3) | Ongepast?

VDK
Een bank zoals hij hoort te zijn.

Review geplaatst op 13 november 2010, 10:56, door Ingels Koen uit regio Kortemark

Review VDK Solidariteitsspaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een bank die nog echt ten dienste staat van de klant. Steeds informatief maar nooit opdringerig. Het eerder beperkt aantal kantoren doen zeker geen afbreuk aan de dienstverlening. Alles kan perfect via het call center en internet. Voor de vriendelijkheid kunnen menig (groot) banken nog een voorbeeld nemen aan DB.

- Ingels Koen (Kortemark)

Schrijf zelf een review over VDK

Kies nu ook voor een spaarrente van VDK

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

VDK
Weer hun rente verlaagd naar 1,65 (vanaf 01/07/2010)

Review geplaatst op 01 juli 2010, 12:55, door anoniem uit regio Antwerpen

Review VDK Solidariteitsspaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Op naar de rentes van de grootbanken

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over VDK

Kies nu ook voor een spaarrente van VDK

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

VDK
Na jaren klant nog altijd zeer tevreden

Review geplaatst op 15 april 2010, 11:53, door anoniem uit regio Brasschaat

Review VDK Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duidelijke nieuwsbrief ,ook onmiddelijke meldingen bij enige veranderingen .

- anoniem (Brasschaat)

Schrijf zelf een review over VDK

Kies nu ook voor een spaarrente van VDK

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

VDK
Is ok.

Review geplaatst op 11 februari 2010, 18:16, door Van Offel uit regio Viroinval

Review VDK Solidariteitsspaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

er zijn weinig filialen.... voor persoonlijk advies is het soms ver rijden.

- Van Offel (Viroinval)

Schrijf zelf een review over VDK

Kies nu ook voor een spaarrente van VDK

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

VDK
Prima voorwaarden; duidelijk; goed contact.

Review geplaatst op 03 februari 2010, 20:33, door anoniem uit regio Gent

Review VDK Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prima voorwaarden; duidelijkheid en goed contact en informatie

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over VDK

Kies nu ook voor een spaarrente van VDK

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

7 reviews

Beoordelingen door echte klanten over VDK

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over VDK, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar VDK? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u VDK als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of VDK hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .